Skip to Content

Dit Zal Je Gelukkigste Maand In 2024 Zijn Volgens Je Sterrenbeeld

Dit Zal Je Gelukkigste Maand In 2024 Zijn Volgens Je Sterrenbeeld

Het nieuwe jaar en een kans om fris te beginnen staan voor je neus. Het is tijd om een nieuwe bladzijde om te slaan, om alles los te laten wat je tegenhoudt en om je uiterste best te doen om dit levensjaar niet weg te gooien.

Maar in welke periode zullen de planeten echt voordelig voor je zijn? Welke maand zal je het meeste geluk opleveren?

Ram

Geluk staat je meteen aan het begin van het nieuwe jaar te wachten omdat goede dingen je vanaf januari 2024 zullen gebeuren.

Dit is de maand waarin zowel je carrière als je liefdesleven een dramatische, positieve wending zullen nemen.

Maar dat betekent niet dat de rest van het jaar minder geluk zal brengen voor de ram. Blijf gewoon zo doorgaan en laat januari een inspiratie voor je zijn.

Stier

In tegenstelling tot de ram zal de stier tot december moeten wachten voordat het rad van geluk voor hen zal gaan draaien.

Maar vertrouw me maar, alles zal het wachten waard zijn omdat Venus in de laatste maand van 2024 geweldige dingen je kant op zal sturen.

In december zullen alle puzzelstukjes in elkaar beginnen te passen en je zal zien dat alle zware tijden die je moest doormaken je slechts voor moesten bereiden op de grote finale van het jaar.

Tweelingen

Dit Zal Je Gelukkigste Maand In 2020 Zijn Volgens Je Sterrenbeeld

Zomer is dit jaar jouw seizoen omdat juli ongetwijfeld je gelukkigste maand in 2024 zal worden.

Dit is de maand dat Mercurius je alles in de schoot zal werpen waarop je het eerste deel van het jaar op hebt zitten wachten en de maand dat al je zorgen voorbij zullen zijn.

Juli is de maand waarin je alle negativiteit vergeet en waarin je optimisme het over zal nemen.

Kreeft

Als je tot dit sterrenbeeld behoort moet je tot september wachten om alles te bereiken wat je wilde bereiken. En dit geldt vooral voor je liefdesleven en de relaties met de mensen om je heen.

Dit zal de maand zijn dat je zelfbeeld een grote boost krijgt en de maand waarin je eindelijk de moed zal vinden om een aantal dingen te gaan doen die je al een hele tijd van plan was.

Leeuw

Februari is de maand dat Mars en Uranus je de motivatie zullen geven die je nodig hebt en waarin ze je zullen helpen om de juiste keuzes te maken.

De waarheid is dat dit de kortste maand van het jaar is, maar voor jou zal het de meest voordelige maand worden.

Maagd

Dit Zal Je Gelukkigste Maand In 2020 Zijn Volgens Je Sterrenbeeld

Net als de tweelingen is de maagd nog een sterrenbeeld dat de kans zal krijgen om een gelukkig zomer te hebben. Augustus is de maand die je de spirituele kracht zal geven waar je wanhopig naar op zoek bent.

Opeens zul je je ware ik zien. Je zal zien hoe sterk en hard je werkelijk bent en dat niets of niemand je van je stuk kan brengen.

Je zal zien dat je de enige bent die jezelf ongelukkig maakt en dat je je leven in eigen handen hebt. En zodra je in jezelf begint te geloven zul je niet te stoppen zijn wat betreft het behalen van je doelen.

Weegschaal

Als je tot dit sterrenbeeld behoort zal april het komende jaar je gelukkigste maand zijn. Dit is de maand dat Venus en Neptunus alles zullen doen wat voordelig voor je is en de maand dat het geluk je zal vinden.

In april zul je voor een dilemma komen te staan omdat je een aantal belangrijke beslissingen moet maken die invloed zullen hebben op de rest van het jaar.

Maar wees niet bang om de verkeerde keuzes te maken, want de planeten zullen je leiden en ze zullen je laten zien wat de juiste keuze is.

Schorpioen

Als het op 2024 aankomt is de herfst je gelukkigste seizoen omdat geen maand vergelijkbaar zal zijn met oktober.

Dit is wanneer Mercurius en Saturnus je een zetje vooruit zullen geven en ze zullen je helpen om je wildste dromen werkelijkheid te laten worden.

Dit is wanneer al je harde werk van de afgelopen negen maanden eindelijk zijn vruchten zal gaan afwerpen en wanneer je je zal realiseren dat alle offers die je hebt gebracht het waard zijn geweest.

Boogschutter

Als je tot dit sterrenbeeld behoort zal het prille begin van 2024 de gelukkigste periode van dit jaar worden omdat januari zeker je gelukkige maand zal zijn.

En als je gelooft dat de morgenstond goud in de mond heeft zal jou zeker een fantastisch jaar te wachten staan.

Ik denk dat de zin ‘een nieuw jaar, een nieuwe ik’ in jouw geval zeker waar zal zijn, want al je nieuwjaarswensen zullen uitkomen.

Steenbok

Voor jou zal de gelukkigste maand van 2024 september zijn omdat dit de maand zal zijn waarin Saturnus en Mars hun krachten zullen bundelen om je de energie en de motivatie te sturen die je nodig hebt om geweldige dingen te bereiken.

Dit is de maand waarin je je vastberadener zal voelen dan ooit om je plannen en doelen in vervulling te brengen en de maand waarin je alles zal bereiken waar je je op hebt gericht.

Waterman

Voor de waterman zal november komend jaar de gelukkigste maand worden. November is de maand dat Saturnus en Neptunus je de kracht en het zelfvertrouwen zullen sturen waar je zo’n behoefte aan hebt.

Het is de maand waarin je zal begrijpen hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven en wanneer je je zal realiseren dat het helemaal niet egoïstisch is om al je energie alleen op jezelf te richten.

Vissen

De vissen zullen dit jaar op het laatste moment worden gered, want december zal je maand worden.

Het exacte moment dat je het idee krijgt dat alles verloren is, is ook het moment dat je alles eindelijk duidelijk voor je begint te zien en het moment dat al je problemen wonderbaarlijk op zullen worden gelost.

Dit zal de maand zijn waarin je het contact met iedereen verbreekt die geen plekje in je leven verdient en de maand die je de kans zal geven om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen en een frisse start te maken.

Dit Zal Je Gelukkigste Maand In 2024 Zijn Volgens Je Sterrenbeeld