Skip to Content

10 Manieren Om Je Vriend Steeds Opnieuw Te Blijven Verleiden

10 Manieren Om Je Vriend Steeds Opnieuw Te Blijven Verleiden

Veel vrouwen maken de fout te denken dat het winnen van een man de moeilijkste klus is. En hoewel dit tot op zekere hoogte waar is, komt de echte uitdaging eigenlijk wanneer de man van je dromen eindelijk van jou is. Het is de kunst om hem te blijven verleiden.

Wat te weten? Hoe houd je het pittig en behoud je de interesse van je man?

Laten we eens kijken wat je kunt doen om je vriendje keer op keer te verleiden.

1. Maak complimenten tot je nieuwe hobby

Als je wilt weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je man in je geïnteresseerd blijft en in je relatie investeert, dan is hier het antwoord: geef hem complimenten.

Het is een algemene misvatting dat meisjes degenen zijn die ervan genieten om gecomplimenteerd te worden door hun partners. Jongens en mannen zijn er in werkelijkheid ook dol op.

Dus wees niet verlegen en complimenteer hem. Zijn mooie ogen, grote en sterke arm, zijn gespierde lichaam, zijn humor. Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken zal het lukken. Ik garandeer je dat hij het geweldig zal vinden en ervoor zal zorgen dat hij de gunst beantwoordt.

2. Leer de kunsten van oogcontact en lichaamstaal

Hoe zorg je ervoor dat je vriendje gek op je blijft? Dat is makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is doen alsof elke ontmoeting een van je eerste dates is.

Dit is wat ik hiermee bedoel. Als we in iemand geïnteresseerd zijn en we een romantische relatie met die persoon willen hebben, zorgen we ervoor dat ons hele lichaam naar dat doel “werkt”.

We kijken de persoon voor ons altijd in de ogen, we zitten nooit tegenover hem met onze armen over elkaar, we zorgen ervoor dat we af en toe zijn armen of schouders aanraken als we met hem praten of lachen om zijn grappen, en in het algemeen zorgen we ervoor ons lichaam is naar hem toegekeerd.

Dus blijf dit gewoon zo lang doen in je relatie en je vriendje zal door je betoverd worden. Het lijkt misschien niets bijzonders, maar geloof me – je vriendje zal dit geweldig vinden!

3. De tip om hem te blijven verleiden: wees zelfverzekerd – altijd!

Het is geen geheim dat jongens van zelfverzekerde vrouwen houden. Je kunt het mooiste meisje in de kamer zijn, maar als je niet op een speciale en energieke manier kunt werken met wat je hebt, zal geen enkele man geïnteresseerd zijn.

Je hebt de aandacht van je vriendje getrokken door zelfverzekerd te zijn en je ware en authentieke zelf, toch? Nou, stop nooit dat te zijn.

Ik weet dat wij als vrouwen de neiging hebben om te worstelen met intense stemmingswisselingen en gevoelens van onwaardig, lelijk zijn en wat dan ook, maar probeer tegen die gevoelens te vechten. Je zelfvertrouwen is een geweldige manier voor jou om je goed te voelen over jezelf, en voor je vriendje om gek op je te blijven.

4. Probeer je partner niet te veranderen

10 Manieren Om Je Vriend Steeds Opnieuw Te Blijven Verleiden

Het is niet waarschijnlijk dat je hem zal blijven verleiden door constant te zeuren over zijn gedrag, hobby’s of manier van denken. Je hebt ermee ingestemd een relatie met deze persoon aan te gaan. Het is dus oneerlijk om van hem te verwachten dat hij verandert.

Natuurlijk kunnen sommige gedragspatronen worden aangemoedigd om te veranderen of te verbeteren. Maar er is een dunne lijn tussen het willen veranderen van de manier waarop iemand zijn T-shirt vouwt en het soort muziek waar hij graag naar luistert.

Ik weet zeker dat je niet zou willen dat je partner constant klaagt over bepaalde eigenschappen van jou, toch? Dus verwacht niets van hem, je bent niet bereid om het zelf te doen.

