Skip to Content

De Grote Fout Die Je In Je Liefdesleven Maakt Op Basis Van Je Sterrenbeeld

De Grote Fout Die Je In Je Liefdesleven Maakt Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Eén ding is zeker: geen enkele relatie is perfect. In de woorden van onze koningin, Miley Cyrus (alias Hannah Montana), “Iedereen maakt fouten, iedereen heeft die dagen,” endie fouten maken deel uit van ons dagelijks leven, of we het nu wel of niet leuk vinden.

Soms geloven we dat die fouten ongelukken zijn, iets dat uit het niets is gebeurd. Op andere momenten zien we ze zelfs helemaal niet als fouten, maar zien we ze eerder als volkomen normaal en probleemloos gedrag.

Waar we ons misschien niet van bewust zijn, is dat die fouten meestal vooraf door onze sterrenbeelden worden bepaald.

Dus de beste manier om te voorkomen dat we ze maken en ervoor te zorgen dat we een lange en gezonde relatie met ons liefje hebben, is door diep in onszelf te kijken en al onze fouten en deugden te leren kennen.

De grote fout die je volgens je sterrenbeeld in je liefdesleven maakt

Dit is wat elk sterrenbeeld meestal doet in relaties die als de grote fout kunnen worden beschouwd. Zoek je sterrenbeeld en zet je schrap om mogelijk een reality klap te krijgen.

Ram: je bent een beetje een controlefreak

Ram, je bent erg onafhankelijk en van nature een leider. Je houdt ervan om alles onder controle te hebben en houdt van dingen om goed georganiseerd te zijn. Dit is een uitstekende kwaliteit om te hebben, omdat je weet dat je altijd alles op orde zult houden.

In relaties kan het echter als opdringerig en overdreven veeleisend overkomen. In het proces van het organiseren van alles volgens wat je als ‘de juiste manier’ beschouwt, zul je vaak de behoeften van je partner verwaarlozen en hem het gevoel geven dat zijn mening er niet echt toe doet.

Stier: je hebt de neiging om je gevoelens op te kroppen

Voor mensen om je heen zie je er misschien uit als een kalm en ontspannen persoon die niet de grootste fan van drama is. Je houdt meer van je rust en vrede dan van wat dan ook, wat er vaak toe leidt dat je vermijdt te zeggen wat je denkt, omdat je bang bent dat het tot een ruzie kan leiden.

Maar dit betekent ook dat het niet vreemd voor je is om je emoties op te kroppen. Je hebt de neiging om dingen voor jezelf te houden en nooit openlijk te zeggen wat je dwarszit.

Vaak resulteert dit ofwel in een uitbarsting van woede en irritatie die je partner schokt of dat je wrok jegens hem voelt.

Tweelingen: de grote fout je geeft je relatie vaak te snel op

De Grote Fout Die Je In Je Liefdesleven Maakt Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Als Tweeling ben je erg sociaal en aanpasbaar aan anderen. Je hunkert naar sterke en oprechte emotionele verbindingen en je bent een geweldige communicator.

Echter, op het moment dat je het gevoel hebt dat de verbinding verloren is – ben je weg! Deze houding kan er alleen maar toe leiden dat je een potentieel geweldige relatie misloopt, alleen maar omdat je ‘de vibe niet voelt’.

Je bent ook niet goed met ruzies. Wanneer je in een serieuze relatie zit en wanneer jij en je partner een obstakel tegenkomen, dat is wanneer je meestal je koffers wil pakken en vertrekken.

Kreeft: soms kom je over als te afhankelijk en aanhankelijk

Eén ding is zeker: je houdt van relaties. Je hunkert naar een emotionele band met je partner. En als je eenmaal een serieuze relatie hebt, dan wil je alleen maar voor die persoon zorgen, alles met hem delen en te allen tijde samen zijn.

Dit kan worden gezien als een teken van vertrouwen en liefde, maar na verloop van tijd kan het verstikkend worden en je naar het verliezen van jezelf en je individualiteit leiden.

