Skip to Content

Het Kan Niet Minder Schelen Of Ik Voor Altijd Single Blijf – Ik Heb Het Gehad Me Het Spelen Van Deze 11 Domme Dating Spelletjes

Het Kan Niet Minder Schelen Of Ik Voor Altijd Single Blijf – Ik Heb Het Gehad Me Het Spelen Van Deze 11 Domme Dating Spelletjes

Een van de dingen die dating vandaag zo stressvol maakt, is al het evenwicht dat we voelen om te zorgen dat alles in ons voordeel werkt. We willen geïnteresseerd lijken, maar niet te geïnteresseerd.

We willen betrokkenheid, maar we willen ook onze vrijheid behouden.

Het is allemaal zo verwarrend, maar het wordt nog erger als we beginnen met het spelen van stomme, manipulatieve spellen met de persoon waarmee we een relatie hebben.

Ik heb deze onzin in het verleden misschien wel verdragen, maar nu zou ik liever een gekke dame worden dan nog een keer met dit spul te maken hebben:

1. JE VOOR DOEN ALSOF HET JE NIETS KAN SCHELEN

Als je iemand leuk vindt, is de beste manier om hem of haar te interesseren, door ze te laten zien dat je ze leuk vindt, toch?

Dus het heeft geen zin om te doen alsof je niet met hen wilt praten of tijd met ze wilt doorbrengen.

Vroeger dacht ik dat, maar nu weet ik het niet zo zeker. Tegenwoordig lijkt het een standaardpraktijk om te doen alsof je niet helemaal de persoon bent die je nastreeft.

Als je te sterk wordt, kun je aanhankelijk lijken, maar doe je net alsof je er niet om geeft of ik je leuk vind of niet, is net zo een dealbreaker.

2. PROBEER MIJ JALOERS TE MAKEN

Als je denkt dat flirten met andere meiden voor mij er op de een of andere manier toe zal leiden dat ik meer met je wil zijn, dan kom je nog iets tegen. Maar om een of andere reden lijkt dit vrij gewoon in de datingswereld.

Ik geef toe dat ik een beetje haast krijg als iemand extra aanhankelijk is als ik een van mijn vrienden tegenkom terwijl we samen op pad zijn, maar opzettelijk iemand jaloers maken is gewoon waardeloos.

Sorry, maar als je verwacht dat ik probeer te concurreren met de schattige serveerster terwijl we weg zijn, kun je beter een ander meisje vinden om je ego te voeden.

3. VOOR ALTIJD REAGEREN OP BERICHTEN

Oké, ik ben hier ook schuldig aan geweest. Ons wordt voortdurend verteld dat we eerder achtervolgd moeten worden dan een achtervolger zijn, en dat wordt niet bereikt door vijf seconden na het ontvangen van de tekst van een gast te antwoorden.

Natuurlijk doen ze ons dit ook aan.

Ik ben het echt zat. Vanaf nu ga ik gewoon antwoorden als ik verdomd goed ben, en als hij het type is dat me uren laat wachten op een eenvoudige reactie, gewoon omdat hij kan, zal hij uiteindelijk ontdekken dat ik geen type ben die van wachten houd.

4. HET HEEN EN WEER GAAN MET BINDING

Ik kan niet de enige zijn die ziek is van de toewijding. Soms lijkt het alsof hun verlangen naar een serieuze relatie verandert met evenveel intensiteit en frequentie als het weer.

Het is genoeg om iemand gek te maken en persoonlijk ben ik er klaar mee.

5. VOORDOEN ALSOF JE DEZELFDE INTERESSES DEELT

Ik ben niet het type dat je een popquiz geeft, iedere keer wanneer je me verteld dat je van dezelfde dingen houdt als ik, maar kom op, man – als je niet eens een nummer van mijn favoriete band kunt noemen, kun je me niet overtuigen dat ze ook JOUW favoriete band zijn.

We willen allemaal dingen gemeen hebben met de persoon die we leuk vinden, maar liegen over wat je leuk vindt, alleen omdat je denkt dat het indruk op me zal maken, heeft meestal het tegenovergestelde effect.

Kunnen we allemaal collectief akkoord gaan met dit en elkaars verschillen net zo waarderen als onze overeenkomsten?

6. MIJ GEBRUIKEN OM TERUG TE KOMEN BIJ EEN EX

Het is een ding om een rebound te krijgen, maar het is een heel ander ding om opzettelijk iemand te daten alleen maar om je ex jaloers te maken.

De mensen die dit doen proberen niet alleen met één, maar met twee mensen aan het rommelen te zijn om hun eigen egoïstische redenen. Het is grof, het is vies, en als je me dit aandoet, zal ik je snel verlaten

7. WAT WIJ HEBBEN GEHEIM HOUDEN

Wil je van vrijdag tot zondag bij me zijn en dan doen alsof we informele kennissen zijn als we elkaar dinsdag zien? Dat is echt schattig.

Ik heb geen haast om te worden geïntroduceerd als de liefde van iemands leven als ik zijn vrienden voor de eerste keer ontmoet, maar je kunt maar beter geloven dat ik klaar ben met doen alsof we nog nooit iets intiemers gehad hebben dan een handdruk .

We zijn allemaal volwassenen hier. Je vrienden weten wat er aan de hand is, en het maakt het alleen maar lastiger voor iedereen als je doet alsof er niks gebeurt is tussen ons

8. WEIGEREN OM ALS EERSTE EEN BERICHTJE TE STUREN

Niemand wil wanhopig lijken, en ik begrijp dat, maar het initiëren van een gesprek duidt niet op wanhoop. Ik blijf niet degene die er als een dwaas uitziet door elke keer als eerste te sms’en.

Als een kerel niet minstens de helft van de gesprekken kan beginnen, heb ik geen andere keus dan te veronderstellen dat hij niet geïnteresseerd is en ik irriteer hem gewoon als ik met hem probeer te praten.

9. MIJ AAN HET LIJNTJE HOUDEN

Een beetje onvoorspelbaarheid is prima – en laten we eerlijk zijn, het houdt dingen interessant – maar iemand weggooien en terugwinden alsof het een kunstaas is, is zo scummy.

Daten kan soms verwarrend zijn, en het is normaal om wat ups en downs te hebben, maar ik ben klaar met mannen die denken dat ze me kunnen houden terwijl ze dit gedrag aanhouden.

10. HET GEBIED AFSPELEN

Praten met meer dan één persoon tegelijk is goed, voordat je dingen exclusief maakt, maar het vullen van hoofden van meerdere mensen met ideeën over romantiek en ware liefde als je alleen maar met ze wilt slapen, is een slechte zet.

Niemand zegt dat je al je afspraken met elkaar zou moeten vertellen, maar je kunt maar beter geloven dat ik niet blijf rondhangen als ik erachter kom dat iemand dezelfde dingen heeft beloofd aan vijf andere vrouwen.

11. MIJ SMEKEN OM TERUG TE KOMEN NADAT IK AL ZIJN ONZIN ZAT WAS

Ach, ja. Ik ben er zeker van dat je een gereformeerde man bent nu ik heb besloten dat ik klaar ben om je speeltje te zijn. Wees geen eikel en realiseer je dat iemand erachter kan komen dat ze beter verdienen.

Iemand die me vanaf het begin niet goed behandelt, zal zijn goede einde met mij niet vinden, ongeacht hoe vaak hij belooft te veranderen.

PinFlight Image