Skip to Content

21 Mannen Onthullen Wat Ze Van Hun Beste Vriendin Vinden

21 Mannen Onthullen Wat Ze Van Hun Beste Vriendin Vinden

Er is al jaren een impopulaire mening dat vriendschappen tussen mannen en vrouwen niet mogelijk zijn en dat ze niet echt bestaan. De meerderheid van de mensen gelooft dat er bij dit soort vriendschappen altijd één kant is die er om romantische redenen in zit.

We hebben echter 21 mannen verzameld die het daar sterk mee oneens zouden zijn. Nou ja, in ieder geval de meeste van hen. Laten we eens kijken wat deze jongens van hun beste vriendin vinden.

21 mannen onthullen wat ze van hun beste vriendin vinden

21 Mannen Onthullen Wat Ze Van Hun Beste Vriendin Vinden

1. Sam, 18

Mijn beste vriendin is een meisje met wie ik al sinds de middelbare school bevriend ben. En eerlijk gezegd vind ik haar lekker. Ze is waarschijnlijk het mooiste meisje dat ik ken. Maar zeg haar niet dat ik dit heb gezegd, ha-ha.

2. James, 21

Ze is mijn collega en ik drink graag koffie met haar tijdens onze pauzes. Ze is echt de meest intelligente persoon die ik ken. Er is niets waar ze niets van weet. Ze verbaast me elke dag eerlijk gezegd.

3. Dave, 34

Mijn beste vriendin is een meisje dat ik een paar jaar geleden per ongeluk heb ontmoet en nu zijn we in principe onafscheidelijk. Hoe moet ik dit zeggen: zij is mijn laatste grens, degene waar ik heenga voor het perfecte advies. Mijn rustige zee.

Ze heeft het leven echt veel gemakkelijker voor me gemaakt. Gewoon door mijn vriendin te zijn.

4. Angelo, 23

Mijn vrouw is mijn beste vriendin. Klef, ik weet het, maar het is waar. We hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet, toen ze zich voor hetzelfde college inschreef waar ik al naar toe ging. Ik was haar bijlesdocent, en wat kan ik zeggen… er was meteen een connectie.

Ze is echt de beste vrouw die ik ken. Ze is vriendelijk, eerlijk, slim, grappig… alles wat ik me ooit in een vrouw en een beste vriendin had kunnen wensen.

5. Marco, 26

Ik ken mijn beste vriendin al sinds we heel jong waren en we niet half zo aantrekkelijk waren als we nu zijn. Ik hou ervan hoe ze elk gek idee dat ik heb, begrijpt (en ondersteunt). Ze is geweldig om mee te praten en geweldig om advies aan te vragen.

Ze was een bruidsmeisje op mijn bruiloft en sindsdien is ze de derde in mijn huwelijk. Maar dat vind ik niet erg. We zijn tenslotte een fantastisch en onafscheidelijk trio.

6. Joseph, 26

Mijn beste vriendin is eigenlijk mijn jaar jongere zus. We waren niet zo close toen we kinderen waren, maar de laatste paar jaar zijn we in principe onafscheidelijk.

Ze heeft het beste advies als het om mijn datingproblemen gaat en ze geeft me altijd een mening vanuit een vrouwelijk oogpunt. Als zij er niet was geweest, dan geloof ik soms dat ik niet eens voorbij de tweede date met iemand zou gaan.

7. John, 25

In alle eerlijkheid, ik kan gewoon niet wachten tot mijn beste vriendin uit haar waanidee wakker wordt en zich realiseert dat ik de man ben waar ze al die tijd naar op zoek was. Ik weet gewoon dat we op een dag een geweldig stel zullen zijn.

8. Nick, 24

Mijn beste vriendin is als een zus voor me. Echt. Ze is zo gemakkelijk om mee te praten, en ik vind het geweldig. En het voelt nooit alsof er een sociale of genderbarrière tussen ons is. Niets is off-topic en dat voelt zo ontspannend.

