Skip to Content

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

Het is één ding om een man voor je te winnen, om hem van zijn voeten te vegen, maar wat moet je doen om hem ertoe te brengen om hem met je te laten trouwen?

Met andere woorden, hoe krijg je een man zover om hem met je te laten trouwen? Wat zijn de trucs om het mogelijk te maken?

Meestal voelen mannen zich in een bepaald stadium van een relatie op hun gemak.

En het grappige, maar toch zo frustrerende deel is dat dit het stadium van een relatie is dat voor een vrouw saai is.

Die fase is precies wat je probeert te vermijden.

Wat er gebeurt, is dat hij zich op zijn gemak voelt en dat je op het puntje van je stoel zit, omdat je wilt dat dingen verder gaan en je relatie naar een hoger niveau tillen – een serieuzer niveau.

Met andere woorden, je wacht tot hij de vraag stelt, maar hij lijkt zich op zijn gemak te voelen waar jullie twee zijn.

Wat te doen als hij in paniek raakt bij de loutere vermelding van het huwelijk?

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

Wat er gebeurt, is dat je het spel moet spelen. Je gaat niet manipuleren, je gaat het niet vies spelen. Je gaat het slim spelen.

En je gaat niet liegen, je gaat gewoon laten zien wie je bent en hem ervan overtuigen dat hij je nodig heeft – eigenlijk ga je hem niet overtuigen, je gaat het hem met je gedrag laten zien.

Mannen zijn zo. Ze denken dat ze moeilijk te begrijpen zijn, maar eigenlijk zijn ze heel gemakkelijk te lezen – en het is lelijk om te zeggen, te manipuleren – maar laten we zeggen dat het gemakkelijk is om ze te laten denken dat ze iets zelf hebben gedaan, waar jij in feite een grote rol speelde bij het beïnvloeden van hun beslissing.

Hoe krijg je een man zover om hem met je te laten trouwen?

Misschien denk je dat je alles hebt gedaan, maar ik wed dat er een aantal dingen zijn die je nog niet hebt geprobeerd, misschien zelfs een aantal die je niet eens hebt overwogen, omdat ze te triviaal leken.

1. Hou van jezelf

Ik weet dat het klef en altijd aanwezig is, maar dat komt omdat het waar is. Als je niet van jezelf houdt, dan kun je niet van iemand anders houden.

Als je niet tevreden bent met hoe je eruitziet of je gedraagt, als je niet tevreden bent met wie je bent, dan zal niets en niemand anders ooit genoeg zijn.

En dit zeg ik uit ervaring. Elke keer dat er een probleem in je leven opduikt, begin je het op te lossen door aan jezelf te werken.

Als je met al je problemen dealt en jezelf accepteert voor wie je bent en jezelf vergeeft voor waar je een hekel aan hebt, dan kun je verder gaan.

Houd daarom van jezelf. Analyseer dingen die je niet leuk vindt en verander ze. Als je het echt wilt, dan lukt het je.

2. Laat hem omgaan met je getrouwde vrienden

Weet je hoe mensen die voor langere tijd samen zijn zich soms als elkaar gaan gedragen?

Ze beginnen op dezelfde manier te praten en in extreme gevallen beginnen ze zelfs op elkaar te lijken.

Nou, dat fenomeen heet spiegelen.

Het is een gedrag waarbij de ene persoon, zonder zich ervan bewust te zijn, het spraakpatroon, de lichaamstaal of de houding van een andere persoon imiteert.

Dit gebeurt in de dagelijkse interactie en zowel de persoon die spiegelt als de persoon die wordt gespiegeld, pikt niet op dat het gebeurt.

Waarom ik dat zeg? Nou, als je hem met je getrouwde vrienden laat omgaan en hij ze toevallig aardig vindt, dan zal hij hun gedrag oppikken en dan zal hij ze gaan spiegelen, wat het idee van een huwelijk aantrekkelijker dan ooit zal maken.

Je getrouwde vrienden zullen hem laten zien dat het huwelijk zijn ups en downs heeft, maar uiteindelijk wint de liefde die je voor elkaar hebt altijd.

