Skip to Content

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Natuurlijk zijn er veel manieren om een man te verleiden en daar zijn tientallen artikelen over, maar soms werken die tips niet. Wat is dan het addertje onder het gras? Zijn er dingen die je in gedachten moet houden als je een man gaat verleiden?

Ja, er zijn wat trucjes en ik zal ze graag met je delen. Het is geen hogere wiskunde en ieder van jullie kan dit. Er zijn enkele technieken die je kunt gebruiken om zijn hart te winnen, maar die gaan niet elke keer (succesvol) werken als je geen aandacht aan de dingen besteedt die ik zal noemen.

Zelfs als je besluit om zoiets simpels als bananenbrood twee keer met hetzelfde recept te maken, zal het er niet twee keer hetzelfde uitzien of smaken, toch? Het is hetzelfde met mannen; wat de aandacht van de ene man zal trekken, zal niet noodzakelijkerwijs interessant zijn voor de andere.

Daarom moet je uitzoeken hoe je het hele verleidingsproces doorloopt, maar ik garandeer je dat deze dingen je zullen helpen om het doel (het doel is de relatie) gemakkelijker te bereiken. Dus, laten we ze doornemen en je kunt me later bedanken.

Tips voor als je een man gaat verleiden

1. Mannen houden van zelfverzekerde vrouwen

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Sommigen zullen zeggen dat een vrouw zijn genoeg is als je een man gaat verleiden en ze hebben gedeeltelijk gelijk. Je hoeft geen schoonheidskoningin te zijn, noch de slimste vrouw in de kamer, maar je moet zelfverzekerd zijn. Mannen houden daar absoluut van.

Je schoonheid en hersenen zullen hun rol niet spelen tenzij je weet wat je waard bent en je jezelf stoutmoedig aan de wereld presenteert. Ik garandeer je dat zelfverzekerde vrouwen zoveel harten kunnen winnen als ze willen. Omdat je jezelf waardeert en tegelijkertijd anderen leert wat je waard bent.

2. Ze merken je vibe op, zelfs als je er geen aandacht aan besteedt

Als je altijd lacht en een positief beeld van de wereld hebt, dan zullen mannen dat ongetwijfeld merken. Het is misschien iets heel eenvoudigs en je denkt misschien niet dat het relevant is, maar mannen merken je vibe op.

Wanneer je ervoor zorgt dat mensen zich goed bij je voelen, dan zullen ze zoveel mogelijk tijd aan je zijde door willen brengen. En het is hetzelfde met de man die je voor je wilt winnen. Als hij zich op zijn gemak voelt terwijl hij bij jou is, dan beloof ik je, dat hij langer wil blijven.

3. Mannen houden van uitdagingen

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Wie houdt er niet van een beetje gezonde concurrentie? Ik weet dat mannen van uitdagingen houden! Als je niet altijd beschikbaar bent en ze moeten voor je aandacht vechten, dan doen ze het graag. Ik bedoel, iedereen waardeert de dingen waar ze hard voor gewerkt hebben meer.

Overdrijf het echter niet. Speel niet te lang spelletjes met hem (een beetje aantrekken en afstoten is niet slecht) en doe niet alsof hard to get bent. Erken zijn inspanningen of hij zal vertrekken en een ander, meer benaderbaar meisje gaan zoeken.

4. Ze houden van vrouwen met een geweldig gevoel voor humor

Echt wel! Wie houdt er niet van als hun partner een goed gevoel voor humor heeft? Ik weet dat ik daar dol op ben. Mannen houden ervan als ze vrouwen om hun grappen kunnen laten lachen en als je ze echt begrijpt, krijg je bonuspunten.

Ze zijn helemaal gek op die grappige comebacks waar je meteen aan denkt, omdat ze laten zien hoe slim je bent. Als je ze begint te plagen en een beetje geflirt aan het mengsel toevoegt, dan zal hij in een mum van tijd op zijn knieën zijn om om je liefde te smeken.

5. Hij moet de held van je verhaal zijn

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Heb je ooit van heldeninstinct gehoord? Een van de belangrijkste dingen die elke man voor zijn vrouw wil doen, is haar beschermen. Als een man je leuk vindt, dan is hij klaar om bijna alles te doen om je veilig te houden en om je te helpen.

Als je over de stoep loopt, dan gaat hij van kant wisselen, zodat hij dichter bij die passerende auto’s is. Hij zal je altijd zijn advies geven wanneer je het nodig hebt en hij zal ervoor zorgen dat hij je bij elke stap zal ondersteunen. Ook al ben je een onafhankelijke vrouw, laat hem zijn ding doen.

6. Ze willen niet tussen de regels lezen

Ik benoem hier de feiten; ze zullen de hint niet begrijpen, of begrijpen dat je een relatie naar een ander niveau wilt brengen als je het hebt over hoe een van je vriendinnen het gesprek met haar nu vriend had. Mannen zijn simpele wezens en ze horen wat ze verteld wordt. Niets minder en niets meer.

Hij gaat niet je gedachten lezen of aan je stemmingswisselingen twijfelen, je moet direct tegen hem zijn. Stel je normen vanaf het begin openlijk vast en wees duidelijk over je behoeften. Hij zal het waarderen en je zult zijn respect krijgen, zelfs als hij besluit dat je niet zijn kopje thee bent.

7. Oogcontact is je favoriete wapen

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Lichaamstaal is echt belangrijk als je interesse in een man wilt tonen, maar oogcontact… Dat is een speciale kunst die je moet beheersen als je de man van je dromen gaat verleiden, meid! De manier waarop je naar hem kijkt zal hem zoveel meer vertellen dan woorden ooit zouden kunnen.

Hij zal het merken als je verlegen of zelfverzekerd bent, vind je hem alleen leuk, of hunkert je hele lichaam eigenlijk naar zijn aanraking. Leer op deze manier zijn aandacht te trekken, voeg daar je mooie glimlach aan toe en zie maar eens hoe hij voor je valt. Voor degenen die meer moed hebben, bijt op die lip en start het met flirten.

8. Je kunt ook gebruik maken van openingszinnen!

Wie zei dat openingszinnen alleen voorbehouden zijn voor mannen om te gebruiken? Til je geflirt naar een hoger level en leer er nog wat bij! Het is misschien een beetje raar om mee te beginnen, want jij bent degene die al die kleffe zinnen aan heeft moeten horen, maar het is tijd om de regels een beetje te veranderen.

Denk aan al die woorden die je tot nu toe in je datingcarrière hebt gehoord en gebruik ze in je voordeel. Veel plezier terwijl je het doet en win zijn hart.

9. Laat hem zien wat hij kan verliezen als hij je niet goed behandelt

9 Dingen Die Je In Gedachten Moet Houden Als Je Een Man Gaat Verleiden

Wat uitermate belangrijk is als je een man verleidt, is dat je weet wat je waard bent. Breng het niet in gevaar en laat hem zien wat hij kan verliezen als hij je niet goed behandelt. Wees mysterieus, maar laat hem genoeg over je ontdekken, zodat hij geïntrigeerd is en meer wil leren.

Laat hem zien dat je de wereld alleen kunt veroveren, maar dat hem aan je zijde hebben een groot voordeel zou zijn. Behandel jezelf goed en leer hem hoe hij je moet behandelen. Wees altijd jezelf en verander nooit voor iemand. Schijn je licht overal en laat de juiste man dat herkennen.

PinFlight Image