Leeuw: je reageert je emoties vaak af op je partner

Je bent erg gepassioneerd en dapper, en een echte minnaar. Je hebt een speciaal charisma en charme die veel mensen aantrekkelijk vinden. Dus als het om romantiek gaat, weet je wat je doet.

Wanneer je je echter niet op je best voelt en je te maken hebt met een moeilijke persoonlijke kwestie, dan komt de grote fout naar boven en heb je de neiging om je partner als een emotionele spons te gebruiken. Je ventileert je woede en irritatie in zijn aanwezigheid en geeft hem in de tussentijd de schuld van alle ongemakken.

Maagd: je hebt een aangeboren verlangen om iedereen te veranderen of te repareren

Je weet precies wat je wilt. En je bent niet bereid om genoegen te nemen met iets minder dan je verdient. Dus als je je tot iemand aangetrokken voelt, dan heb je het moeilijk om die persoon te accepteren voor wie hij is.

Je hebt altijd iets dat je kunt veranderen, repareren of verbeteren. Wat voor de persoon met wie je bent erg vervelend kan zijn.

Weegschaal: je kunt soms een beetje passief-agressief zijn

Je haat het om mensen van streek te maken en zou veel liever je mond houden dan je mening geven. Soms is het het beste voor je vrede en geestelijke gezondheid om een valse glimlach op te zetten en niet gestoord te worden.

Er is echter maar zoveel dat je kunt accepteren, toch? Zodra iemand de grens overschrijdt, kan die glimlach in een mum van tijd veranderen. Je probeert aardig te zijn, maar in feite begin je indirect je negatieve gevoelens te uiten in plaats van ze openlijk aan te pakken.

Dat heet passief-agressief zijn, en het is een techniek waar mensen die slecht zijn in communiceren meestal naar grijpen.

Schorpioen: je hebt deze alles of niets benadering

De Grote Fout Die Je In Je Liefdesleven Maakt Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Je leeft een leven van extremen. Je hebt dit unieke talent om van een mug een olifant te maken. In relaties heb je het gevoel dat je partner te allen tijde precies hetzelfde moet denken als jij.

En als je merkt dat hij dat niet doet, dan heb je het gevoel dat hij je grootste vijand is en dat je liefde een leugen is.

Boogschutter: soms ben je niet eerlijk over je gevoelens

Wanneer je gelukkig bent in je relatie, dan zal je partner zich daar zeker van bewust zijn. Als er echter iets is dat je dwarszit, dan zal je eerder bij je besties je hart luchten, in plaats van het openlijk met je partner te bespreken.

Je hebt de neiging om je partner in het ongewisse te laten. En alleen met je emoties (en de mening van je vrienden) te dealen.

Steenbok: je hebt de neiging om te pessimistisch te zijn en te allen tijde het ergste te verwachten

Als Steenbok ben je een zeer vriendelijk, toegewijd en oprecht aardig persoon.

Je bent echter ook erg pessimistisch en altijd bang dat er iets ergs gaat gebeuren. En je bent ervan overtuigd dat iedereen met wie je bent je op de een of andere manier zal kwetsen.

Je worstelt ook met het geloven in jezelf en bent over het algemeen een zeer angstig persoon.

Waterman: je houdt er gewoon van om te winnen

Je bent erg onafhankelijk, uniek en super intelligent, en je houdt ervan om altijd gelijk te hebben. Dit persoonlijkheidskenmerk van jou kan van pas komen in tests of debatten. In relaties kan het behoorlijk vervelend en zelfs vernederend zijn voor je partner.

Omdat je graag elk argument wint, heb je het moeilijk om compromissen te sluiten en als een team te werken. En je kunt het er gewoon niet mee eens zijn om het oneens te zijn.

Vissen: je hebt de neiging om soms te dromerig en onrealistisch te zijn

Je hebt vaak je roze bril op. Voor jou is de wereld een droomland, en romantiek is het mooiste sprookje van allemaal.

Je bent meestal zo ver weg van de realiteit dat je de rode vlaggen van je partner over het hoofd ziet. En veel over jezelf opoffert om die relatie te laten werken.