Skip to Content

10 Dingen Die Hem Geïnteresseerd Houden

10 Dingen Die Hem Geïnteresseerd Houden

Er is zoveel advies en manieren om hem geïnteresseerd te houden, maar wat je in gedachten moet houden is dat iedereen anders is.

De beste manier om hem geïnteresseerd te houden, is door jezelf te zijn en alle spelletjes te vermijden, zoals het twintig minuten negeren van zijn berichtjes, twintig minuten beschikbaar zijn en dan twee kittens opofferen, terwijl je hem drie uur lang negeert. Herhaal dit indien nodig.

Serieus, liefde is niet zo ingewikkeld en als dat wel zo is, dan is het geen echte liefde. Dus hier is de lijst met dingen die je kunt doen om hem geïnteresseerd te houden, zonder kittens of je ziel op te offeren of de minuten te tellen.

10 dingen die hem geïnteresseerd houden

10 Dingen Die Hem Geïnteresseerd Houden

Wees zelf geïnteresseerd

Het heeft geen zin om hem geïnteresseerd te krijgen als je zelf niet geïnteresseerd bent. Je moet er zeker van zijn dat dit is wat je wilt en dat je je er echt goed door voelt.

Als je echt geïnteresseerd bent, dan zal hij dat ook zijn. Er is niets aantrekkelijker dan een vrouw die je wil.

Heb plezier

Wanneer een relatie de wittebroodsweken-fase passeert, dan wordt het serieus en dat is wat je wilt. Maar als het te serieus wordt, verliest het die vonk die het in stand en in leven houdt.

Wees dus spontaan en heb plezier. Koop waterballonnen en verklaar hem de oorlog en ga er gewoon voor. Het is ook een geweldige manier om een deel van de druk en spanningen die zich in de loop van de tijd opbouwen los te laten.

Wees gepassioneerd om hem geïnteresseerd te houden

Over hem, over je relatie en over jezelf. Hij werd verliefd op je passie en als je het opzij zet omdat iemand zei dat liefde stabiel en serieus zou moeten zijn, dan verlies je jezelf en de delen van jezelf waar hij in de eerste plaats verliefd op werd. Verander niet wie je bent alleen omdat je een relatie hebt.

Wees niet bang om succes te hebben

Mannen zijn meestal degenen met een kwetsbaar ego, maar een echte man zal trots zijn als zijn vrouw succes heeft. Zet je leven dus niet voor hem in de wacht, want hij zal het nauwelijks opmerken.

En zelfs als hij dat wel doet, dan zal hij zeggen dat hij je nooit heeft gevraagd om het te doen en boos zijn, omdat je denkt dat hij kwetsbaar is (zelfs als hij dat wel is).

Je doet je eigen ding en is er een betere manier om hem geïnteresseerd te maken? Koppels die samen succesvol zijn, blijven bij elkaar!

Toon onafhankelijkheid

Terwijl hem om hulp en advies vragen echt goed is, omdat het laat zien dat je in hem en zijn mening gelooft, overdrijf het dan niet. Wachten tot hij je bij elke beslissing helpt, zal hem alleen maar wegjagen.

Vergeet niet dat je lang voordat hij erin kwam je wereld bezat en dat je het nu ook kunt doen.

Heb je eigen leven

Alleen omdat hij niet van dezelfde dingen houdt als jij, wil dat nog niet zeggen dat je ze moet opgeven. Er zijn altijd compromissen te sluiten en manieren om dingen uit te werken.

Ga met de meiden winkelen en laat hem naar de wedstrijd gaan. Jullie zullen allebei de tijd die jullie alleen hebben waarderen en dus enthousiaster zijn om aan het eind van de dag eindelijk weer bij elkaar te komen.

Wees eerlijk om hem geïnteresseerd te houden

De waarheid voor hem verbergen zal je nergens brengen. Kleine, leugens om bestwil lijken onschuldig te zijn, maar soms is de waarheid het enige wat jullie twee echt nodig hebben.

Wees dus niet bang om te zeggen wat je denkt, want hij zal het waarderen dat je hem genoeg vertrouwt om je mening te geven.

Maar houd er rekening mee dat je niet genadeloos eerlijk hoeft te zijn. Ga altijd uit van het idee hoe je zelf benaderd wilt worden en dan kun je nooit fout gaan.

Toon initiatief in de slaapkamer

10 Dingen Die Hem Geïnteresseerd Houden

Door hem te laten zien hoe aantrekkelijk hij voor je is, zal hij zich beter over zichzelf voelen. Maar doe dit niet alleen omdat je het gevoel hebt dat het moet.

Doe het als je het echt wilt doen. Als je zin hebt om zijn kleren uit te rukken en het daar midden in de keuken gezellig te maken, doe het dan. Maar als je er geen zin in hebt, dan zal hij het opmerken en dan zullen jullie je er daarna allebei rot over voelen.

Wees ondersteunend en toon waardering

Een beetje ondersteuning kan een lange weg gaan en dat weten we allemaal. Als hij super gepassioneerd is om zijn droom te volgen, wees dan gepassioneerd met hem.

Als hij iets voor jullie beiden heeft gedaan, zorg er dan voor dat je hem bedankt. Het ergste wat een man in een relatie kan voelen, is als vanzelfsprekend te worden beschouwd.

En zelfs als je het niet opzettelijk doet, dan doet het nog steeds pijn. Dus laat hem zien dat je ziet wat hij doet en dat het veel voor je betekent. Al snel zal hij de gunst teruggeven en zal jullie relatie aanzienlijk verbeteren.

Vertrouw hem om hem geïnteresseerd te houden

Er is geen betere manier om hem te laten zien dat je om hem geeft dan om hem te laten zien dat hij je vertrouwen heeft. Vertrouw hem met je hart, met je herinneringen en angsten.

Stel je voor hem open, hoe eng het ook lijkt. Als je zeker weet dat hij de ware is en dat hij het waard is, hou er dan niets van achter.

Hij verdient het om te weten hoe je je voelt en jij verdient het om vrede te voelen. En is er een betere manier om het te voelen dan door het vertrouwen op te bouwen?