Skip to Content

9 Domme Datinggewoonten Die Je Moet Laten Vallen Als Je Eind Twintig Bent

9 Domme Datinggewoonten Die Je Moet Laten Vallen Als Je Eind Twintig Bent

Het is niet natuurlijk om je hele leven dezelfde datinggewoonten aan te houden. Natuurlijk zal de essentie van je wezen of je romantische stijl om het maar zo te zeggen je hele leven min of meer hetzelfde blijven. De manier waarop je daten benadert en de dingen die je doet of tolereert, moeten steeds veranderen.

Naarmate je ouder wordt en van partner verandert, leer je veel over jezelf. Je realiseert je wie je bent. Wat je in je liefdesleven wilt. Wat je in een relatie kunt en wilt tolereren, naar wat voor soort man je op zoek bent, enzovoort.

Op de middelbare school was het misschien je droom om een relatie te hebben met de aanvoerder van het voetbalteam van je school. In je late tienerjaren of begin twintig zou je fascinatie voor emotioneel onbeschikbare jongens kunnen zijn.

Maar als je eind twintig bent, dan zou het je wens moeten zijn om een volwassen en verantwoordelijke man te vinden. En om dat te bereiken, zijn hier 11 datinggewoonten die je zeker moet laten vallen!

9 datinggewoonten die je met laten vallen als je eind twintig bent

9 Domme Datinggewoonten Die Je Moet Laten Vallen Als Je Eind Twintig Bent

1. Alleen op fysieke aantrekkingskracht focussen

Natuurlijk is het van groot belang om je fysiek tot sommigen aangetrokken te voelen. Echter is daten alleen omwille van het uiterlijk nooit de weg naar een langdurige relatie.

Ik probeer niet te zeggen dat uitzonderlijk aantrekkelijke mensen niet bedoeld zijn voor serieuze en langdurige liefde. Echter alleen op iemands uiterlijk focussen kan nooit bevredigend zijn.

Probeer dus altijd een partner te vinden die van je houdt en je respecteert, je aan het lachen maakt en met wie je bepaalde gedeelde waarden en interesses hebt. Het uiterlijk zal na verloop van tijd vervagen, maar wat er aan de binnenkant zit, blijft achter.

2. Als je eind twintig bent moet je niet te kieskeurig zijn

De tweede datinggewoonte die je als je eind twintig bent moet laten varen, is deze – te kieskeurig zijn.

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat je dit moet doen, omdat je ouder wordt en je biologische klok tikt. Helemaal niet. Je moet aan je hoge normen vasthouden en ze NOOIT verwaarlozen, alleen maar omdat al je vrienden gelukkig in de liefde zijn.

Wat ik echter probeer te zeggen is, laat iemands oppervlakkige eigenschappen je er niet van weerhouden om ze te ontmoeten. Leer jezelf om ruimdenkend te zijn en de balans te vinden tussen je normen en je bereidheid om mensen een kans te geven.

3. Jezelf met andere meisjes vergelijken

Een ander ding waar je zeker mee moet stoppen, is jezelf met andere meisjes vergelijken. Vooral met alle exen van je nieuwe of potentiële toekomstige partner.

Je moet als je eind twintig bent weten dat het belangrijkste in het leven is hoe je jezelf ziet en behandelt. Je moet je ervan bewust zijn dat je uniek bent, en daarom op je eigen manier speciaal en geweldig bent.

Jij bent jij, en dat is je kracht!

Dit geldt ook voor het vergelijken van je relatie met die van iemand anders. Vergeet niet dat het feit dat Jeff Stacy na zes maanden daten ten huwelijk heeft gevraagd, niet betekent dat je vriendje absoluut hetzelfde zou moeten doen.

Laat je relatie uniek en betekenisvol voor jullie twee zijn.

4. Als je eind twintig bent moet je geen spelletjes spelen

Dit is in elke periode van je leven verkeerd om te doen, niet alleen als je einde twintig bent. Dus als je je schuldig maakt aan het spelen van spelletjes, dan is dit het perfecte moment om ermee te stoppen.

Je wordt verondersteld een volwassen volwassene te zijn die open, ongecompliceerd en eerlijk over haar gevoelens en bedoelingen is. Als je een man leuk vindt – vertel het hem dan. Als je zijn kinderachtige gedrag niet leuk vindt, zeg het dan.

Laat de manipulatietechnieken en mindgames vallen en wees gewoon jezelf.

5. Je onderbuikgevoel niet vertrouwen

Ik kan je niet vertellen hoe vaak een onderbuikgevoel me van een vreselijke en giftige relatie had kunnen redden als ik er maar naar had geluisterd.

Als je op mij lijkt en je al die signalen negeert die je gevoel je stuurt, dan stel ik voor dat je er meer naar gaat luisteren.

Je onderbuikgevoel is zeer zelden verkeerd over iemand in je leven. Dus als je het gevoel hebt dat de persoon met wie je bent twijfelachtig is, draai je dan gewoon om en ga weg.

6. Achter jongens aanzitten die niet van je houden of je respecteren

Geloof me, als iemand je begrijpt – dan ben ik het! Het achternazitten van jongens die niet van je houden of je respecteren was vroeger zo leuk. Het gaf ons de adrenalinestoot die we dachten nodig te hebben en het maakte de hele datingervaring tien keer interessanter.

Nu je echter eind twintig bent, zou je je energie op jongens moeten richten die aan het daten zijn om te trouwen en wiens droom het is om een gezin te stichten.

Je moet iemand vinden die je gaat aanbidden. En die niet achter iemand aan gaan zitten die je basis menselijke fatsoen moet leren, zoals het beantwoorden van een bericht.

7. Genoegen nemen met minder dan je weet dat je verdient

9 Domme Datinggewoonten Die Je Moet Laten Vallen Als Je Eind Twintig Bent

Meid, nee, nee en nee. Met minder genoegen nemen is voor als je begin twintig bent. Je zou nu inmiddels moeten weten wat voor soort vrouw je bent en je normen altijd hoog moeten houden. Omdat je niets minder verdient!

8. Rode vlaggen negeren

Als je eind twintig bent dan is dat niet het moment om kleurenblind te zijn. Je moet nooit waarschuwingssignalen bij je partner negeren en excuses maken voor zijn giftige gedrag. Als je merkt dat zijn acties rode vlaggen zijn, pak dan onmiddellijk je koffers en vertrek.

9. Niet te veel nadenken over dingen in je huidige relatie

En tot slot, een datinggewoonte die je zeker moet laten vallen, is te veel nadenken over dingen in je huidige relatie.

Of jij en je partner nu net zijn begonnen met daten, of dat je al geruime tijd aan het daten bent, je moet ernaar streven om ontspannen en in vrede met jezelf te zijn.

Te veel nadenken over elk woord of elke actie van hem zal je alleen maar vermoeien of een zeer ongezonde sfeer creëren voor je relatie om te gedijen.

Leer dingen los te laten, te ontspannen en rustig aan te doen!