Sommige mannen zijn voorzichtiger als het om het huwelijk gaat, omdat ze uit gebroken gezinnen komen.

Het enige wat ze hebben geleerd en gehoord was ruziemaken en gebrek aan respect. Daarom heeft het huwelijk negatieve connotaties voor hen.

Doe je best om te bewijzen dat ze ongelijk hebben. Laat ze met je getrouwde vrienden zien dat het niet altijd slecht gaat.

3. Houd de communicatie altijd levend

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

Op het moment dat je de communicatie stopt, kom je voor echte problemen te staan.

Zie je, zolang je met je partner praat, kan elke vorm van schade ongedaan worden gemaakt. Een gesprek kan elk conflict oplossen.

Zelfs als je geen negatieve dingen voor je partner voelt, dan moet je met hem praten.

Als je positief bent, als hij iets prijzenswaardigs heeft gedaan, laat hem dan weten dat hij iets goeds heeft gedaan. Simpel gezegd, deel alles met je partner.

Communicatie is vanaf het begin van de relatie en gedurende het hele huwelijk van vitaal belang.

Het is niet gemakkelijk om de rest van je leven met één persoon samen te leven, zelfs als je heel veel van die persoon houdt. Houd daarom nooit de dingen nooit binnen.

Als je een communicatiegericht persoon wordt, dan zal hij zeker met je trouwen.

4. Zorg ervoor dat hij je nodig heeft om hem met je te laten trouwen

Als je hem voor altijd wilt hebben, dan moet je alles voor hem worden.

Als hij een vriend nodig heeft, dan moet jij er een zijn, als hij iemand nodig heeft om de wedstrijd mee te kijken, dan moet jij het doen.

Je moet een geliefde, vriend, steun en hobbypartner zijn – alles in één.

Zoals je zult zien, is het niet zo moeilijk om te doen. Misschien klinkt het als veel werk, maar als je van iemand houdt, dan ben je al die dingen al voor die persoon.

Word het hele pakket als je hem in je leven wilt hebben.

Zorg ervoor dat hij je nodig heeft door zijn tijd met jou van onschatbare waarde te maken. Als jullie samen zijn, zullen jullie lachen en mooie herinneringen maken.

Daar zou hij niet van weg willen lopen. Verlaag het drama tot een minimum en geniet van het leven met de persoon van wie je houdt.

Een ander cruciaal ding dat hij meer dan alles zal koesteren, is om hem wat tijd alleen te geven.

Alle mannen hebben dat nodig en om eerlijk te zijn, heb jij dat ook nodig. Je moet hem de ruimte geven, wat tijd om na te denken en hem zelf met zijn dingen om te laten gaan.

Het maakt niet uit wat hij doet als hij alleen is. Eén ding is belangrijk – dat hij het feit respecteert dat je hem laat ademen.

Het laat hem alleen zien dat je zelfverzekerd genoeg bent om hem te laten gaan. Het laat hem zien dat je hem vertrouwt.

Hij zal beseffen dat bij je zijn niet betekent dat zijn vrijheid zal verdwijnen.

Hij zal zich realiseren dat er niets zal veranderen, behalve het feit dat hij constante steun aan zijn zijde zal hebben.

5. Blijf natuurlijk

Je hebt geen nepborsten of lippen nodig om aantrekkelijk te zijn.

Fysieke aantrekkingskracht is immers niet het enige type aantrekkingskracht en na verloop van tijd vervaagt het, wat de reden is waarom de meeste relaties mislukken.

Aantrekking komt van binnenuit; het komt vanuit je essentie en geen plastische chirurgie kan dat overtreffen.

Je moet je partner de echte jij laten zien. Als je ‘s ochtends opstaat, dan draag je geen make-up.

Je gaat je natuurlijke gezicht niet bedekken als je naast de man slaapt van wie je houdt.

En hij wil niet dat je dat doet. Hij wil niet dat je de echte jij verbergt.

Ik garandeer je ook dat hij je zonder make-up leuker zal vinden dan als je een heel masker draagt.

