Skip to Content

God, Ik Weet Niet Wat De Toekomst Voor Me In Petto Heeft, Maar Ik Reken Op U

God, Ik Weet Niet Wat De Toekomst Voor Me In Petto Heeft, Maar Ik Reken Op U

Ik weet niet wat U voor mij in petto heeft. Ik weet niet hoe de komende maanden zullen uitpakken, maar ik reken erop dat U me de kracht en het geduld geeft om me er doorheen te slaan.

Ik weet niet of U mijn gebeden zal verhoren of dat U me op nog een andere onverwachte reis zal sturen.

Ik weet niet of U me zal matsen of dat U me nog een moeilijke beproeving zal geven.

Ik heb geprobeerd om alles op de beste en slimste manier aan te pakken. Ik heb geprobeerd om verbanden te leggen, het totaalplaatje te begrijpen en de signalen te volgen die U mij bleef sturen, maar ik moet toegeven dat ik moe ben.

Mijn brein is moe. Mijn hart is moe. Mijn ziel is moe.

Ik ben dezelfde patronen beu. Ik ben dezelfde lessen zat. Ik heb genoeg van dezelfde achtbaan.

Ik weet niet wat de toekomst voor me in petto heeft, maar ik ben toe aan verandering. Ik ben toe aan een leven dat logisch lijkt. Ik ben toe aan rust. Ik hunker naar stabiliteit.

Ik weet dat het hoe dan ook goed zal komen. Dat ik hoe dan ook op U kan rekenen. Ik weet dat U me zal bijstaan in de moeilijke tijden, net als altijd, maar ik denk dat ik deze keer gewoon om wat speling vraag. Ik ben toe aan een wonder dat al mijn lasten weg zal nemen. 

Ik reken deze keer op een andere manier op U. Ik reken op Uw vrijgevigheid. Ik reken op Uw vergiffenis. Ik reken op Uw geweldige verrassingen. Ik reken op Uw genade.

Ik weet niet wat de toekomst voor me in petto heeft, maar ik wil dat die toekomst hoopvoller en beter is dan ik me had voorgesteld. 

Ik wil de wensen die ik u heb gevraagd. Al die onmogelijke dromen waarin ik ooit heb geloofd. Ik wil dat mijn leven een fantastisch verhaal in wording is. 

Ik weet niet of U het ook zo ziet of dat U iets anders voor mij in gedachten heeft, maar ik reken erop dat U alles zal veranderen. Dat U mijn wensen dichterbij zal brengen. Dat U mijn pijn zal verdrijven.

Ik weet niet wat de toekomst zal brengen, maar ik vertrouw op U en ik weet dat U niemand zal teleurstellen die U volledig vertrouwt . 

Ik zal nooit zeker weten hoe het zal lopen, maar ik kan slechts hopen dat Uw timing deze keer met de mijne overeenkomt. Dat mijn gebeden nu wel verhoord zullen worden en dat mijn engelen bevrijd zullen worden. 

Ik weet niet wat de toekomst zal brengen, maar ik weet vooral dat U alles kan. U kunt alles rechtzetten. U bent de enige die alles in een ogenblik kan veranderen.

God, Ik Weet Niet Wat De Toekomst Voor Me In Petto Heeft, Maar Ik Reken Op U