Skip to Content

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

De meesten van ons zijn bekend met hoe narcisten op hun slachtoffers jagen. Je weet hoe hun narcistische wereld werkt en hoe ze willen dat alles onder hun controle is. Ze spelen graag spelletjes met mensen en proberen iedereen te laten geloven dat ze een goede man zijn.

Het eerste dat ze doen, is een bepaalde persoon uitkiezen – het zogenaamde ‘selectieproces’.

Een mooi mens die geen idee heeft wat er gaat komen. Ze bezit charmante eigenschappen zoals empathie, vriendelijkheid en het vermogen om te vergeven en te vergeten. Maar het belangrijkste is dat ze een overvloed aan begrip heeft, wat uiteindelijk haar ondergang zal zijn.

De meeste mensen denken dat een narcist een willekeurig persoon kiest, maar dat is niet waar.

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Hij besteedt veel voorbereiding en denkwerk voordat hij beslist wie hij zal beïnvloeden en vernietigen.

Het is zijn streven om perfect te zijn. Daarom moet elk onderdeel op de juiste plaats vallen, zodat hij weet dat zijn missie om jou te laten geloven dat hij een goede man is zal worden volbracht.

Hij wil dat je denkt dat alles wat je overkomt puur toevallig is – dat niets gepland is, alles spontaan is. Hij wil dat je versteld staat van hem, daarom verbergt hij zijn ware gezicht onder bedrieglijke maskers.

Je weet nooit met wie je te maken hebt, omdat een narcist zal evolueren en veranderen naarmate jullie relatie naar een hoger niveau wordt getild.

Tegen de tijd dat je je eigen gat hebt gegraven en in zijn bodemloze put van manipulatie bent gevallen, heeft hij zijn werk gedaan. De kans is groot dat hij al naar zijn volgende slachtoffer is verhuisd.

Voordat je zelfs maar begrijpt wat er met je is gebeurd, is hij weg, om nooit meer terug te keren.

Hij laat je afvragen waarom jij zijn slachtoffer was en niet iemand anders. Je was gebruikt en je besefte het op dat moment niet eens.

Maar het meest intrigerende is dit: hoe heeft hij je zo goed weten te overtuigen dat hij een goede man is?

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Hoe kunnen mensen hem aardig vinden, terwijl hij een echte narcist is? Iemand die zijn maskers nooit afdoet en nooit zijn ware gezicht onthult?

Is hij echt zo goed in doen alsof hij een goede man is.

Dat is wat we hier gaan ontdekken.

Als je denkt dat je voor de gek bent gehouden door een narcist die de goede man speelde, blijf dit lezen. Het zal je kunnen helpen om het de volgende keer te vermijden.

1. Valse schijn ophouden is zijn specialiteit

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Het lastige van narcisten is dat ze tegen je kunnen schreeuwen, je plagen, je gebruiken en je vernederen als jullie samen zijn.

Vervolgens doen ze alsof er niets is gebeurd. Je krijgt een grote glimlach of ze bieden je aan om je te helpen met iets.

Dat is wat zo lastig en eng aan hem is.

Hij wisselt zijn maskers met zo’n gemak en elegantie dat anderen hem zien als de goede man. Niet als iemand die alleen maar doet alsof.

Als de situatie hem vraagt ​​​​om een ​​​​goede man-masker op te zetten en te doen alsof hij er een is, zal hij dat in een flits doen zonder enige aarzeling.

De waarheid is dat hij er geen enkel probleem mee heeft om je privé te mishandelen en vervolgens in het openbaar jou of iemand anders een helpende hand te bieden.

Zijn meest prominente persoonlijkheidskenmerk is precies dat: dubbelhartigheid.

En als je ziet dat hij anderen helpt of je vraagt ​​of hij je in het openbaar kan helpen, ben je geschokt. Diep vanbinnen weet je dat hij geen goede man is.

Maar weet je het ergste is? Dat zal niemand ooit weten.

2. Hij zal anderen aardig behandelen omdat hij ze in de toekomst misschien nodig heeft

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Zie je, narcisten hebben altijd een aas achter de hand. Ze zijn altijd bereid om iemand te gebruiken wanneer dat nodig is. Dat is hun mantra.

Hij onthult nooit zijn ware gezicht omdat hij weet dat hij op een bepaald moment in de toekomst misschien iets van hen nodig heeft.

Daarom zet hij zijn goede man-masker op en geeft hij een show waarin hij de meest perfecte mens is die zelfs geen vlieg kwaad zou doen.

Het meest trieste is dat jij de enige bent die zijn verborgen waarheid kent. Die kant van hem bewaart hij speciaal voor jou.

Je hebt een goed hart, je bent vergevingsgezind en mooi, en je wilt anderen waarschuwen voor zijn ware gezicht, maar je weet niet hoe.

Hij beheerst elk aspect van je leven.

Hij kent elke beweging van je en je weet dat als hij erachter komt dat je achter zijn rug om bent gegaan, daarvoor zal hij je straffen.

Dus daarom zeg je niets en houd je alles voor jezelf in de hoop dat iemand je pijn zal zien doen en je komt redden.

3. Hij zal zijn charme gebruiken om mensen onmiddellijk te ontwapenen

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Een narcist bedriegt mensen. Zijn krachtigste wapen is zijn charme en weinig mensen kunnen die weerstaan.

Het is gewoon zijn aangeboren vaardigheid die hij van jongs af aan heeft geleerd en nu is het buitengewoon handig om anderen te laten geloven dat hij een goede man is.

Het duurt niet lang voordat hij mensen ontwapent, zelfs degenen die hem het meest wantrouwen.

Sommigen worden misschien niet zo makkelijk bedrogen door zijn eerste laag van bedrog, maar hij zal snel zijn charme gebruiken om ze weer naar binnen te lokken.

Er zijn mensen die hem er zelfs mee confronteren, maar hij hoeft zijn charisma alleen maar te gebruiken om hen gerust te stellen en alle twijfels weg te nemen.

Zijn charme is erg bedrieglijk. Het kan ervoor zorgen dat je zijn leugens gelooft en binnen enkele minuten uit zijn hand eet. Zo krachtig is het eigenlijk.

Hij zal je naar je breekpunt duwen en je doen afvragen of er iets mis met je is, omdat je HEM niet vertrouwde.

Waarom zou je tenslotte niet vallen voor een goede man zoals hij die lief, knap en een echte heer met perfecte manieren is?

Wat is er niet leuk aan? (Behalve het feit dat hij valse schijn opdoet alleen maar om je in zijn val te lokken.)

4. Hij speelt niet alleen de goede man, maar ook het slachtoffer

Dit Is Hoe Een Narcist Mensen Laat Geloven Dat Hij Een Goede Man is

Een narcist is altijd voorbereid op elke situatie.

Hij heeft niet alleen een plan A, maar zorgvuldig voorbereide plannen B en C achter de hand. Zijn innerlijke denkproces is anders dan de rest van ons.

Je hoeft hem niet te vertellen dat met de grote risico’s een grote beloning gepaard gaat. Als hij wordt blootgesteld, zal hij zichzelf verdedigen en zich voordoen als het slachtoffer.

Hij weet zijn doelwit de schuld te geven.

Zijn acties zijn sluw en irritant omdat ze je psyche vernietigen.

Het meest pijnlijke is dat anderen zijn leugens geloven en dat jij de enige bent die de waarheid kent. Je kunt er niets aan doen.

Zijn kwaad overheerst altijd. Zo onderscheid hij zichzelf van een echt goede man.

PinFlight Image