Geen enkele man wil dat zijn partner de rest van zijn leven verbergt wie ze echt is.

6. Doorbreek de routine om hem met je te laten trouwen

Mannen voelen zich snel op hun gemak en als ze in die toestand komen, wordt het een routine waar echt moeilijk aan te ontsnappen is.

Je man is er bijvoorbeeld aan gewend geraakt dat je elke keer als hij van zijn werk komt thuis bent, of dat je vrijdagavond thuisblijft en dat jullie twee dan Netflix kijken.

Zo is het altijd al geweest. Hij is het gewend dat je er altijd bent. Nou, wees slim genoeg en schud de boel een beetje op.

Als hij van zijn werk komt, wees dan niet thuis. Ga op een vrijdagavond uit met je vriendinnen. Doe iets wat hij niet van je verwacht.

In zekere zin laat je hem weten dat jij ook een eigen leven hebt en dat het niet om het zijne hoeft te draaien.

Breek je routine en schud hem een beetje wakker. Hij zal zich realiseren dat je niet voor altijd op hem zult wachten.

7. Houd het sexy om hem met je te laten trouwen

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

We hebben het hele aspect van fysieke aantrekkingskracht al behandeld. We zijn het erover eens dat het op de lange termijn niet zoveel uitmaakt.

Dit is nog steeds waar, maar het betekent niet dat je moet stoppen met sexy zijn, dat je moet stoppen met proberen.

Er zijn vrouwen die zich volledig laten gaan als ze een lange en serieuze relatie hebben.

Ik weet niet waarom dat gebeurt, maar ik kan het raden – ze voelen zich te comfortabel, ze zijn er zeker van dat hun partner er voor hen is en dat hij nergens heen gaat.

Nou, dat gebrek aan inspanning is de nummer één relatiemoordenaar. Je zit vast in een sleur waar je niet uit kunt komen.

De relatie wordt met de dag saaier en je voelt je ellendig in een relatie die vroeger werkte.

Houdt sexy in leven en wordt niet saai en onvoorspelbaar. Hij trouwt immers niet alleen met een vriendin, maar ook met een minnares.

8. Geef hem hints om weg te gaan

Je kunt dit doen als al het andere faalt.

Als je hebt geprobeerd dit slim en eerlijk te spelen, maar het werkte niet, dan is het tijd om de grote wapens tevoorschijn te halen en het spel te spelen, in badass-stijl.

Het is tijd voor een beetje manipulatie.

Als je ziet dat je relatie stilstaat, dan moet je gewoon iets doen om dingen op gang te krijgen en je partner wakker te schudden.

Zeg terloops dat je echt overweegt om naar een andere stad te verhuizen, omdat je een baan hebt of laat hem gewoon weten dat je je verveelt met de plek waar je nu bent en dat je iets nieuws en spannends wilt.

Maar laat de dingen nooit alleen bij woorden. Maak plannen alsof je het echt gaat doen. Maak je plan geloofwaardig en echt.

Zelfs als je geen plannen hebt, laat hem dan geloven dat je dat wel hebt.

Doe absoluut alles wat nodig is om hem een beetje wakker te schudden en hem te laten beseffen dat hij je nodig heeft en zijn leven met je wil doorbrengen.

Soms hebben mannen dat duwtje nodig.

9. Wees emotioneel stabiel om hem met je te laten trouwen

Niemand wil een dramakoningin aan hun zijde. Te veel passie en te veel van alles is niet goed.

Je moet in balans zijn – niet te koud en niet te emotioneel.

Mannen houden van stabiele vrouwen die niet bij elk kleinigheidje hun verstand verliezen en geen ophef maken over iets dat niet zo belangrijk is.

Als je erover nadenkt, waarom zouden ze dan geen mooie en stabiele vrouw aan hun zijde willen hebben?

Jij als vrouw bent ook op zoek naar een stabiele man om je de rest van je leven te ondersteunen, toch?

Kalm en samen blijven is niet makkelijk, want het leven is hectisch en er gebeurt van alles en nog wat.

