Skip to Content

De Persoon Zal Komen Die Je Hart Zal Doen Vergeten Dat Het Ooit Gebroken Was

De Persoon Zal Komen Die Je Hart Zal Doen Vergeten Dat Het Ooit Gebroken Was

Het is moeilijk om te proberen al die gebroken stukjes van je hart op te pakken en met je verdriet om te gaan, toch?

Het maakt niet uit hoe hard je het probeert, het maakt niet uit hoe sterk je bent, lijkt het er toch op dat je de strijd verliest?

Ik weet dat het vreselijk pijn doet om door de enige persoon verraden te worden waarvan je dacht dat hij je dat nooit zou aandoen.

Recht in het hart gestoken worden door je geliefde is iets wat iemand volledig en voor altijd verandert.

Het verandert ons, de manier waarop we denken en ons gedragen, hoe we leven en hoeveel we onszelf aan andere mensen geven. Het geeft niet. Die veranderingen zijn gewoon normaal.

Het was niet jouw schuld. Je gaf je kwetsbare, fragiele hart aan een persoon waarvan je zeker wist dat hij het nooit zou breken.

Je hield van hem, en niemand heeft het recht om je de schuld te geven dat je zo diep en eerlijk van iemand hebt gehouden.

De man die je hart zal genezen zal komen

Liefde mag nooit een vergissing zijn. Het zou echter een vergissing zijn, een grote fout, om die vreselijke ervaring je toekomst te laten beheersen en je je vertrouwen in ware liefde te laten verliezen.

Bevrijd jezelf van die boeien, want op een dag zul je een man ontmoeten en…

Hij zal je helpen om die verbrijzelde stukjes van je hart weer in elkaar te zetten

Hij zal je pijn zien en hij zal het als de zijne voelen. Dat is het hele punt van eerlijk van iemand houden, je geluk maar ook je pijn met die persoon delen.

Hij zal je helpen om al die gebroken stukjes van je hart te verzamelen, en hij zal de lijm zijn die je zal helpen om ze allemaal weer in elkaar te zetten. Zijn liefde zal alle zorgen van je gebroken hart genezen.

Je zult je weer heel voelen

Je zult waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn, maar je zult je weer heel voelen, en dat is helemaal genoeg. Hij zal die leemte in je leven opvullen die ontbrak om je weer gelukkig te maken.

Je zult weer van iemand kunnen houden, jezelf weer aan een andere persoon kunnen geven. Hij zal je elke dag aanmoedigen en motiveren om een beter persoon te zijn.

Hij zal je aanmoedigen om het moeilijkste te doen: jezelf vergeven

Nadat we door iemand zijn verraden van wie we echt hebben gehouden, is een van de moeilijkste dingen om onszelf te vergeven dat we hen hebben vertrouwd en hen hebben toegestaan om onze eerlijke gevoelens te gebruiken en ons zoveel pijn te doen.

De juiste zal je helpen om te stoppen met jezelf de schuld te geven van je eigen gebroken hart. Hij zal je aanmoedigen en helpen om jezelf te vergeven dat je van de verkeerde man hebt gehouden.

De man die je hart zal genezen zal je helemaal accepteren

De Persoon Zal Komen Die Je Hart Zal Doen Vergeten Dat Het Ooit Gebroken Was

Het is waar dat hij waanzinnig verliefd op je zal worden zelfs voordat hij je ontmoet, maar zelfs nadat dat gebeurt, dan zal hij nog steeds hetzelfde van je blijven houden.

Jou, je gebreken, je onvolkomenheden en je slechte kanten leren kennen, zal voor hem niets veranderen. Hij zal ondanks alles voor je blijven kiezen. Hij zal wat er ook gebeurt van je blijven houden.

In zijn ogen ben je de meest mooie, intelligente, sterke en goedhartige vrouw die er is. Dat is iets wat niets en niemand ooit kan veranderen.

Alleen dan zul je in staat zijn om de ware definitie van liefde te leren

Hij zal je laten zien wat het betekent om door een andere persoon eerlijk en onvoorwaardelijk bemind te worden.

Hij zal je de ware definitie van liefde laten zien, en je zult begrijpen dat in je vorige relatie de liefde volledig ontbrak.

Voor de man die je hart geneest zul je altijd genoeg zijn

Je zult de enige vrouw in zijn leven zijn. Hij zal nooit naar andere vrouwen kijken, omdat je genoeg voor hem bent en dat altijd zal blijven.

Deze man weet heel goed wat voor soort vrouw hij aan zijn zijde heeft en hij is er verdomd trots op. Hij zal nooit het risico lopen nemen je te verliezen.

Niets zal belangrijker zijn dan jouw liefde

Je leven zal veel beter zijn dan je had gedroomd. Je laat je verleden je heden niet beïnvloeden en daarom wil je het allemaal achter je laten.

Jullie liefde zal voor jullie allebei heilig zijn. Je zult nooit iets doen om het in gevaar te brengen. Je zult je niet herinneren wie er in je leven bestond voordat je hem ontmoette, want hij zal de enige zijn die telt.

Alles zal weer op zijn plaats vallen…

De Persoon Zal Komen Die Je Hart Zal Doen Vergeten Dat Het Ooit Gebroken Was

Je zult begrijpen dat de man die je hart heeft gebroken nooit echt van je heeft gehouden. Je zult God dankbaar zijn dat hij uit je leven is verwijderd en hij een pad naar ware liefde heeft vrijgemaakt.

Wees geduldig. We moeten in ons leven een aantal stormen doorstaan, maar onthoud dat na elke storm de zon weer zal schijnen.

En het zal mooier en helderder schijnen dan ooit tevoren. Wacht maar af…

Je zult deze man op een dag ontmoeten, en weet je waarom? Omdat je het verdient.

Je verdient iemand die je zal laten vergeten dat je hart ooit is gebroken en die je het gevoel zal geven dat je de meest geliefde en gelukkigste vrouw ter wereld bent. Jij verdient het, en je hart ook.

De Persoon Zal Komen Die Je Hart Zal Doen Vergeten Dat Het Ooit Gebroken Was