Skip to Content

5 Spelletjes Die Je Nooit Moet Spelen Als Je De Ware Wil Vinden

5 Spelletjes Die Je Nooit Moet Spelen Als Je De Ware Wil Vinden

Je hebt waarschijnlijk een behoorlijke hoeveelheid tijd besteed om erachter te komen wat mannen eigenlijk van vrouwen willen. Corrigeer me als ik het mis heb, maar je hebt ontdekt dat je niet altijd beschikbaar moet zijn en dat je af en toe wat spelletjes moet spelen.

Nou, de eerste is waar, maar de laatste niet. Als je spelletjes speelt met een man wiens hart je wilt winnen, zul je er alleen maar in slagen hem te laten vertrekken. Als hij de juiste is, verpest je je kans bij hem door te doen alsof je iemand bent die je niet bent.

Leid hem niet het verkeerde op, want je zou niet willen dat hij hetzelfde bij jou zou doen. Wees eerlijk, speel eerlijk en gebruik verschillende manieren om hem geobsedeerd door jou te maken. Ik weet zeker dat je zoveel te bieden hebt, dus gebruik je middelen verstandig.

Daarom moet je de volgende keer dat je besluit dat je hem wilt laten achtervolgen, deze vijf spelletjes niet met hem spelen. Je kunt me later bedanken.

1. Afwisselend

5 Spelletjes Die Je Nooit Moet Spelen Als Je De Ware Wil Vinden

Het ene moment ben je super enthousiast over alles wat hij zegt en het volgende moment let je niet eens op hem. Sommige dagen hunker je naar zijn aanwezigheid, andere vermijd je hem op straat. Kom op, hoe zou je je voelen als hij dat zou doen?

Stop met spelen van spelletjes met de man die je wilt verleiden. Je gedrag zal hem alleen maar frustreren en hij zal zichzelf niet langer met jou samen zien. Hij zal in de war zijn en klaar met je zijn.

Als je vertrouwensproblemen hebt, pak ze dan aan en wees open over je verwachtingen met hem. Zo zal hij blijven.

2. Wanhopig

Ben je constant aan het zeuren en ventileren over van alles en nog wat? Ben je een dramakoningin en tegelijkertijd wanhopig? Stop er gewoon mee. Geen enkele volwassen man zo bij je willen blijven. Op deze manier activeer je zijn heldinstinct niet.

Ja, mannen willen je beschermen en er voor je zijn, maar ze kunnen niet tegen aanhankelijke en behoeftige meisjes die achter hen aan rennen. Ken je waarde en neem geen genoegen met minder.

Hij zal je meer waarderen en je het respect tonen dat je verdient als je geen spelletjes met hem speelt. Zelfverzekerde vrouwen schijnen tenslotte het helderst, toch?

3. Spelletjes die je niet moet spelen: Stonewalling

5 Spelletjes Die Je Nooit Moet Spelen Als Je De Ware Wil Vinden

Als er conflicten ontstaan, schroom dan niet. Confronteer hem. Negeer hem niet, blokkeer hem niet. Communicatie is een van de belangrijkste pijlers van elke gezonde relatie, inclusief het romantische type. Doe niet alsof hij niet in de ruimte is, dat zal zijn gevoelens alleen maar kwetsen. Veel.

Kies ook niet voor negeren en volg geen van die passief-agressieve patronen die je gewend bent te doen. Praat met hem en kom tot de kern van het probleem. Stil blijven zal jou noch hem helpen en het zal zeker niet helpen om je relatie in stand te houden.

4. Hem het idee geven dat hij je back-up plan is

Ben je met opzet vergeten zijn bericht eerder vandaag te beantwoorden en zag hij je met een ander? Geef hem niet het gevoel dat hij een back-upplan is, want ik weet zeker dat hij het niet leuk zal vinden. Ik begrijp dat sommige mannen je dat hebben aangedaan, maar dat is geen reden om deze arme man pijn te doen.

Je wilt iets serieus met hem, want eindelijk (!) kwam er een man opdagen die je aandacht waard was. Er zijn tal van manieren om hem geobsedeerd door jou te maken, maar hem als een optie behandelen is daar zeker niet een van.

Kom op voor hem, wees aardig en blijf trouw aan jezelf – deze zullen je helpen om zijn interesse te krijgen!

5. Spelletjes die je niet moet spelen: hard-to-get

5 Spelletjes Die Je Nooit Moet Spelen Als Je De Ware Wil Vinden

Oké, oké, je wilt dat hij je achtervolgt. Ik snap het. Op een rare manier die ik eerlijk gezegd niet helemaal begrijp, zal hij zijn liefde voor je bewijzen als hij niet gemakkelijk opgeeft. Maar denk je niet dat hij moe wordt? Ik bedoel, hoe lang duurde het voordat je stopte met het achtervolgen van die idioot die je hart brak?

Een kleine achtervolging is welkom, maar doe niet alsof je buiten zijn klasse bent als je echt zijn hand wilt vasthouden en hem de jouwe wilt noemen. Flirt niet met hem en verdwijn dan omdat hij misschien denkt dat je hem valse hoop geeft. Hij zal niet te lang blijven waar hij niet wordt gewaardeerd, daar ben ik zeker van.

Een laatste tip over spelletjes spelen

De volgende keer dat je besluit een man die je leuk vindt te verleiden, speel dan geen spelletjes met hem. Benader hem en toon oprechte interesse in wie hij is en wat hij doet. Stel hem wat persoonlijke vragen, flirt een beetje met hem en zorg ervoor dat hij weet dat je meer wilt. Wissel telefoonnummers uit en begin vanaf daar.

Als je spelletjes met hem speelt, zal dat hem alleen maar helpen beseffen dat je niet serieus bent over een mogelijke relatie. Hij blijft misschien een tijdje, maar hij zal waarschijnlijk niet respectvol zijn. Hij kan zelfs proberen je te verslaan in het spel dat je begon. En spelen met de duivel is echt gevaarlijk.

Het ongelukkige is dat jij degene bent die gewond raakt. Je was echt van plan iets serieus te beginnen, maar hij speelde je en brak je hart. Ik hoop dat je je bewust bent van alle verleidelijke eigenschappen die je hebt en dat deze spellen absoluut niet nodig zijn.

Dus wees je geweldige zelf, lach en geniet van elk moment van je dag. Wees echt, wees dankbaar en probeer niet te hard om een ​​man voor je te winnen. De juiste komt wanneer je het het minst verwacht, en alles zal moeiteloos verlopen.

PinFlight Image