Skip to Content

Hoe Worden De Meeste Affaires Ontdekt? 15 Manieren Die Je Moet Kennen

Hoe Worden De Meeste Affaires Ontdekt? 15 Manieren Die Je Moet Kennen

Moderne technologie heeft het relatief gemakkelijk gemaakt om vreemd te gaan. Alles is meer beschikbaar: dating-apps, social media en internet zijn over het algemeen goede helpers bij het vreemdgaan.

Moderne technologie heeft het echter ook gemakkelijker gemaakt om de meeste affaires te ontdekken.  Hoe worden de meeste affaires ontdekt? Wat zijn de gebruikelijke manieren om een vreemdganger te betrappen?

Vreemdgangers hebben een hoge dunk van zichzelf en geloven dat hun tactieken om ‘hun affaire te verbergen’ beter zijn dan de intuïtie en het bewijs van hun partner. Dus laten we eens kijken hoe partners hun vreemdgaande echtgenoten betrappen!

Hoe worden de meeste affaires ontdekt? 15 veelvoorkomende manieren

Hoe Worden De Meeste Affaires Ontdekt? 15 Manieren Die Je Moet Kennen

Je kent waarschijnlijk het gevoel wanneer je een kleine verandering in het gedrag van je partner ziet en je meteen denkt: “Hmm, gaat hij misschien vreemd?”

Nou, één ding is zeker: je bent niet de enige. Ontrouw is overal om ons heen en mensen betrappen hun vreemdgaande echtgenoten constant.

Daarom zijn er veel veel voorkomende manieren om een getrouwd persoon te betrappen die vreemdgaat. Laten we ze allemaal bespreken.

1. Telefoon en berichten

De meest voorkomende manier waarop mensen de meeste affaires ontdekken, is door naar de telefoon en berichten van hun partner te kijken.

Je zou waarschijnlijk denken dat elke ervaren vreemdganger weet hoe hij zijn sporen moet wissen, maar geloof me, dat doen ze niet. Als ze dat echt deden, dan zou dit niet de meest gebruikelijke manier zijn om vreemdgangers te ontdekken.

Op een dag ben je misschien de afwas aan het doen en zie je een bericht van degene waar ze mee vreemdgaan waarin staat dat ze hen missen.

Dus als je partner geen geheime apps gebruikt, dan is het onvermijdelijk dat je op een gegeven moment een bericht als dit tegenkomt.

2. De meeste affaires worden ontdekt door e-mails

Niemand controleert e-mails, toch? Dit is wat elke vreemdgaande echtgenoot denkt. “Oh ja, ik zal mijn minnares gewoon via e-mail berichten, en mijn vrouw zal er nooit achter komen.” Hoe dom van hen om dit te geloven!

E-mails komen nu met meldingen voor mobiele telefoons en zijn gemakkelijk te herkennen, net als app-berichten.

Omdat affairepartners normaal gesproken niet zoveel appen, is e-mailcommunicatie voldoende voor hen om ontmoetingen en andere plannen te regelen. Maar soms kunnen zelfs die zeldzame e-mails worden gespot!

3. Veranderingen in hun gedrag

Het zijn altijd de kleine dingen die uiteindelijk zullen oplopen en onthullen dat je partner je bedriegt. Wanneer een partner ontrouw is, dan lijdt hun primaire relatie er eerst onder.

Wanneer ze een affaire beginnen, dan zullen ze geobsedeerd raken of onmiddellijk verliefd worden op hun affairepartner en alles doen om indruk op hen te maken.

Je zult bijvoorbeeld zien dat ze veel gelukkiger en afstandelijker zijn geworden.

Dit is slechts een van de manieren waarop vreemdgangers hun gedrag veranderen, maar je zult veel andere, meer specifieke situaties tegenkomen.

4. Veranderingen in hun uiterlijk

Een ander ding dat je zult zien, is een toegenomen interesse in hun uiterlijk.

Toen ik bijvoorbeeld met mijn partner begon te daten, had hij zijn borst geschoren om er voor mij goed uit te zien, en ik vertelde hem dat ik hem leuk vond zoals hij was en dat hij dat niet voor mij moest doen.

Hij scheerde zich drie jaar lang niet voor me, maar op een willekeurige zondag dook hij zonder haar op. Had ik een beter teken van vreemdgaan nodig? Waarschijnlijk niet.

5. De meeste affaires worden ontdekt door datingsites

Hoe Worden De Meeste Affaires Ontdekt? 15 Manieren Die Je Moet Kennen

Datingsites zijn de beste en gemakkelijkste manier om een affaire te beginnen. Dit zal waarschijnlijk het startpunt zijn als je partner besluit om je te bedriegen.

Het probleem doet zich echter voor als ze onervaren zijn en vergeten om hun geschiedenis en cache te wissen.

Dit is ook waar het e-mailgedeelte van pas komt. Telkens wanneer ze een match krijgen of een bericht ontvangen, worden ze hier via e-mail van op de hoogte gebracht.

Dus als je vreemdgaande partner dit vergeet en zijn telefoon niet de hele tijd voor je verbergt, dan betrap je hem met gemak!

6. Hun creditcards volgen

Hoewel dit een belangrijke stap is om een affaire te verbergen, vergeten veel vreemdgaande echtgenoten het. Verdachte uitgaven kun je niet verbergen. Daarom is het gebruik van een creditcard een grote nee.

Gelukkig voor jou vergeten ze deze stap vaak, en bankafschriften zullen hen verraden. Cash en crypto zijn wat elke ervaren vreemdganger zal gebruiken.

