Skip to Content

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Kunnen we ooit stoppen met het achternazitten van onbeschikbare mannen? Ik heb het niet eens over het feit dat sommige vrouwen achter mannen aangaan die in relaties zitten en die duidelijk niet geïnteresseerd zijn.

Er zijn andere mannen die ook emotioneel niet beschikbaar zijn. Door hun verleden zijn ze vergeten hoe liefde en genegenheid aanvoelen. Dan begin je je af te vragen hoe hij zou zijn als hij echt een aardige vent was.

Begrijp je wel waarom je je zo aangetrokken voelt tot zulke mannen? Je wacht nu waarschijnlijk op een app van hem zonder zelfs maar te weten waarom je zo verliefd op hem bent.

Iedereen zegt dat het een reddingscomplex is. Alsof je hem echt wilt redden van de duisternis die steeds in zijn leven komt. Er zijn echter nog vele andere redenen.

Een daarvan is dat je zo gewend bent om bij instabiele en emotioneel onbeschikbare mensen te zijn dat je het gewoon de norm vindt. De momenten dat hij aardig en attent is, zijn voor jou als Kerstmis.

Maar laten we even eerlijk zijn. Luister je? Mooi.

Jij. Hebt. Geen. Man. Zoals. Dat. Nodig. Je verdient zoveel beter!

Je hebt dit waarschijnlijk ook van je vriendinnen gehoord, maar je luistert nooit. Ik geloof echt dat je alleen iemand nodig hebt om je een paar tips en trucs te vertellen over hoe je kunt stoppen met het achternazitten van onbeschikbare mannen. Zodra je deze kunst onder de knie hebt, zul je iemand vinden die je tijd en moeite waard is.

Laten we tot dan eens kijken hoe je voor eens en voor altijd met deze gewoonte kunt stoppen.

1. Realiseer je het patroon

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Er is in dit soort gedrag altijd een patroon. Mannen die emotioneel niet beschikbaar zijn hebben de neiging om iets te hebben waarin je geïnteresseerd bent, tot het punt dat ze je genoeg intrigeren om je voor hen te laten vallen.

Je kunt kijken naar de kleinste overeenkomsten tussen hen kijken. Val je steeds voor mannen die denken dat relaties niets voor hen zijn? Wil je bewijzen dat hij ongelijk heeft als hij je vertelt dat liefde niet bestaat?

Of heb je gewoon op iemand gewacht om uit een relatie te komen om hen te laten zien dat ze goed behandeld kunnen worden?

Er is een specifiek patroon waar je steeds voor valt zonder je het te beseffen. Het is belangrijk dat je identificeert wat er gebeurt, omdat je anders nooit een uitweg zult vinden.

Zodra je hebt gedefinieerd wat dit patroon voor jou is, zal het zoveel gemakkelijker zijn om je emoties voor iemand te rationaliseren. Vind je hem echt leuk of is hij gewoon iemand die een beetje beschadigd lijkt te zijn?

2. Neem geen genoegen met het absolute minimum

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Het volgende wat je moet doen om te stoppen met het achternazitten van onbeschikbare mannen is je realiseren dat je je normen moet verhogen. Je accepteert het absolute minimum! Denk je echt dat een vrouw van jouw kaliber zo moet werken? Absoluut niet.

Stop met genoegen nemen met het minimum, want dat is gewoon menselijk fatsoen. We raken zo opgewonden als iemand voor 50% van ons houdt, want als je 30% van jezelf houdt, lijkt 50% veel. Dat is echter slechts de helft van hun liefde.

Misschien kunnen deze mannen niet meer van je houden, maar wees je in ieder geval bewust van hun potentieel. Krijg geen waanbeelden door te geloven dat je de liefde ergens in hem zult ontwaken.

Als je je normen gestaag begint te verhogen, zul je zien dat zoveel mannen het niet halen. En dat is helemaal goed. Onthoud ook altijd dat de enige man die voor jou bestemd is zeldzaam is en dat je nooit genoegen moet nemen met minder, omdat hij zijn tijd neemt.

3. Werk aan je zelfvertrouwen

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Wat heb je in je leven nodig om je zelfverzekerder te voelen? Ik wil graag geloven dat vertrouwen een vaardigheid is, en zoals elke andere vaardigheid, moet het ontwikkeld worden. Je kunt niet verwachten dat je weet hoe je moet coderen als je dat nog nooit geoefend hebt!

Je moet leren wat je zelfverzekerd maakt. Als er echt niets is dat je het gevoel geeft dat je de meest geweldige vrouw in deze wereld bent, dan spijt het me om te zeggen, dat je grotere problemen hebt! Je kunt gewoon niet van iemand anders houden als je niet van jezelf houdt.

Je kunt nooit iemand van je laten houden en je goed laten behandelen als je het gevoel hebt dat je dat niet verdient. Dus, stop met de zelfverachting en begin je zelfvertrouwen te omarmen. Het zal die domme mannen afschrikken die nog niet klaar zijn om je mening onder ogen te zien.

Wees luidruchtig. Neem ruimte in. Laat ze zien dat je niet bang bent om je mening te uiten.

Ik kan je garanderen dat al die onzekere mannen hun spullen zullen pakken en dat je niet eens achter ze aan kunt gaan.

Maakt dat je bang? Nou, jammer dan. Ze waren je aandacht hoe dan ook niet waard.

4. Ontdoe je van de angst om vrijgezel te zijn

Lees Dit Als Je Wilt Stoppen Met Het Achternazitten Van Onbeschikbare Mannen

Het belangrijkste struikelblok om te stoppen met het achternazitten van een onbeschikbare man is dat je bang bent om vrijgezel te zijn. Je denkt dat de wereld vergaat als je niemand hebt om het mee te delen.

Dat is gewoon het domste wat ik ooit heb gehoord! Oké, dit klinkt erg agressief, maar ik probeer gewoon een punt over te brengen.

Wat ik je probeer te vertellen is dat je elke vorm van relatie zult tegenkomen zonder er zeker van te zijn dat je die persoon wilt. Je weet gewoon zeker dat je iemand wilt hebben om voor te zorgen, zodat hij kan bevestigen dat je nog steeds een goed persoon bent.

Wees eerlijk. Klinkt dat niet triest? Een emotioneel onbeschikbare man is gewoon niet de juiste man voor je als je op zoek bent naar iets serieus.

Wil je de rest van je leven aan iemand verspillen die klaar is om iemands hart te breken boven het werken aan zijn eigen problemen? Ik bedoel, dat kan je wel doen, maar dat zou je zeker niet moeten doen.

De juiste man zal niet aarzelen om zich vanaf de eerste dag aan je te binden en hij zal je zijn onvoorwaardelijke liefde tonen. Je moet gewoon stoppen met het blokkeren van je zegeningen of hij zal zijn weg niet naar je kunnen vinden.

PinFlight Image