Skip to Content

Verder Gaan Is Niet Hetzelfde Als Niet Langer Verliefd Op Hem Zijn

Verder Gaan Is Niet Hetzelfde Als Niet Langer Verliefd Op Hem Zijn

Mensen hebben vaak de neiging om te zeggen dat je niet langer verliefd op hem moet zijn en gewoon door moet gaan met je leven.

Ze staan ​​er niet bij stil hoeveel pijn het kan doen om te proberen je emoties in te pakken. Wat het betekent om de persoon van wie je ooit hield los te laten.

Iedereen lijkt te denken dat het net een goocheltruc is, alsof je met je vingers zou kunnen knippen, een of andere magische spreuk zou uitspreken, en dan zou alles goed komen. Je hart zou genezen en je zou hem helemaal vergeten.

Maar zo werken de dingen helaas niet. Je zou stoppen met van hem te houden als je kon, maar elk klein deel van jou is aan hem gehecht.

Zelfs als je het niet aan jezelf wilt toegeven, kun je het diep van binnen voelen.

Je hebt geleerd dat verder gaan ook inhoudt dat je wegloopt en niet meer verliefd wordt op die persoon. Ze vertellen je dat het daarom zo gemakkelijk is; je hoeft alleen maar te beslissen om je beter te voelen en dat zal ook gebeuren.

Dat is een vreselijke verwachting om van jezelf te hebben, want op een gegeven moment begin je jezelf de schuld te geven en te haten omdat je niet dezelfde dingen kunt doen waarvan je zegt dat iedereen het kan.

Ze laten het zo simpel lijken. Daarom geloof je dat verliefd worden op iemand en niet langer verliefds zijn hand in hand gaan.

Maar laat me je vertellen dat verder gaan niks te maken heeft met niet langer verliefd zijn.

Verder Gaan Is Niet Hetzelfde Als Niet Langer Verliefd Op Hem Zijn

Het is in het begin moeilijk te geloven, maar het is waar. Je kunt verder gaan en toch met je hele hart van iemand houden.

Verder gaan gaat over toegeven aan je eigen fouten, hem vergeven voor de dingen die hij verkeerd heeft gedaan, en simpelweg besluiten dat je beter verdient dan wat hij je te bieden had.

Je kunt met je hele wezen van iemand houden en er toch voor kiezen niet naar diegene terug te gaan. Je houdt zoveel van hem dat elke vezel van je lichaam je vertelt om nog een keer contact met hem op te nemen, maar je weet dat je beter bent dan dat.

Als je verder gaat, neemt dat niet weg dat je nog steeds van hem houdt. Je bent je bewust van je eigen emoties en valideert je gevoelens omdat niemand anders dat voor je zal doen.

Je hoeft niet niet langer verliefd te zijn om je te herinneren dat er iemand is die beter voor je is. Er is zoveel meer om van te houden dan hij je kon geven!

Je kunt voelen dat je verder gaat wanneer de melancholie je overweldigt en je het verwelkomt. Je vecht niet tegen het verdriet dat je aan hem herinnert, want het herinnert je ook aan de kracht die je in jezelf had toen je wegliep.

Hij is waarschijnlijk ergens daarbuiten, ondergedompeld in een gesprek met een andere vrouw, maar dat vind je prima, want hij moet bij je wegblijven. Je wilt het beste voor hem, maar je wilt hem ook niet bij jou in de buurt.

Op dit moment is hij slechts een herinnering aan een tijd waarin je dacht dat liefde pijn zou moeten doen.Dat het niet uitmaakt dat niet langer verliefd zijn niet op jou van toepassing is.

Je hebt zoveel tijd en moeite in die relatie gestoken. Nu je erop terugkijkt, was hij altijd een grotere prioriteit voor jou dan jij voor jezelf was.

Verder Gaan Is Niet Hetzelfde Als Niet Langer Verliefd Op Hem Zijn


Dat is precies waarom je jezelf eraan moet herinneren dat dit het beste is voor jullie allebei. Je liep weg op het perfecte moment.

Toen je eenmaal besefte dat hij niet zou veranderen, brak je alles af. Je hebt het juiste voor jezelf gedaan en daar mag je trots op zijn.

Het maakt niet uit wat andere mensen zeggen, want ze zullen altijd te hard zijn voor je zachte hart. Ze zullen proberen aannames te doen over waarom je je voelt zoals je je voelt.

Simpelweg begrijpen ze het niet omdat ze nooit echt verder zijn gegaan met hun liefdesverdriet. Ze hebben alle ellende en alle pijn gewoon ergens diep van binnen geplaatst.

Nu hebben ze constant pijn en geloven ze dat hun haat voor hun exen eigenlijk een teken is dat ze zijn genezen.

Dat is zo niet waar. Over iemand heen zijn is lang niet hetzelfde als niet langer verliefd zijn.

Je haat hem niet en dat zal je waarschijnlijk ook nooit doen. Alleen omdat iets eindigde, wil nog niet zeggen dat het nooit had mogen gebeuren en dat je niet dankbaar bent voor de tijd die je samen hebt doorgebracht.

Je zou blij moeten zijn dat het is gebeurd, want je hebt een waardevolle les geleerd. Je koos ook voor jezelf terwijl je dacht dat je dat niet zou doen.

Verder Gaan Is Niet Hetzelfde Als Niet Langer Verliefd Op Hem Zijn

Toen je dacht dat je de rest van je leven ongelukkig zou blijven en met een man die duidelijk niet bij je paste, nam je de beslissing om je koffers te pakken en weg te lopen. Je mag echt trots op jezelf zijn.

Je hebt een manier gevonden om hem te verlaten, ook al betekent dat niet dat je niet langer verliefd bent. Schrik er dus niet van!
Na verloop van tijd zul je ook niet meer van hem houden. Je zult niet van hem houden en je zult je hem niet herinneren.

Maar omarm voor nu de liefde die je nog steeds voor hem voelt. Draag het met trots in jezelf, want dat betekent dat je nog steeds een mens bent en langzaam maar zeker verder gaat.

Ik ben zo oprecht trots op je dat je dit voor jezelf doet! Dus stop met wachten tot andere mensen jouw keuzes en beslissingen valideren.

Je gaat verder in je eigen tempo, terwijl je ook de liefde bezit die je nog steeds voor hem voelt.

Daarom moet je onthouden dat je jezelf niet te hard moet pushen. Wees mild voor jezelf. Weet dat je nooit niet langer verliefd hoeft te zijn.

Je zult de emoties die je voor hem hebt snel genoeg loslaten! Dat kan ik je wel beloven.

PinFlight Image