Skip to Content

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Ik weet zeker dat je de uitdrukking ‘Eens een vreemdganger, altijd een echte vreemdganger’ wel eens hebt gehoord. Misschien twijfel je nog of het waar is.

Hoe dan ook, vreemdgaan in een toegewijde romantische relatie is en zou altijd onaanvaardbaar moeten zijn.

De meeste stellen willen exclusief bij elkaar blijven, tenzij je erover hebt gepraat en ermee instemt om een ​​open relatie te hebben.

Het maakt niet uit wiens schuld het is of dat een van jullie een pauze wilde nemen. Vreemdgaan zou nooit een optie moeten zijn, of het nu gaat om een ​​pauze of om een ​​beetje plezier te hebben.

Een echte vreemdganger is echter anders. Ze zijn nog erger omdat ze van de ene relatie naar de andere springen en eindeloos vals spelen.

Geen enkele vrouw zou ooit haar tijd moeten verspillen aan iemand die haar zeker gaat bedriegen. Misschien heb je op dit moment een relatie met een echte vreemdganger en weet je het misschien niet eens.

Dus waarom bedriegt een echte vreemdganger? Welnu, de reden kan zijn dat ze genieten van de spanning van de achtervolging. Of misschien is het omdat ze een laag zelfbeeld hebben en geruststelling zoeken bij anderen.

Het kan ook hun manier zijn om hun ego een boost te geven, omdat ze geloven dat ze perfect zijn en anderen niet.

Hoe herken je een echte vreemdganger? Zijn er tekenen die je kunnen helpen er een te herkennen?

Gelukkig wel! Let op deze veelbetekenende tekens:

1. Hij probeert dingen voor je te verbergen

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Als hij iets heeft waarvan hij niet wil dat je er achter komt, zoals je bedriegen, zal hij zijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat hij het geheim houdt.

Dus, vraag jezelf dit af: heb je je afgevraagd waar je vriendje is en met wie? Vertelt hij je dat hij uitgaat met zijn vrienden en daarna nooit meer naar huis terugkeert?

Als je antwoorden ja zijn, dan is je vriend misschien een echte vreemdganger. Zelfs als je hem naar zijn dag vraagt, krijg je alleen niet-specifieke of vage antwoorden zoals: “Alles is in orde. Ik had veel werk te doen.”

Het punt is dat je niet om specifieke details over zijn werk vraagt. Maar het zou hem geen kwaad doen als hij er wat meer over zou praten.

Je bent geïnteresseerd om te horen hoe zijn dag tot nu toe is geweest, omdat je om hem geeft. Als het enige wat hij je vertelt is dat alles in orde is, is het twijfelachtig.

2. Hij is een echte vreemdganger als hij plotseling zijn gewoontes verandert

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Als je vriend plotseling zijn dagelijkse routines en gewoonten verandert, zou dat verdacht voor je moeten zijn.

Ik begrijp het als je denkt dat hij je niet zou bedriegen. Geloof me als ik zeg dat de acties van mensen altijd de echte waarheid blootleggen.

Hij verbergt nu misschien its voor je, maar uiteindelijk zullen zijn acties onthullen wat er echt aan de hand is. Dat is waarom als je ziet dat hij verandert wat hij gewoonlijk doet, dit een teken kan zijn dat hij een echte vreemdganger is.

3. Hij verbergt zijn telefoon voor jou

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Met de opkomst van de technologie van vandaag is het vrij eenvoudig om je partner te bedriegen. Bovendien is erover liegen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Eigenlijk is een goede leugenaar zijn een van de sterkste eigenschappen van een echte vreemdganger. Daarom staat alles wat hij voor je te verbergen heeft op zijn telefoon.

Dus, als je je afvraagt ​​of je al dan niet met een echte vreemdganger aan het daten bent, let dan goed op wat hij ermee doet.

Verbergt hij zijn telefoon terwijl je een date met hem hebt of zegt hij dat hij hem in zijn auto heeft achtergelaten? Misschien wilde je zijn telefoon controleren, maar blijkt dat hij zijn toegangscode heeft gewijzigd.

Al die geheimhouding en liegen over zijn telefoon zijn duidelijke tekenen dat je te maken hebt met een echte vreemdganger.

4. Hij heeft is in het verleden vreemd gegaan

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Ontrouw zijn aan hun partner is niet iets nieuws voor echte vreemdganger. Hij geeft misschien toe dat hij zijn ex-vriendin heeft bedrogen, maar alleen omdat hij wraak wilde nemen en nu blijft hij je beloven dat hij een andere man is.

Je moet echter voorzichtig zijn, want een echte vreemdganger zal altijd proberen te bewijzen dat hij nu een ander persoon is en dat hij je niet zal bedriegen.

Een andere manier om te weten dat je te maken hebt met een echte vreemdganger is wanneer er een volledige afwezigheid van schuldgevoelens is. En zelfs als hij zegt dat hij zich schuldig voelt over vreemdgaan, zal dat gevoel op zijn best kort zijn en kan het echt een leugen zijn.

5. Hij is een echte vreemdganger als hij zijn exen overal de schuld van geeft

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Een echte vreemdganger zal altijd zeggen dat hij nooit ongelijk heeft en zijn exen overal de schuld van geven. Hij zal zeggen dat zij allemaal verantwoordelijk zijn voor hun break-ups.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden, beschuldigt hij ze liever en praat hij in een kwaad daglicht over zijn exen.

Hij kan zelfs zeggen dat jij de beste bent die hij ooit heeft gehad en dat de anderen gewoon niet goed genoeg voor hem waren.

Een echte vreemdganger wil zichzelf altijd als onschuldig afschilderen. Hij kan niet accepteren dat hij ongelijk heeft. Hij zal niet zeggen dat het zijn schuld is dat zijn vorige relaties zo slecht zijn geëindigd.

6. Hij is bang voor commitment

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Heeft je vriend nog wat dating-apps op zijn telefoon staan? Vindt hij het moeilijk om je relatie te definiëren?

Als dat het geval is, dan is hij helemaal niet klaar om zich aan je te binden en heb je mogelijk te maken met een echte vreemdganger.

Hij is niet per se iemand die bang is om zich vast te leggen, maar hij wil zijn opties gewoon graag open houden.

Ik kan begrijpen dat hij er voorzichtig mee is als je net bent begonnen met daten, maar een echte vreemdganger is zich bewust van het feit dat hij zich nooit aan jou zal binden en alleen aan jou.

7. Een echte vreemdganger flirt veel

Dit Is Hoe Je Zeker Weet Dat Hij Een Echte Vreemdganger Is

Een echte vreemdganger gelooft vaak dat flirten niet gevaarlijk is. Ze denken dat een mooi meisje een paar complimenten geven waar je bij bent, niets betekent en dat het je niet zal beïnvloeden.

Maar daar stoppen ze niet alleen. Vervolgens maken ze terloops fysiek contact met haar en kopen ze een drankje voor haar, ook al hebben ze een date met jou.

En zelfs als je dergelijk gedrag afkeurt (wat je zou moeten), kan een echte vreemdganger zichzelf er nooit van weerhouden met anderen te flirten.

Hij zal blijven vals spelen, ook als hij weet dat hij je pijn doet. Een vreemdganger is geen echte man.

PinFlight Image