Skip to Content

Giftige Tip Van De Dag: Zorg Ervoor Dat Hij Spijt Krijgt Dat Hij Je Kwijt Is Door Deze 7 Dingen Te Doen

Giftige Tip Van De Dag: Zorg Ervoor Dat Hij Spijt Krijgt Dat Hij Je Kwijt Is Door Deze 7 Dingen Te Doen

Welkom in het deel van je ziel dat je zorgvuldig voor iedereen verbergt, totdat het tijd is om hen te laten zien wat ze verdienen. Giftigheid is nooit iets wat ik persoonlijk zou aanbevelen of in relaties zou gebruiken, maar bepaalde situaties vereisen dat je innerlijke giftige koningin naar boven moet komen.

Mannen wennen gemakkelijk aan het brave meisje, de mensen pleaser die ze leuk vinden, en iemand die erop uit gaat en die op het punt staat om aan hun behoeften te voldoen. En dan dumpen ze je omdat je niet goed genoeg bent of omdat ze iemand anders hebben gevonden. Daarom heb ik besloten om deze giftige tip van de dag met je te delen.

Ben je er klaar voor om hem spijt te laten krijgen dat hij je kwijt is, maar op onze unieke manier? Vergeet die ‘focus op jezelf’, ‘doe het alleen’, ‘je carrière is belangrijk’ en andere empowerment tips. Het is tijd dat een braaf meisje stout wordt. Laat hem zien wat hij kwijt is en herinner hem eraan waarom je vrienden hem ‘welke’ noemen.

Laten we giftig worden, schat.

7 dingen om te doen om hem spijt te laten krijgen dat hij je kwijt is

Giftige Tip Van De Dag: Zorg Ervoor Dat Hij Spijt Krijgt Dat Hij Je Kwijt Is Door Deze 7 Dingen Te Doen

1. Word close met zijn vrienden

Word close met zijn vrienden, maar heel close. Zodra dit gebeurt, ben jij degene die de schuld krijgt. Je hoeft alleen maar in gedachten te houden dat je geen homie hopper bent. Als je ex uit zou gaan met een van je vriendinnen, zou je het haar of hem kwalijk nemen?

Ik weet zeker dat je meer gekwetst zou zijn om te zien dat je vriendin achter hem aanzit zodra je het territorium hebt verlaten. Wat boeit die jongen, je bent toch klaar met hem. Maar jongens geven liever de schuld aan het meisje en schelden haar liever uit dan te accepteren dat hun vrienden gewoon schuldig zijn. Realiteitscontrole, alsjeblieft!

2. “Oeps, de verkeerde persoon”

Je weet hoe ze het doen in de film, toch? Als een meisje wanhopig de aandacht van een man wil, gaat ze zijn oproep beantwoorden en de verkeerde naam zeggen. Je kunt dit spel een beetje opvoeren. In plaats van te wachten tot hij contact opneemt, moet je de eerste zijn die hem appt.

Maar hier is het addertje – stuur hem een klef welterusten appje, en wacht op zijn antwoord. Wanneer hij terug appt, stuur dan een vervolgbericht waarin je vraagt wie hij is, omdat “je zijn nummer niet hebt”. Wanneer hij zegt dat hij het is, “Oeps, de verkeerde persoon” zal dodelijk zijn.

Ik beloof je, je hoeft niet eens je best te doen om zijn dag te verpesten. Een simpel berichtje als dit zal voor hem meer dan genoeg zijn om over zijn eigen bestaan na te denken.

3. Verdwijn en verschijn weer

Nee, ik denk niet dat je naar een ander land moet gaan en dan weer naar huis moet komen (ook al is het een goed idee). Wat ik in dit geval bedoel is dat je hem volledig beperkt in het volgen van wat er in je leven gebeurt. Blokkeer hem op al je social media accounts en verdwijn uit zijn leven.

Zorg er echter voor dat je weer op alle plaatsen waar hij naartoe gaat verschijnt. Ook al zal hij je wanhopig graag willen benaderen, hij zal op zijn minst een beetje bang zijn om dat te doen. Aangezien hij je duistere kant kent, wie weet hoe je zult reageren. Ga je met hem praten, of ga je hem doodzwijgen? Hij heeft geen idee.

4. Ontdoe hem van de kracht die hij had

Jij kent hem het beste, je kent zijn ego en hoe je hem neer kunt halen, dus waarom zou je hem niet van de kracht ontdoen die hij had? Zet je brutale modus aan en praat terug. Ik weet zeker dat je niet op de hoogte bent van alles wat hij verbergt, maar geloof me, niemand kan hem zo beleefd vernietigen als jij.

Flirt met andere jongens en laat hem zien dat hij niet de enige is die in je geïnteresseerd is. Laat hem elke seconde naar je hunkeren terwijl je in de buurt bent, maar als hij besluit om dichtbij te komen, staar hem dan gewoon aan en laat hem beseffen dat hij niet meer welkom is.

Als hij het echter aandurft om dichterbij te komen, aarzel dan niet om op zijn wonden te drukken en hem pijn te doen waar het het meest pijn doet. Jij kent die plekken beter dan wie ook en hij zal het zeker niet zien aankomen.

5. Word het meisje waarop hij verliefd werd (voordat je veranderde om hem te behagen)

Giftige Tip Van De Dag: Zorg Ervoor Dat Hij Spijt Krijgt Dat Hij Je Kwijt Is Door Deze 7 Dingen Te Doen

Het zit zo, je moet het meisje worden waar hij verliefd op werd. Dit is waarschijnlijk het enige deel waar ik iets soortgelijks zal noemen als het focus-op-jezelf ding. Toen jullie officieel verkering kregen tot aan nu, zijn er tientallen dingen die je aan jezelf hebt veranderd om hem te plezieren.

Misschien is het iets kleins, zoals korte rokken dragen of je haar los laten. Het kan ook zijn dat je gestopt bent met gitaar spelen, naar de sportschool gaat, yoga of pilates doet – wat het ook is, doe het opnieuw. Aarzel niet om ook nieuwe dingen te proberen, want je creativiteit en nieuwsgierigheid hebben hem zeker aangetrokken en dat zal nog een keer gebeuren.

6. Verander alles in een grap (zelfs hem)

Weet je hoe mensen zeggen dat lachen voor sommigen een afweermechanisme is? In dit geval is het je favoriete wapen. Verander alles in een grap, letterlijk. Maak grapjes over je relatie met hem en laat je vrienden praten over hoe je je normen moest verlagen om met hem uit te gaan.

Doe alsof niets ertoe deed, alsof hij er niet toe deed. Zeg hem dat je nu niet in de stemming bent om met hem te praten, of ooit nog met hem te praten. Ik beloof je dat je hem sprakeloos achter zult laten en dat hij super verward zal zijn.

7. Als je niet de vrouw kunt zijn waar hij van houdt, wees dan de vrouw die hij haat

Je hebt geprobeerd de vrouw te zijn van wie hij houdt, je bent veranderd en je hebt het zelfs volgens zijn regels gespeeld. Maar wat gebeurde er toen, toen hij je dumpte? Hoe herstelt de gedumpte? Vergeet het om jezelf te verbeteren en hem spijt te laten krijgen dat hij je kwijt is. Concentreer je liever op hem te verpletteren, net zoals hij bij jou heeft gedaan.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan of niet? Niet echt. Als je niet de vrouw kunt zijn van wie hij houdt. Wees dan de vrouw die hij vanuit de grond van zijn ziel en zonder enige reden haat. Op deze manier zal hij nog steeds iets voor je voelen, ook al wil hij dat niet.