Het leven brengt bij elke stap uitdagingen en problemen met zich mee, en niet iedereen kan het allemaal aan terwijl ze tegelijkertijd hun hoofd helder houden.

Als je merkt dat je over dingen dramatiseert die niet belangrijk zijn, of ze zijn belangrijk voor je, maar anderen zien het niet zo, dan moet je waarschijnlijk hulp zoeken.

Praat met een professional die je helpt om zonder gedoe met het leven om te gaan.

10. Houd daten leuk zoals het hoort te zijn

Benoem geen dingen voordat het tijd is om ze te noemen. Je zult alles verpesten.

Het belangrijkste dat je moet doen om een man met je te laten trouwen, is om hem nooit onder druk te zetten. Maak geen grapjes over trouwen.

Mannen nemen toewijding zeer serieus en ze zullen het niet doen als ze er niet klaar voor zijn.

Aan de andere kant, als je ze onder druk zet, dan zullen ze zich alleen maar terugtrekken en volledig weglopen.

Je moet de dingen hun natuurlijke loop laten gaan. Terwijl je aan het daten bent, ben je aan het daten.

Als hij je als iemand ziet met wie hij zijn leven zou kunnen doorbrengen, dan zal hij zich aan je binden.

Als hij zich aan je bindt, dan kun je over de toekomst gaan praten, hoewel hij het waarschijnlijk eerst zal doen. Langzaam zul je beseffen dat hij tekenen vertoont dat hij op het punt staat de vraag te stellen.

11. Romantiek is tweerichtingsverkeer

12 Trucs Om Een Man Met Je Te Laten Trouwen

Je kunt niet van hem verwachten dat hij de romantische is. Jij moet ook wat moeite doen.

Is het niet leuk als je geliefde je verrast met een romantisch diner of een leuk cadeau zonder duidelijke reden anders dan pure liefde?

Nou, raad eens, het zou voor hem ook leuk zijn. Hij is niet van steen; hij heeft ook gevoelens.

Als je als gelijke behandeld wilt worden, dan moet je hem laten zien dat je om hem geeft en dat je ook romantisch kunt zijn.

Geef hem een reden om in deze relatie te blijven. Verwacht niet dat hij de hele tijd geeft, terwijl jij alleen neemt en nooit iets teruggeeft.

Als je zo’n relatie blijft pushen, dan zal het je nooit lukken om hem met je te laten trouwen.

12. Bedenk hoe je het gesprek gaat voeren

Als je het gevoel hebt dat je qua relatie niet op dezelfde lijn zit, denk dan aan je benadering van hem, want wat je voelt is niet noodzakelijk wat hij voelt.

In plaats van hem met een serieuze toon te benaderen, probeer het licht en positief te houden.

Laat jezelf eruit zien alsof je dingen wilt oplossen en ze niet voorgoed wilt afbreken.

Je hoeft niet eens iets te zeggen; je lichaamstaal spreekt voor je.

Wees luchtig en denk optimistisch. Dat is de sfeer die je hem gaat geven.

Vertel hem dat je van plan bent om in de toekomst te trouwen en dat je bij een persoon wilt zijn die dezelfde waarden heeft als jij.

Vraag hem dan of hij hetzelfde voelt en of hij zichzelf misschien op een dag aan je zijde ziet?

Zie je, eerlijkheid is altijd de sleutel. Maar de truc is de manier waarop je zegt wat je denkt.

Als je iets gaat zeggen, maar je al een slecht gevoel hebt en je denkt dat het niet goed zal eindigen, dan laat je die sfeer zich naar de mensen om je heen verspreiden.

Maar als je je persoon op een gelukkige en positieve manier benadert, dan kan datzelfde gesprek een heel andere weg inslaan.

Daarom zeg ik dat je dit slim moet spelen.

Wees de vrouw die je bent en breng dit spel naar een ander niveau, degene die alleen jij weet hoe je moet spelen.

Presenteer jezelf zoals je bent en hij zal begrijpen wat hij moet doen, wat het beste voor hem zou zijn om te doen.