Skip to Content

Als Je Weet Dat Dit Nergens Heen Gaat, Laat Me Dan Gaan

Als Je Weet Dat Dit Nergens Heen Gaat, Laat Me Dan Gaan

Ze zeggen dat je linksaf moet slaan als het niet goed gaat in het leven. Maar ik wil niet linksaf, ik wil daar zijn waar jij heen gaat, behalve als dit nergens heen gaat.

Ik wil je en ik wil je al heel lang. En ik wil dat we eindelijk serieus zijn over onze toekomst en over het leven. Ik wil niet mijn hele leven op dezelfde plek vastzitten. Laat me niet een van die mensen zijn die nergens heen gaat.

We zijn in staat om zo veel meer te bereiken, ik weet alleen niet zeker waarom we dat niet doen.

We zouden zoveel meer kunnen zijn en we zouden ergens heen kunnen gaan, maar iets houdt ons al heel lang op dezelfde plek vast. Het lijkt wel alsof dit nergens heen gaat en ik ben er niet blij mee.

Ik ben avontuurlijk en ik wil terug kunnen kijken op mijn leven in de wetenschap dat ik er het beste van heb gemaakt. Ik wil slechts van een paar dingen spijt hebben of helemaal geen spijt hebben.

En wetende dat ik in een relatie bleef die al heel lang nergens heen gaat, is iets waar ik op een bepaald moment in het leven spijt van zal krijgen.

Het is iets wat ik niet kan toestaan.

Ik haat etiketten en ik haat het om beloftes te doen, maar de waarheid is dat ik die beide nu nodig heb.

Vertel me dat we niet zomaar een irrelevante tussenstop in elkaars leven zijn. Laat me weten dat we allebei op dezelfde lijn zitten.

Als Je Weet Dat Dit Nergens Heen Gaat, Laat Me Dan Gaan

Ik wil geen slachtoffer zijn van een bijna relatie. Laat mij niet die vrouw zijn die hoopte iets te krijgen van een man die gewoon aan het rommelen was.

Nee. Ik ga gewoon niet vrijwillig mijn tijd, mijn inspanningen en mezelf verspillen aan iets dat nergens heen gaat en geen enkele toekomst heeft.

Soms hoeven dingen in het leven niet al te ingewikkeld te zijn.

Als je bij mij wilt zijn, wees dan bij mij. Maar alleen bij mij. Wees bij mij en speel geen spelletjes. Geen andere opties, geen andere meisjes, geen geknoei of anderen voorrang geven.

Als we dit doen, laten we het dan goed doen. Want als we het niet goed doen, wat heeft het dan voor zin om het überhaupt te doen?

Laat me me niet afvragen wat we zijn. Vertel me of dit nergens heen gaat.

Na al die tijd denk ik dat we allebei meer verdienen dan vast te zitten in een naamloze relatie en ons af te vragen wat we voor elkaar betekenen.

Ik ben niet bang om je te vertellen dat ik je wil. Ik wil je helemaal en ik wil alleen jou bij mij in deze relatie. Dus als je niet klaar bent om hetzelfde te doen, als onze wensen elkaar niet overlappen, laten we elkaars tijd dan niet verspillen met een relatie die nergens heen gaat.

Laten we niet de illusie scheppen dat we samen een toekomst hebben en dat het niet nergens heen gaat.

Als Je Weet Dat Dit Nergens Heen Gaat, Laat Me Dan Gaan

Laat me niet blijven hopen dat we iets meer zijn dan we in werkelijkheid zijn. Wees gewoon trouw aan mij – ik verdien op zijn minst zoveel.

En als je me niet zo graag wilt als ik jou, zeg het dan gewoon. Zeg dat dit nergens heen gaat en dat je me laat gaan.

Vertel me dat ik verder mag en dat je gewoon niet klaar bent om je te binden.

Ik zal het begrijpen. Het zal pijn doen en het zal al mijn hoop en al mijn dromen die ik voor ons tweeën had verbrijzelen, maar ik zal je niet aan mij binden. Dat wil ik niet.

Zo hoort het niet te gaan tussen twee mensen. Niemand mag iemand dwingen om iets te doen. Ik wil je ook niet dwingen om je aan mij te binden.

Maar verwacht niet dat ik aan je zijde blijf zoals deze naïeve meid die het prima vindt om alleen kruimels van je liefde te krijgen. Dat ben ik niet en dat was ik nooit.

Ik weet dat ik hele liefde verdien, het volledige pakket, en ik weet dat ik klaar ben voor serieuze dingen in mijn leven. Ik ben klaar om verder te gaan van waar ik nu ben, omdat ik voel dat ik genoeg ben gegroeid.

Als je dat niet bent, is dat oké. Maar ik hoef niet achter te blijven en op je te wachten als je me niet laat zien dat je klaar bent om verder te gaan. Ik kan het aan als je me vertelt dat dit nergens heen gaat.

Als Je Weet Dat Dit Nergens Heen Gaat, Laat Me Dan Gaan

Het kostte me een tijdje om mijn moed te verzamelen en mijn angsten onder ogen te zien. Ik wil bewegen in het leven en dat kan met of zonder jou. Als we iets zijn, laten we ons dan definiëren.

En laten we doelen stellen, samen bouwen aan een toekomst en er voor elkaar zijn.

Zo niet, dan ben ik klaar, ik ga verder zonder jou en ik geef het idee op dat we iets meer zouden kunnen zijn dan ‘slechts een ding’.

Weet je, opgeven betekent niet altijd dat je zwak bent; soms betekent het gewoon dat je sterk genoeg en slim genoeg bent om los te laten en te groeien.

Ik realiseer me eindelijk dat dit nergens heen gaat, je gaat niet voor mij.

PinFlight Image