5. Wees spontaan

Door de verantwoordelijkheden van alledag komen vrouwen vaak in een voorspelbare sleur terecht waar ze vaak niet meer uit willen. Met andere woorden, ze worden saai. Jakkes!

Maar er is een gemakkelijke uitweg, en dat is door spontaan te zijn en met de stroom mee te gaan. Plan je date niet altijd van tevoren. Sta open voor verrassingen. Stel spontane uitstapjes voor. Stuur riskante sms’jes. Heb wat plezier.

Dit zal niet alleen je man geïnteresseerd houden, maar het zal ook gunstig zijn voor jou en je welzijn.

6. De tip om hem te blijven verleiden: weet wat hij leuk vindt en doe moeite om er over te leren

Ik zeg niet dat je de voor- en achternaam van elke speler van zijn favoriete voetbalteam moet leren. Maar als je weet dat hij van voetbal houdt en er graag naar kijkt, laat hem dan zien dat je om hem geeft.

Schuif zondagmiddag bij hem op de bank met een blikje bier en zijn favoriete snacks om samen naar de wedstrijd te kijken. Raak geïrriteerd als zijn team verliest en opgewonden als ze winnen.

Geef hem kaartjes voor een wedstrijd als een perfect verjaardags-/jubileum-/kerstcadeau en ga met hem mee. Hij zal het waarderen en nog meer van je houden.

7. Lach om zijn grappen

Eén ding is zeker: mannen houden ervan als vrouwen ze grappig vinden. Dus, af en toe, als je vriend een grap vertelt, lach er dan om.

Ik weet dat het gek klinkt, en je denkt waarschijnlijk: “Nou, natuurlijk zal ik glimlachen als het grappig is.” maar ik moedig je aan om te glimlachen, zelfs als je zijn grap niet grappig vindt. Het zal de wereld voor hem betekenen, en hij zal waanzinnig verliefd op je blijven.

8. Bedwing je jaloezie zo veel als je kunt

Dit is een moeilijke, en je moet je uiterste best doen. Wat je ook doet, wees niet geobsedeerd door de vriendinnen van zijn vriend, vriendinnen uit zijn jeugd, collega’s op het werk of neven en nichten die je verdacht vindt. Dit soort gedrag zal hem zeker uitschakelen.

Leer je jaloezie te beheersen en wees cool als hij vrouwelijke vriendschappen heeft. Zolang hij niet ongepast is en niet de grens van geaccepteerd gedrag overschrijdt, hoef je je nergens zorgen over te maken.

9. De tip om hem te blijven verleiden: blijf hem steunen

Deze zal hem niet alleen gek op je laten blijven, maar het zal ook je relatie sterker maken.

Steun je vriendje. Net als jij heeft hij zijn dromen en doelen die hij wil bereiken. Als hij weet dat hij jou heeft die hem steunt, zal hij eerder geneigd zijn om door te gaan en eraan te werken om die dromen waar te maken.

Zelfs als je het gevoel hebt dat een van zijn zakelijke ideeën dwaas is en gedoemd te mislukken, toon toch je steun. Met vriendelijke en bemoedigende woorden kom je ver, en je kunt er zeker van zijn dat je advies hem van veel nut zal zijn.

10. Zorg goed voor jezelf

En tot slot, verwaarloos jezelf niet. Alleen omdat je een langdurige relatie hebt, wil dat nog niet zeggen dat je jezelf moet laten gaan.

Zorg er altijd voor dat je er op je best uitziet. Niet zozeer voor hem, maar voor jezelf en voor dat krachtige en noodzakelijke bovengenoemde vertrouwen.

Zorg ervoor dat je haar geborsteld is, je benen geschoren zijn, je huid zijdezacht en glad is. Trakteer jezelf af en toe op nieuwe kleren of een paar schoenen of zelfs sexy lingerie. En vergeet niet te gaan voor een massage, manicure, pedicure of gezichtsbehandeling.

Je hebt het hart van je vriendje gewonnen door een prachtige, krachtige en vrouwelijke vrouw te zijn – verlies die eigenschappen nooit!

10 Manieren Om Je Vriend Steeds Opnieuw Te Blijven Verleiden