7. Screenshots en foto’s

Door de galerij van je partner gaan kan veel dingen onthullen. Screenshots van een chat met hun affairepartner of foto’s van hen die gelukkig verliefd zijn, zijn slechts enkele van de dingen die je daar kunt vinden.

In het heetst van de strijd vergeten ze vaak die schermafbeeldingen te verwijderen of een verborgen map voor hun foto’s te maken.

Als je partner een iPhonegebruiker is, dan is het bovendien gebruikelijk dat die foto’s worden gesynchroniseerd met andere apparaten zoals je gezamenlijke MacBook of iPads voor kinderen.

8. Locatie

Een vreemdgaande partner zal nooit de waarheid vertellen over waar ze zijn geweest… dat lijkt me duidelijk. Ze zullen excuses gebruiken, zoals in de sportschool zijn, laat werken of iets drinken met vrienden.

Ze kunnen slechts korte tijd tegen je liegen, omdat ze uiteindelijk in hun eigen web van leugens verstrikt zullen raken. En ze weten niet meer of ze afgelopen weekend met hun vrienden zijn gaan drinken of een klantendiner hebben gehad.

En dit is waar je de vreemdganger zult betrappen. Technologie is ook niet hun beste vriend, omdat het tegenwoordig vrij gemakkelijk is om iemand te volgen.

9. De meeste affaires worden ontdekt als ze gespot worden

Als je je partner met iemand ziet die je niet kent of, nog erger… iemand die je kent, maar niet bekend bent met het feit dat ze samen uitgaan, dan is het duidelijk dat ze een affaire hebben.

Maar als je een extreme hoeveelheid intimiteit ziet, dan is dit meer dan alleen een one-night stand – het is een emotionele affaire, wat de dingen nog erger maakt.

Een fysieke affaire is een soort verraad, maar een emotionele doet zeker meer pijn.

Dus als je je partner met iemand betrapt, ook al zeiden ze dat ze naar de sportschool gingen, dan heb je net ontdekt dat je partner een affaire heeft.

10. Een vriendin vertelt het je

Hoe Worden De Meeste Affaires Ontdekt? 15 Manieren Die Je Moet Kennen

Soms weet iedereen dat je partner een affaire heeft, behalve jij. Misschien heeft je vriendin je partner gezien of heeft je partner per ongeluk een screenshot naar de verkeerde persoon gestuurd en heeft je vriendin deze ontvangen.

Zoals elke goede vriendin zou moeten doen, zullen ze je over de affaire vertellen en je screenshots of foto’s laten zien.

Zelfs hun vrienden zullen ze echter verraden, omdat ze de druk niet aankunnen om te weten wat ze je aan doen.

11. Uitgaven

Net als creditcards kunnen uitgaven ook een groot probleem zijn voor elke vreemdgaande echtgenoot.

Vaak vergeten ze de dingen die ze voor hun minnares hebben gekocht, die gemakkelijk in je aankoopgeschiedenis kunnen worden gevolgd.

Een ervaren vreemdganger zal dit nooit laten gebeuren; soms vergeten ze deze dingen echter en betrap je ze door ze zwart-op-wit te laten zien dat ze een armband hebben besteld die je nooit echt hebt ontvangen.

12. Hun minnares neemt contact met je op

Als ze echter niet bekennen, dan is het vaak dat hun minnares dat doet. Vreemdgangers zijn egoïstische mensen; ze geven meestal alleen om zichzelf.

Dus misschien hebben ze niet alleen hun primaire relatie verwaarloosd, maar ook hun affaire. Als wraak kan hun minnares op je deur kloppen of je een bericht sturen waarin staat dat je partner je heeft bedrogen.

Ja, hun minnares zal dit als wraak doen, niet omdat het het ethische ding is om te doen. Maar je moet ze bedanken, want ze hebben je van een vreemdgaande leugenaar bevrijd!

13. Ze hebben een prepaid telefoon

Mensen die van vreemdgaan houden en niet van plan zijn om te stoppen, zullen uiteindelijk een prepaid telefoon nodig hebben. Het echte probleem is echter niet om een prepaid-telefoon te krijgen, maar om deze uit de buurt van hun partner te houden.

Sommige mensen houden hun telefoon op het werk, maar anderen hebben dit soort luxe niet.

Zelfs als je vreemdgaande echtgenoot een plek heeft om zijn telefoon te verbergen, zal hij niet altijd in staat zijn om zijn bewijsmateriaal op tijd te verwijderen.

14. De meeste affaires worden ontdekt door constante leugens

Constant liegen kan je ook helpen ontdekken of je partner je bedriegt. Uiteindelijk zullen ze in hun eigen leugens verdrinken en het zal voor hen onmogelijk zijn om elke leugen die ze vertellen te onthouden.

Sommige statistieken zeggen dat 20% van alle vreemdgangers werd betrapt omdat ze hun leugens niet meer bij konden houden.

Dus als ze zeiden dat ze gisteravond met een collega uit waren geweest, maar morgen zeggen dat ze in de sportschool waren, dan is het duidelijk dat ze liegen en je waarschijnlijk bedriegen.

15. Ze komen laat thuis

We hebben allemaal werkgerelateerde verantwoordelijkheden, hobby’s, activiteiten met andere mensen en de lijst gaat maar door.

Het is dus normaal dat je partner af en toe vast komt te zitten op het werk, maar slechts af en toe. Als dit de hele tijd gebeurt, dan haat ik het om het je te vertellen, maar ze bedriegen je waarschijnlijk.