Skip to Content

Een Man Die Het Waard Is Om Over Te Huilen, Zal Je Nooit Laten Huilen

Een Man Die Het Waard Is Om Over Te Huilen, Zal Je Nooit Laten Huilen

Iemand die je dagelijks een ellendig gevoel geeft, is niet iemand die in je leven thuishoort. Zo eenvoudig is het.

Als je nachten alleen in bed doorbrengt, jezelf in slaap huilt, probeert om geldige excuses te bedenken waarom hij je zo zou kwetsen, stop daar dan mee.

Een persoon die in je leven thuishoort, zal zichzelf nooit toestaan om de belangrijkste reden voor je tranen te worden.

Je partner is de persoon die je moet optillen.

Hij is de persoon die verondersteld wordt je een beter gevoel te geven als je het gevoel hebt dat je op je laagste punt zit. Hij is de persoon die je kracht zou moeten zijn als je zwak bent en de schouder waarop je huilt als je verdrietig bent.

Als je de schouder van iemand anders nodig hebt om op uit te huilen en hij is de belangrijkste reden daarvoor, dan ben je niet met iemand die het waard is om zichzelf je vriendje te noemen.

Als jij gelukkig bent, dan is hij net zo blij voor jou. Hij zal barsten van trots en geluk wanneer er iets magisch in je leven gebeurt.

Hij is de enige persoon die gelukkiger voor je zal zijn dan jijzelf, onthoud dat.

Een Man Die Het Waard Is Om Over Te Huilen, Zal Je Nooit Laten Huilen

Als je met een rotzak uitgaat, dan gaat hij ruzie maken om te zien hoeveel je om hem geeft.

Hij zal je tranen willen zien, want hoe meer hij je kan laten huilen, hoe meer hij weet dat je om hem geeft.

Maar de juiste man snijdt liever zijn arm eraf dan dat hij de oorzaak is van de tranen die over je gezicht stromen. Je bent hem te dierbaar en je emoties zijn van het grootste belang.

Het zou hem bijzonder moedeloos maken om je door zijn acties te zien huilen.

Hij houdt je te dicht bij zijn hart om dat te laten gebeuren.

Hij wil dat jullie lang bij elkaar blijven. Een man die een toekomst met je ziet, zal je nooit opzettelijk verdrietig maken. Je maakt deel uit van zijn leven en je te zien huilen, is het laatste op zijn agenda. Hoe gelukkiger jij bent, hoe gelukkiger hij is! Niemand die om je geeft, zal van je tranen genieten.

Natuurlijk zullen er ruzies zijn, je zult het niet altijd met elkaar eens zijn. Het is volkomen normaal om af en toe geïrriteerd met elkaar te zijn. Dat is wat er gebeurt als je zo hecht met iemand bent.

Je vecht alleen met degenen waar je genoeg om geeft om voor te vechten! Als het hem niet kon schelen, dan zou hij je elke keer je gang laten gaan.

Je zult je soms verdrietig voelen. Hij zal je soms verdrietig maken. Maar als hij de juiste man voor je is, dan zal hij je niet te lang alleen laten met je verdriet. Nee. Hij gaat je troosten.

Hij gaat zich verontschuldigen en jullie twee zullen een manier vinden om het op te lossen.

Zo weet je dat het goed zit. Want als hij het huis kan verlaten wetende dat je in tranen verdrinkt, dan is hij niet jouw man. Hij is een bloedzuiger die zich met je tranen voedt, wetende dat hij je zo diep kan beïnvloeden.

Dat is iemand waar je voor weg moet rennen. Niemand bij zijn volle verstand zal je zo wanhopig kunnen achterlaten en niet binnen enkele minuten terugkomen.

Een Man Die Het Waard Is Om Over Te Huilen, Zal Je Nooit Laten Huilen

Hij zal altijd voorzichtig zijn met wat hij tijdens ruzies zegt. Het gaat erom een wederzijds compromis te vinden en elkaar GEEN pijn te doen.

Hij zal delicaat zijn en de zachtste manier vinden om zijn standpunt uit te leggen en onder geen enkele omstandigheid zal hij je vrede willen verstoren, alleen maar omwille ervan.

De juiste man zal altijd voor je vechten. Het leven zonder jou zal voor hem ondraaglijk zijn, dus wanneer je een obstakel tegenkomt, zal hij aan je zijde staan en proberen een oplossing voor je probleem te vinden en je je daarbij niet ellendig te laten voelen.

Omdat jij zijn toekomst bent. En de enige persoon die het waard is om voor te vechten als het moeilijk wordt.

Als je een man hebt die je het gevoel geeft dat hij van je tranen geniet, ga dan weg. Begrijp dat je het waard bent dat een man rekening houdt met je emoties en dat hij je nooit opzettelijk pijn doet.

Als je dat bij iemand voelt, houd hem dan vast en sta aan elkaars zijde door de onvoorspelbare stormen van het leven.

Hij zal je anker zijn en je zult altijd een weg vooruit vinden.