9. Matthew, 25

21 Mannen Onthullen Wat Ze Van Hun Beste Vriendin Vinden

Mijn beste vriendin is absoluut mijn moeder. Als ik erover nadenk, dan is ze in het algemeen mijn beste vriendin. Ze is er altijd om me te steunen en geeft me alle steun, energie en tijd die ik ooit zou kunnen vragen.

Ze steunt alles wat ik doe en ik geloof echt dat ik nooit alles zal kunnen terugbetalen wat ze ooit voor me heeft gedaan.

10. Dominique, 27

Mijn beste vriendin is letterlijk een vrouwelijke versie van mij. Wat betekent dat ze GEWELDIG is.

Maar alle grappen terzijde, ze is echt geweldig. Ze is leuk, gemakkelijk in de omgang, interessant om mee te praten en in de buurt te hebben. En ze is erg zorgzaam.

11. Tony, 28

Wat ik leuk vind aan mijn beste vriendin, is het feit dat ze zoveel over sport weet. Ik geef het niet graag toe, maar soms geloof ik echt dat ze er meer van weet dan ik.

Ik kijk graag met haar naar wedstrijden, omdat ze er zo gepassioneerd over is. Het is eerlijk gezegd het beste om te zien.

12. Dan, 30

Mijn beste vriendin is zo grappig. Ik hou gewoon van hoe hilarisch ze is. Ze kan me bijna altijd aan het lachen maken.

13. Stephen, 19

Mijn beste vriendin is iemand waar ik echt graag mee praat. Ik hou ervan hoe begripvol ze is.

14. Philip, 20

Ik heb veel mannelijke vrienden, maar haar vriendschap betekent alles voor me. Omdat ik alleen met haar kwetsbaar kan zijn. Met de jongens moet ik me vermannen, maar ze geeft me de vrijheid om mijn zachtere kant te omarmen. Dat is zo bijzonder, als je het mij vraagt.

15. Jonathan, 23

Mijn beste vriendin is een meisje dat ik niet vaak zie. We hebben allebei voor aparte levenspaden gekozen en nu leven we in principe aan twee verschillende kanten van de wereld. Maar ik weet altijd dat ze slechts één telefoontje verwijderd is. Het maakt niet uit hoe laat het is, ze zal altijd opnemen en met me praten.

16. Chris, 21

Wat ik van mijn beste vriendin vind? Nou, ze is een echte lastpost en een erg koppig en eigenzinnig persoon. Maar wat kan ik zeggen, ik vind haar leuk.

17. John, 28

Mijn beste vriendin is mijn beste inspiratie. Ze motiveert me altijd om de beste versie van mezelf te worden.

18. Gabriël, 23

Dit is misschien niet het beste om toe te geven, maar wat ik leuk vind aan mijn beste vriendin is het feit dat ze me altijd steunt, zelfs als ik het slechtst mogelijke doe.

Op een keer loog ze tegen mijn ex-vriendin dat ze bij me was, terwijl ik in werkelijkheid een affaire had. Ze berispte me later omdat ik het had gedaan, maar het belangrijkste is dat ze bereid was om voor me te liegen. Dat zou ik nooit kunnen vergeten.

19. Timothy, 24

21 Mannen Onthullen Wat Ze Van Hun Beste Vriendin Vinden

Mijn beste vriendin is iemand bij wie ik echt mezelf kan zijn. Dat is helaas niet iets wat ik over de rest van mijn vrienden kan zeggen.

20. Luca, 31

Ik was eigenlijk in de vriendenzone gezet door mijn beste vriendin, ha-ha. Op de middelbare school vertelde ik haar dat ik haar leuk vond, maar ze zei dat ze me alleen als een vriend ziet. Ik heb ermee ingestemd om vrienden met haar te zijn en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Maar echt als vrienden, meer niet.

21. Liam, 25

Mijn beste vriendin en ik zijn eerlijk gezegd vorig jaar gestopt met praten. Ze kreeg een relatie met een man waarvan ik weet dat die niet goed voor haar is. En toen ik mijn gedachten uitsprak, kregen we ruzie en dat was het.

Nu wacht ik op hun onvermijdelijke breuk, zodat ik er “Ik zei het je toch!” in kan wrijven. Ze is echt de beste persoon en ik wil dat ze de wereld heeft.