Skip to Content

Echte Mannen Kiezen Altijd Voor Langdurige Liefde Boven Korte Termijn Lust

Echte Mannen Kiezen Altijd Voor Langdurige Liefde Boven Korte Termijn Lust

Als je om je heen kijkt en je alle gevolgen van het moderne daten ziet, dan lijkt het erop dat liefde allang dood is.

Niemand zoekt naar een echte connectie of een diepe band en iedereen is alleen in one-night stands en vrijblijvende soorten relaties geïnteresseerd.

Alles draait om zinloze seks en het lijkt erop dat elke man die je ontmoet last van bindingsangst heeft. Niemand is in het vinden van een eeuwige liefde geïnteresseerd, iemand te vinden om oud mee te worden of iemand om de rest van zijn leven mee door te brengen.

En als gevolg daarvan heb je je vertrouwen in de liefde verloren. Je beschouwt jezelf als een hopeloze romanticus die in sprookjes gelooft die nooit echt kunnen zijn.

Je beschouwt jezelf als een ouderwetse dwaas die op een romance blijft wachten die niet bestaat.

Echte Mannen Kiezen Altijd Voor Langdurige Liefde Boven Korte Termijn Lust

Dat is echter ver van de waarheid. De reden waarom je zo denkt, is omdat je steeds onvolwassen jongens tegenkomt die geen idee van het leven hebben. Ze weten niet wat ze willen en ze denken nooit aan de toekomst.

In tegenstelling tot hen zijn echte mannen heel anders. Begrijp me niet verkeerd – ik zeg niet dat seks voor een volwassen man niet belangrijk is, want dat is het zeker.

Maar een volwassen man zal niet al zijn aandacht aan seks besteden en hij zal nooit seks hebben om aan zijn fysieke behoeften te voldoen. In plaats daarvan plaatst hij seks altijd in de context van liefde.

Deze man zal zijn energie niet aan een zinloze fysieke connectie verspillen, als hij weet dat echte intimiteit veel meer is. En dat is precies waar hij naar zal zoeken.

Onthoud – een echte man zal altijd langdurige liefde boven korte termijn lust verkiezen. Hij heeft geen tijd om spelletjes te spelen en hij geniet niet van de jacht.

In plaats daarvan wil hij iets zinvols en iets dat blijvend is.

Echte Mannen Kiezen Altijd Voor Langdurige Liefde Boven Korte Termijn Lust

Hij zoekt naar een vrouw die hem op meer dan één manier zal vervullen, naar een vrouw die op alle niveaus zijn wederhelft zal zijn en naar een vrouw die in alle levensaspecten zijn partner zal zijn.

Hij zoekt een sterke vrouw, omdat hij ook een sterke man is.

En als hij haar vindt, probeert hij nooit haar waarde te verminderen, omdat hij zich door haar onafhankelijkheid of macht niet bedreigd of geïntimideerd voelt.

In plaats daarvan is hij trots op het feit dat deze speciale dame hem boven alle andere mannen in deze wereld verkoos.

Hij is gelukkig, omdat hij niet alleen een minnaar heeft, hij heeft ook een beste vriendin en een levensgezel.

Als hij deze vrouw eenmaal heeft gevonden, zal hij vanwege iets tijdelijks nooit alles wat hij met haar heeft opgebouwd weggooien. Hij laat zich niet alleen door zijn instincten leiden en hij zal zijn relatie nooit op het spel zetten.

In plaats daarvan zal hij er met alles wat hij heeft voor vechten. Hij verwacht niet dat zijn vrouw perfect zal zijn, noch zal hij in de verleiding komen om haar te vervangen zodra hij een andere vrouw wat aantrekkelijker vindt.

Echte Mannen Kiezen Altijd Voor Langdurige Liefde Boven Korte Termijn Lust

Deze man zal zijn vrouw als uniek beschouwen en hij zal altijd eerst haar innerlijke schoonheid zien. Hij zal alles wat ze voor hem doet waarderen en hij zal voor al haar offers dankbaar zijn.

Hij zal dankbaar zijn dat hij zo’n beschermengel heeft en hij zou haar voor niets in deze wereld willen ruilen.

Deze man zal er nooit aan denken om zijn wederhelft als vanzelfsprekend te beschouwen en hij zal nooit aannemen dat hij haar in een oogwenk kan vervangen, omdat hij zich heel goed bewust is van het geluk dat hij heeft dat hij haar heeft.

Een echte man weet dat liefde geen sprookje is en hij verwacht niet dat zijn relatie of huwelijk voor altijd in de wittebroodsweken zal blijven.

Hij weet wat het leven is en is zich ervan bewust dat er aan een gezonde relatie constant gewerkt moet worden.

En dat is precies wat hij blijft doen – hij doet zijn best en doet alles om zijn vrouw heen, want haar verliezen is het laatste wat hij wil.

Verlies dus alsjeblieft je geloof niet, want zo’n man zal in je leven komen.

En als hij dat doet, dan zul je zien dat dit wachten niet voor niets is geweest en je zult meer dan blij zijn dat je vrijgezel bent gebleven totdat hij langs kwam.

PinFlight Image