Skip to Content

Dit Is De Reden Waarom Gepassioneerde Meiden Aanhankelijk Overkomen

Dit Is De Reden Waarom Gepassioneerde Meiden Aanhankelijk Overkomen

Ze appt jou eerst en neemt het initiatief wat betreft dates, en ze flapt eruit wat ze denkt. Maar dat betekent niet dat ze aanhankelijk is. Ze zal niet verwelken zonder jouw liefde.

Ze kan in haar eentje overleven. Ze is perfect uitgerust om het weekend door te komen zonder een spannende afspraak en eenpersoonsmaaltijd te eten.

Dit meisje is niet wanhopig. Ze is gepassioneerd.

Ze zou liever te hard van stapel lopen dan dat ze te weinig doet. Ze zou liever toegeven dat ze om je geeft dan doen alsof ze een hart van steen heeft.

Ze heeft geen interesse in spelletjes. Gemengde signalen geven. Doen of je moeilijk te krijgen bent. Iemand erin luizen om haar leuk te vinden door een light versie van zichzelf te zijn.

In haar gedachten is het beter om na 2 seconden terug te appen dan 2 uur. Het is beter om plannen te maken dan te doen alsof ze het te druk heeft om je te zien. Het is beter om toe te geven dat ze je zo leuk vindt dan je maandenlang hints te geven over haar gevoelens.

Waarom liegen? Waarom doen alsof? Waarom niet in het diepe springen en je hart laten spreken? Waarom niet eerlijk zijn tegen iemand van wie je hetzelfde zou terugverwachten?

Ze komt aanhankelijk over, omdat ze eerlijk is – en omdat ze waarde hecht aan haar tijd. Ze wil dit niet verspillen aan de verkeerde persoon.

Dus zal ze contact met je zoeken, je appen en bellen en vragen of je tijd hebt, in plaats van op de bank te zitten wachten en hopen dat je snel contact met haar op zal nemen.

Ze zal altijd actie ondernemen. Ze gaat niet zitten wachten. Dat is niet haar stijl.

Ze is recht voor z’n raap, omdat ze een echte relatie wil. Ze heeft geen interesse in een fling die minder dan een maand duurt. Ze wil een sterke relatie met iemand die haar serieus neemt.

Dus als ze je te vaak appt of je te vroeg vertelt dat ze je leuk vindt, dat is prima. Ze zal de waarheid niet onder banken of stoelen steken om je niet een ongemakkelijk gevoel te bezorgen.

Als haar passie je afschrikt, ach. Dat betekent gewoon dat je niet de juiste was voor haar. Het betekent dat het tijd is dat ze weer verder gaat en de persoon vindt die de wereld net zo ziet als zij.

Je zal denken dat ze aanhankelijk is, omdat ze je overspoelt met complimenten – je een vloedgolf stuurt aan genegenheid. Maar dat laat eigenlijk alleen maar zien hoe moedig ze is.

Zoveel mensen houden hun gevoelens verborgen, omdat ze bang zijn dat er over ze zal worden geoordeeld. Ze willen niet beschuldigd worden van te gevoelig te zijn. Of dat ze te hard zijn gevallen.

Maar dat ze over komt als aanhankelijk maakt haar niks uit. Ze laat de liefde zegevieren. Ze volgt haar instinct en dat vraagt moed – zeker wanneer iedereen vastgeroest zit aan een wedstrijdje van wie het minst voelt. 

Ze wil niet overkomen als relaxt, zoals iedereen, als het meisje dat het niet uitmaakt of je in haar leven bent of vertrekt. Ze wil je laten zien dat ze er iets om geeft. Ze wil je het gevoel geven dat je bijzonder bent. Belangrijk. Bemind.

Voor haar is dat wat daten is. Transparant zijn vanaf het begin. Lief en zoetsappig zijn en sentimenteel, en het je niet uit laten maken hoe je overkomt zolang je er maar gelukkig van wordt.

Om pijnlijk eerlijk te zijn, het maakt haar niks uit als mensen haar per ongelijk aanhankelijk noemen, want ze weet wat de waarheid is. Ze is gewoon authentiek.