Skip to Content

Als Hij Je Een Van Deze 6 Berichten Stuurt Zal Jullie Relatie Snel Eindigen

Als Hij Je Een Van Deze 6 Berichten Stuurt Zal Jullie Relatie Snel Eindigen

Het is normaal dat ieder mens verandert en verschillende fasen in zijn leven doormaakt. Niemand is altijd blij. Dat betekent niet altijd dat jullie relatie snel eindigen zal.

Soms zijn we verdrietig. Soms hebben we geen zin om onze tijd met andere mensen door te brengen.

Als je vriend echter de laatste tijd niet in de stemming is geweest om met je te praten en als je gesprekken kort en zinloos waren, betekent dit dat er iets ernstigs aan de hand is.

Elk meisje merkt die veranderingen op in het gedrag van haar vriend. Elk meisje merkt het als een man zich een beetje anders gaat gedragen dan vroeger.

Hij stopt met haar mee uit te vragen, hij is niet langer zachtaardig en toont geen genegenheid. En dit wordt een probleem voor het meisje. Ze zal verward en bezorgd zijn.

Elke relatie gaat door crises, maar dat betekent niet dat je het moet opgeven als er iets ergs gebeurt.

Het is erg belangrijk om de eerste rode vlaggen op te merken die aangeven dat de relatie snel eindigen zal.

Op die manier kun je proberen iets te doen om je relatie te redden.

Hier zijn enkele van de sms-berichten die je vriend zal sturen als hij al een tijdje aan een breuk denkt. Leer ze op tijd te spotten!

1. ”We moeten praten”

Als Hij Je Een Van Deze 6 Berichten Stuurt Zal Jullie Relatie Snel Eindigen

Hij heeft je verteld dat je een serieus gesprek moet voeren, maar hij vermijdt het altijd.

Je hebt het gevoel dat hij je iets belangrijks te vertellen heeft, maar hij lijkt gewoon nooit de moed te hebben om iets te zeggen.

Ondertussen zit je vol met angsten en twijfels. Je denkt dat je iets verkeerd hebt gedaan en je twijfelt aan jezelf.

Terwijl hij je gesprek vertraagt, overweegt hij eigenlijk of hij het uit moet maken of niet. Hij denkt aan alle voor- en nadelen van het uitmaken met jou.

2. Als hij ”Ik ben laat, wacht maar niet” stuurt zal jullie relatie snel eindigen

Als een man deze sms stuurt, is dat een heel slecht teken. Dit soort sms-berichten worden verzonden door mannen die hun vrouw bedriegen.

Als een man je vertelt dat hij te laat zal zijn, is de kans groot dat hij je bedriegt en jullie relatie snel eindigen zal.

Wanneer een meisje dit bericht van haar vriend krijgt, raakt ze diepbedroefd omdat ze weet dat het een kwestie van tijd is voordat haar vriend haar officieel zal vervangen door een ander meisje.

3. ”Ik heb wat tijd nodig, ik ben in de war”

Als Hij Je Een Van Deze 6 Berichten Stuurt Zal Jullie Relatie Snel Eindigen

Hm. Verward over wat?

In een relatie waarin beide partners van elkaar houden, is er geen verwarring. Er zijn natuurlijk moeilijkheden. Maar er is geen verwarring.

Als hij echt van je houdt, zal hij zich inspannen om jou en de omstandigheden die de crisis in je relatie hebben veroorzaakt te begrijpen.

4. Als hij ”Ik ben erg moe, ik zie je een andere keer” stuurt zal jullie relatie snel eindigen

Als je vriend je een paar keer dit sms-bericht stuurt, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer hij jullie dates echter steeds annuleert, moet daar een reden voor zijn.

De belangrijkste reden is dat hij gewoon geen tijd met je wil doorbrengen. De opwinding om met jou uit te gaan is vervaagd.

Je vriend raakte waarschijnlijk verveeld met je eentonige routine.

Door je avondjes uit te annuleren, hoopt hij misschien dat jij degene bent die zal beseffen dat de relatie niet meer werkt.

Hij wil de relatie snel eindigen, maar hij wil het niet zelf doen. Op deze manier hoopt hij dat jij de stap zet.

5. ”Whatever”

Als Hij Je Een Van Deze 6 Berichten Stuurt Zal Jullie Relatie Snel Eindigen

Als een man onverschillig is voor wat je zegt, dan heeft hij geen liefde voor je. Het is een teken dat jullie relatie snel eindigen zal.

Ik bedoel, de man hoeft niet verbaasd te zijn over alles wat je zegt, maar als hij niet naar je luistert als je het over je relatie hebt, dan geeft het hem niets.

6. Als hij helemaal niks stuurt zal jullie relatie snel eindigen

Geen antwoord is ook een antwoord. Als je vriend niet op je berichten reageert, betekent dit dat hij geen tijd voor je heeft.

Hoe kan iemand geen tijd hebben voor een persoon van wie ze houden?
hmm…

Nou, blijkbaar heeft hij het gevoel dat hij niet meer van je houdt zoals vroeger. Maar maak je geen zorgen! Al deze problemen kunnen worden opgelost. Het hoeft niet te be

Je hoeft je man alleen maar te herinneren aan de goede oude tijd die je had. Het is gewoon een fase waar je nu doorheen gaat.

Ga zitten, praat oprecht met elkaar en probeer de echte problemen in jullie relatie aan te pakken! Met een beetje moeite, liefde en steun kun je die oude vonk in een mum van tijd terugvinden.

PinFlight Image