Skip to Content

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Lijkt het je dat elke keer dat je je vriendin de laatste tijd ziet, je alleen maar kunt herkennen dat ze aan je twijfelt? Je denkt waarschijnlijk dat ze zich dingen inbeeldt of dat het de tijd van de maand moet zijn. Vertrouwensproblemen is wel het laatste waar je aan denkt.

Misschien denk je dat ze overdrijft of alles erger maakt dan het is. Daarom kies je er voor om niets te doen, omdat je niet gelooft dat het jouw schuld is dat ze zich zo voelt.

Je weet niet wat haar bezielde en waarom ze je niet elke keer als je iets zegt, gelooft.

Het is duidelijk dat je vriendin vertrouwensproblemen heeft. En dat je relatie daardoor niet meer hetzelfde is als vroeger.

Je haalt herinneringen op aan een tijd dat ze gelukkig en zorgeloos was wanneer ze de kans kreeg om je te zien. Maar dat is ineens verdwenen.

Nu trekt ze elk woord dat je zegt en elke actie die je onderneemt in twijfel. Ze klaagt en zeurt altijd over het feit dat je tegen haar hebt gelogen.

En het ergste is dat je niets kunt doen om je liefde voor haar te bewijzen.

Je hebt geen idee dat jij degene bent waardoor ze nu vertrouwensproblemen heeft.

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Je denkt dat je je best doet om het perfecte vriendje voor haar te zijn, iemand die haar altijd zou steunen. Haar niets dan liefde en waardering zou tonen, maar niets lijkt te werken.

Zelfs als je de hoogste berg zou beklimmen en de Zeven Zeeën voor haar zou bevaren, zou ze nog steeds twijfelen aan je liefde voor haar. Het is alleen dat je woorden nu weinig tot niets voor haar betekenen.

En hoewel je echt van haar houdt, loopt deze situatie een beetje uit de hand. Je begint je te ergeren. Je zegt tegen jezelf dat je je hiervoor niet hebt aangemeld. Dat je wilt dat ze verandert.

Je hebt geen vrouw nodig die overal tien keer over nadenkt en wiens pessimistische gedachten een negatieve invloed hebben op je relatie. En je wilt geen vrouw die je constant controleert.

Je haat het wanneer iemand je vrijheid probeert af te nemen en wanneer het voelt alsof je wordt gecontroleerd.

Zelfs als ze weet waar je heen gaat en met wie, belt ze je nog steeds om te controleren. Je veracht haar omdat ze dat doet. Toch komen vertrouwensproblemen nog steeds niet in je op.

Je geeft het niet graag toe, maar je zegt tegen jezelf dat er dingen moeten veranderen. Ze wordt snel jaloers, waar je ook bent. Bijna begin je te denken dat ze gek wordt.

Het is alsof haar constante stemmingswisselingen elke dag je gemoedstoestand beïnvloeden en je kunt niet tegen de manier waarop ze zich tegenover je gedraagt.

Maar waar je geen rekening mee hebt gehouden, is dat relaties van beide partners evenveel inspanning vereisen.

Waarom? Omdat iedere relatie tweerichtingsverkeer is.

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Je kunt niet alleen ontvangen en toch niets teruggeven. In wezen krijg je wat je verdient.

De waarheid is dat haar gedrag slechts een weerspiegeling is van jouw acties. Haar vertrouwensproblemen worden veroorzaakt door jouw leugens en niets anders.

In plaats van te denken dat ze je al die tijd onder controle heeft, heb je jezelf ooit afgevraagd wat je hebt gedaan om haar in een positie te brengen waarin ze je helemaal niet kan vertrouwen?

Heb je erover nagedacht waarom ze al die tijd gek en jaloers is geweest? Is het echt haar schuld of ligt de wortel van het probleem veel dieper dan je eerder dacht?

Of je het nu gelooft of niet, het maakt niet uit, maar de waarheid is dat ze weet dat ze vertrouwensproblemen heeft; daar is ze zich van bewust. Ze kan gewoon geen enkel woord geloven dat je zegt en er is niets dat je kunt doen dat haar kan overtuigen van je eerlijkheid.

Het kan waar zijn dat er momenten zijn dat ze je de schuld geeft van dingen die je niet eens hebt gedaan en dat ze af en toe een beetje paranoïde kan zijn.

Heb je echter nagedacht over wat je deed waardoor ze zo deed, en heb je ooit jezelf en je acties in twijfel getrokken die haar tot haar breekpunt dreven?

Bedenk dat ze niet altijd zo was.

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Ze toonde geen enkele vorm van jaloezie of controle toen ze je voor het eerst ontmoette.

Ze was gewoon een onschuldig en zorgzaam meisje dat echt in liefde geloofde en ze dacht altijd dat een relatie je leven alleen maar beter zou moeten maken en je niet zou laten twijfelen of ware liefde wel of niet bestaat.

Dit meisje omarmde je gebreken en ze geloofde altijd dat er iets goeds in je was.

Mensen bleven haar vertellen hoe ze zichzelf moest redden van door jou gebroken te worden en dat ze uit je buurt moest blijven, maar ze luisterde niet naar hen.

Ze had altijd vertrouwen in je. Totdat ze vertrouwensproblemen kreeg.

Haar grootste fout was te geloven dat ze je kon veranderen door meer van je te houden. Maar ze wist niet dat mensen niet veranderen vanwege liefde, ze veranderen omdat ze dat willen.

In plaats daarvan, wat je deed was haar veranderen. Door jouw acties kreeg ze vertrouwensproblemen.

Doordat Je Tegen Haar Loog Heeft Ze Nu Vertrouwensproblemen

Je bewees haar dat iedereen gelijk had over jou, dat ze een dwaas was omdat ze je geloofde.

Haar liefde voor jou verzwakte elke keer dat ze je betrapte op liegen. Maar toen zag ze de berichten op je telefoon en ze wist dat je haar bedroog.

Ze kon zich niet voorstellen dat haar hart in miljoenen stukjes zou breken en dat haar vertrouwen zo zou worden beschaamd, maar toch, ze vergaf het je, maar ze vergat het zeker niet.

Je kreeg een tweede kans omdat ze met heel haar hart van je hield, ondanks alles wat je haar aandeed.

Ze probeerde echt alles achter zich te laten. Een nieuwe pagina om te slaan, maar ze kon het gewoon niet. Ze voelde zich zo verraden toen de man van wie ze hield haar teleurstelde dat het de druppel was die de emmer deed overlopen.

Tot op de dag van vandaag kan ze zichzelf niet vergeven dat ze zo lang aan je zijde is gebleven.

Weet je wat ze ziet als ze naar je kijkt? Ze ziet een man die haar zoveel pijn heeft gedaan en die haar totaal heeft veranderd.

Misschien denk je dat de tijd haar wonden zal helen, maar er is geen hoop voor jullie twee. Ze omarmde eindelijk dat gebroken zijn deel uitmaakt van wie ze nu is.

Alles wat er tussen jou en haar is gebeurd, is jouw schuld. Als je denkt aan al het gebrek aan vertrouwen en elke keer dat je dacht dat ze gek aan het worden was, bedenk dan dat jij het was die haar dwong te veranderen.

Haar vertrouwensproblemen worden veroorzaakt doordat jij liegt.

PinFlight Image