Skip to Content

Hij Was In De War En Zij Was Het Wachten Zat

Hij Was In De War En Zij Was Het Wachten Zat

Ze was het wachten zat tot hij erachter kwam wat hij wilde. Veel te lang stond ze volledig in zijn schaduw. Het is tijd om uit te stappen.

Ze verdient iemand die haar zo stevig vasthoudt en haar nooit laat gaan. Iemand die haar sms meteen beantwoordt, omdat ze belangrijker is dan wat dan ook.

Iemand die tegen zijn vrienden opschept over haar en haar. Haar niet verbergt om wat voor reden dan ook, vanwege zijn besluiteloosheid.

Ze verdient iemand die zich ervan bewust is dat ze een superster is. Dat er niemand is die beter voor hem is dan zij. Een man die weet dat hij er spijt van zal krijgen als hij haar laat gaan.

Losse relaties haat ze omdat ze er blijkbaar in vast zit. Ze heeft er een hekel aan om in het ongewisse te worden gehouden omdat de man die ze leuk vindt niet kan beslissen of hij haar vriendje wil zijn of vrienden met haar wil blijven.

Ze verdient het niet om gebruikt te worden alleen omdat hij niet zeker weet wat hij wil. Het enige wat ze wil is als mens behandeld worden, omdat haar gevoelens ook gekwetst worden. Ze is het wachten zat.

Zij heeft iemand nodig die weet dat ze een hart heeft en dat het ook bloedt.

Hij Was In De War En Zij Was Het Wachten Zat

Ze heeft het gevoel dat ze slechts een ‘voor het geval’-meisje is. Een back-upplan dat hij heeft als al het andere faalt. Ze wil niet tweede worden.

Ze verdient het om bovenaan de lijst te staan ​​en hij zet haar daar niet.

Je wilt haar of je wilt haar niet, want dat ‘bijna’ dat je trekt is een marteling.

Ze verdient iemand die haar wil en van haar houdt, zelfs als ze op haar slechtst is. Als ze geïrriteerd en boos is als ze depressief is en niet uit bed wil opstaan.

Iemand die aan haar zijde staat als ze een compleet wrak is. Ze is het wachten zat.

Het is gemakkelijk om lief te hebben als alles in orde is. Als je liefhebt als alles uit elkaar valt, is dat echt en dat duurt voort.

Ze verdient iemand die haar hart zal laten springen en haar ogen zal oplichten als ze hem ziet. Ze verdient iemand die haar vreemde gevoelens in haar buik laat voelen, iets dat ze nog nooit eerder heeft gevoeld.

Het was niet de bedoeling dat ze in een liefdeloze relatie terecht zou komen. Leven met pijn terwijl er iemand naar haar schreeuwt stond niet op de planning.

Je had je goede dagen, maar op je slechte dagen wenste ze dat ze nooit geboren was. Dan wilde ze dat het allemaal zo snel mogelijk voorbij was.

Ze is het wachten zat.

Hij Was In De War En Zij Was Het Wachten Zat


Ze werd verondersteld geliefd te zijn, zelfs met haar kleine eigenaardigheden en rare dingen die ze doet. Iedereen heeft tenslotte die kant van zichzelf. Ze verdiende het om net zo geliefd te worden als ze liefheeft.

Iemand die nooit zal twijfelen aan zijn beslissing om met haar te daten. Die er niet pas op een ochtend achter komt wat voor grote fout hij heeft gemaakt.

Ze verdient iemand die zeker van haar is en van haar zal houden zolang hij ademt.

Niet om bij iemand te zijn die haar kust en niet aanwezig is. Ze verdient niemand die bij haar zal zijn, maar als ze hem nodig heeft, is hij nergens te vinden.

Zodat ze zich niet meer alleen voelt, terwijl ze dat fysiek niet is.

Ze verdient het niet om haar hart te laten breken door een man die niet kon beslissen wat hij wilde.

Meer dan liefde die slechts een doodlopende straat is. Ze verdient iemand die met gemak van haar zal houden. Iemand die zijn hele leven op haar heeft gewacht.

PinFlight Image