Skip to Content

Hoe Jezelf Ongevoelig Maken Voor Mannen En Daten Het Beste Is Wat Je Voor Je Liefdesleven Kunt Doen

Hoe Jezelf Ongevoelig Maken Voor Mannen En Daten Het Beste Is Wat Je Voor Je Liefdesleven Kunt Doen

Heb je ooit over al je keuzes voor je liefdesleven nagedacht en waar ze op gebaseerd waren? We zijn in een samenleving opgegroeid waar het vinden van een man het enige is waar vrouwen aan zouden moeten denken. Van jongs af aan spelen we ‘vadertje en moedertje’, zoeken we naar trouwjurken en hebben we plastic keukens waar we ons als onze moeders gedragen.

Als je zo opgroeit, dan is het onmogelijk je brein niet zo te programmeren dat het al je beslissingen vanuit dat gezichtspunt neemt. Je kleedt je voor de ogen van mannen. En je denkt erover om naar een stad te verhuizen waar je meer kansen hebt om de liefde van je leven te ontmoeten.

Je droomt ervan om een ‘ideale’ partner te hebben die je zal helpen om je te settelen. En het leven te leiden dat je voorbestemd was om te hebben. Zelfs tot het punt waarop je met wie dan ook eindigt die enige interesse in je toont. Want dat is wat ze ons geleerd hebben, nietwaar? Nou, ik ben hier om je te vertellen dat het niets meer is dan hersenspoeling.

Wat is het beste voor jou en je liefdesleven

Neem even de tijd en denk er echt over na. Wanneer was de laatste keer dat je iets hebt gedaan zonder na te denken over hoe het door mannen zal worden waargenomen? Wanneer was de laatste keer dat je een beslissing hebt genomen zonder je af te vragen hoe dit je potentiële liefdesbelang zou kunnen beïnvloeden?

Zodra je je realiseert hoeveel dingen er in je leven werden beïnvloed door mannen de hoofdpersonen van je verhaal te maken, zal dat je leven drastisch veranderen. De woede die je voelt, zal de enige brandstof zijn die je nodig hebt om je leven voor jou en alleen voor jou te gaan leven. En het zal ook wonderen voor je liefdesleven doen.

Je hoeft niet meer na te denken over wat mannen van je zullen denken. Nooit meer door de ogen van mannen naar jezelf in de spiegel kijken. Je begint je huis te decoreren zoals jij het wilt. Zonder na te denken over wat mannen die langskomen er van zullen denken.

Het is tijd om je leven terug te nemen en de beste versie van jezelf te zijn. Je zult je zelfverzekerd, aantrekkelijk, gelukkig en vervuld voelen – en het zal de juiste mensen aantrekken. Er zullen veel veranderingen in je leven zijn, en hier zijn de grootste die je kunt verwachten.

Wat er voor je liefdesleven verandert als je jezelf ongevoelig maakt voor mannen en daten

1. Je groeit uit tot de beste versie van jezelf

Wanneer je je realiseert dat mannen niets meer zijn dan mensen die komen en gaan, dan zul je in staat zijn om elke vorm van relatieangst die je hebt, kwijt te raken. Je leert om het alleen zijn te omarmen. En je zult niet bang zijn om de kansen te benutten die je te wachten staan.

Er zijn zoveel vrouwen in mijn leven die ongelooflijke kansen hebben opgegeven omdat ze geen man wilden verliezen die zich niet aan hen kon aanpassen. Als je kiest wat goed voor je is, dan kun je een man aantrekken die het aankan om met een sterke vrouw samen te zijn.

Als je eenmaal stopt met de mannen om je heen een kans te geven om de hoofdpersonen in je leven te zijn, zal er niets zijn dat je ervan weerhoudt om degene te leven waar je altijd van hebt gedroomd. Je zult geen genoegen nemen met minder dan je verdient, en het zal het verschil maken.

2. Je kunt je op kwaliteiten die ertoe doen concentreren

Zodra je je realiseert dat het leven zonder mannen kan worden geleefd, dan zul je in staat zijn om een veel duidelijker beeld te krijgen van wie ze zijn. Wanneer je jezelf ongevoelig maakt voor daten, dan zal het zijn alsof je eindelijk kunt zien nadat je je hele leven geblinddoekt hebt doorgebracht.

Ten slotte begin je relaties te zien voor wat ze echt zijn. Iets dat een deel van je leven kan zijn, maar dat niet noodzakelijkerwijs hoeft te doen. Je zult niet je hele leven wanhopig op zoek zijn naar iemand die het compleet kan maken. En je zult je namelijk realiseren dat je het niet nodig hebt.

Je leeft in je eentje al een vervuld leven. De enige man die je in je leven wilt, is degene die het nog beter kan maken. Je zult stoppen met het verspillen van je tijd aan mannen die geen echte waarde in het leven hebben, zodat je ‘s nachts goed kunt slapen, wetende dat je tenminste iemand hebt.

Voor iemand gaan, gewoon om te voorkomen dat je alleen bent, leidt tot een leven vol spijt. Wakker worden met een man die je niet goed behandelt, zal je niet gelukkig maken. En dat soort relaties zijn gedoemd om een ramp te worden.

Zodra je jezelf de focus van je leven maakt, verandert alles. Je staat jezelf alleen toe om omringd te zijn door mannen die je energie verdienen. En je zult duidelijk kunnen zien wie die mannen zijn.

3. Je begint jezelf te waarderen om wie je werkelijk bent (en je partner ook)

Voordat je een man van je laat houden, is het belangrijk om eerst van jezelf te houden. Helaas vatten veel vrouwen dit verkeerd op. Ze beginnen naar zichzelf te kijken door de ogen van mannen. Waardoor ze controle hebben over hun leven, zelfs als ze er niet zijn.

Zodra je leert om verliefd te worden op de delen van jezelf waarvan jij je alleen bewust bent, dan zal het de manier waarop je jezelf ziet volledig veranderen. Je vindt je authenticiteit. En je gaat terug naar de kern van waar het om gaat om een vrouw te zijn. Je bent wild, vrij en zonder excuses jezelf.

Door deze energie uit te stralen en jezelf ermee te omringen, zul je beslissingen nemen die je leven alleen maar verder kunnen verbeteren. Zodra je een man vindt die die dingen ook ziet, zal hij degene zijn die je voor altijd zult houden.

Je hebt niet iemand nodig die je in een kooi en in een huis houdt waar hij zich veilig kan voelen. Je hebt een man nodig die je jezelf laat zijn. Vrij, liefdevol, sterk en zorgzaam. Jullie twee zullen samen groeien en hij zal je toestaan om trouw aan jezelf te blijven.

Een goede en gezonde relatie is op wederzijds vertrouwen, begrip en waardering gebouwd. Zodra je stopt met het verheerlijken van mannen en daten, zul je in staat zijn om degenen die goed voor je zijn te kiezen. Huilen en diepbedroefd zijn over mannen die je ware waarde niet zien, zal tot het verleden behoren.