Skip to Content

De Enige Kwaliteit Van Een Man Die Telt

De Enige Kwaliteit Van Een Man Die Telt

We hebben allemaal ons deel van mislukte relaties gehad. Het maakt niet uit hoeveel pijn ze doen, er is één ding dat goed aan hen is. Ze leren ons een les.

Soms is het een les over ons, soms gaat het over het leven, en soms gaat het over de kwaliteit in een man die we in onze toekomstige partner willen.

Er komt een moment dat je gaat zitten en over je vorige relaties gaat nadenken. Wat heb ik fout gedaan? Wat was het wat er aan de jongens die je hebt gedate ontbrak? Was het jouw schuld dat je te veel van ze verwachtte?

Vrouwen gaan vaak voor mannen die hen gewoon niet kunnen geven wat ze nodig hebben. Hoe hard we dat ook willen. We worden gemakkelijk verliefd op het potentieel, terwijl de realiteit een heel ander verhaal is. Na een paar mislukte relaties, begin je te beseffen wat de meest waardevolle kwaliteiten zijn die je in een man moet zoeken.

Toen je jonger was, was het gemakkelijk voor je om voor iemand te vallen die knap en leuk was en die je gemakkelijk aan het lachen kon maken.

Zo simpel was het om verliefd te worden. Naarmate je ouder werd, realiseerde je je echter dat plezier niet is wat relaties stand laat houden.

Maak je geen zorgen, wanneer je voor het eerst begint te daten, dan is het gemakkelijk om uit het oog te verliezen wat er echt toe doet. Je bent namelijk nog te jong om het te weten.

Op een gegeven moment realiseer je je echter dat het tijd is om te stoppen met jezelf leugens te vertellen die je zullen helpen om bij een man te blijven die duidelijk niet de juiste voor je is.

De Enige Kwaliteit Van Een Man Die Telt

Hoewel er veel geweldige kwaliteiten zijn die je partner kan hebben, is er een kwaliteit die het verschil zal maken in je datingleven en in een man.

Het is degene die de relatie stand zal laten houden. En degene die ervoor zorgt dat je je veilig genoeg voelt om aan je problemen te werken zonder er voor weg te lopen.

Gelukkig is deze kwaliteit in een man niet te moeilijk om op te merken. En het gebrek of de aanwezigheid ervan laat zich al vroeg in je relatie zien. In feite zal het waarschijnlijk te zien zijn bij je eerste discussie, hoe klein of groot het ook is. Hoe je partner erop reageert, vertelt je alles wat je moet weten.

Luistert hij naar je? Geeft hij om hoe jij je voelt? Ziet hij het als een wedstrijd die hij moet winnen, of als iets waar jullie samen aan moeten werken?

Dit zijn de dingen die je zullen vertellen wat voor soort man je aan je zijde hebt.

Je man kan leuk en interessant zijn, hij kan een leuke baan hebben en een goede relatie met zijn familie, maar het ene ding dat je relatie stand zal laten houden, is begrip.

Het stelt hem in staat om je te zien voor wie je echt bent – een mens net als hij is. Jullie problemen zijn niets meer dan iets waar jullie beiden aan moeten werken.

Hij zal niet op zoek gaan naar iemand om de schuld te geven. En hij zal niet proberen om het argument te winnen of je een rot gevoel te geven omdat je het ter sprake hebt gebracht.

Deze prachtige kwaliteit van zijn zal hem laten nadenken over de manier waarop iets je liet voelen. En hij zal nadenken over de manieren waarop hij het voor jullie beiden beter kan maken.

Het is wat ervoor zorgt dat hij beter voor je wil zijn en aan jullie relatie wil werken. Het is de kern van goede communicatie.

Wanneer je een man vindt die begripvol is, dan zal hij niet afstandelijk worden en vertrekken zonder enige uitleg. Hij begrijpt namelijk wat jij dan moet voelen.

In plaats daarvan zal hij met je gaan zitten en openlijk over de dingen communiceren die hem de laatste tijd dwarszitten.

Hij zal aan hen willen werken, en hij zal je vragen om met hem aan die kwesties te werken. Het is een echt voorbeeld van een volwassen relatie die we allemaal willen hebben. Daar zorgen geduld en begrip voor.

Denk er eens over na. Zou het niet geweldig zijn om een man te daten die zijn best zal doen om jou en je behoeften te begrijpen?

Wie zorgt ervoor dat je weet dat je gewaardeerd en geliefd wordt? Hij zal je de ruimte geven om jezelf te zijn. Hoe behoeftig je ook bent, of hoeveel tijd je alleen nodig hebt.

Hij is vastbesloten om het te laten werken. En hij begrijpt wat er nodig is om een vrouw gelukkig te maken. Deze prachtige kwaliteit creëert een diepe verbinding die je het gevoel geeft dat je eindelijk een thuis in iemand hebt gevonden.

Je zult niet de druk voelen om te veranderen, en je zult niet de behoefte voelen om hem te veranderen. Jullie zullen allebei begrijpen dat jullie volwassenen zijn die bepaalde kwaliteiten hebben die al dan niet kunnen samenwerken.

Als er problemen zijn, dan probeer je beide kanten van het verhaal te begrijpen en een middenweg te vinden die geen van jullie zal schaden.

Klinkt dat niet als de meest vreedzame relatie waar je deel van kunt uitmaken? Geen angst meer, niet meer doen alsof je iemand bent die je niet bent, niet meer proberen te veranderen voor je partner of proberen hem te veranderen.

Het is normaal als je partner en jij anders zijn. Het is tenslotte wat jullie twee zo goed maakt samen. Je houdt elkaar in balans.

Als je een introvert bent en hij is een extravert, dan heb je hem om je sociale leven spannender te maken. En hij zal jou hebben om hem te helpen ontspannen.

De Enige Kwaliteit Van Een Man Die Telt

Dat is het mooie van je leven met iemand delen. In relaties zoals deze, is begrip wat het allemaal zo goed samen laat werken.

Hij zal je niet dwingen om iets te doen wat je niet wil doen. Hij zal namelijk begrijpen dat dat gewoon niet is wie je bent.

Een man met de kwaliteit om betrokken en begripvol te zijn, zal ervoor zorgen dat je je veilig en gezien voelt.

Hij zal je de ruimte geven om te zijn en jezelf uit te drukken op de beste manier die je ken. En het zal gewoon genoeg zijn.

Dit zijn het soort relaties dat stand houdt. En zij zijn degenen wiens jaren gevuld zijn met liefde, steun en wederzijds vertrouwen.

Niemand zegt dat ze altijd gemakkelijk zullen zijn. Je weet in ieder geval dat je iemand hebt die het belang zal begrijpen om er samen aan te werken.

De Enige Kwaliteit Van Een Man Die Telt