Skip to Content

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Het is zeer bewonderenswaardig om jezelf in de datingwereld te zetten, om mensen te vergeven die je onrecht hebben aangedaan, en om te proberen dingen te laten werken met die koppige kerel waar je maar niet overheen kunt komen. Maar als alles gezegd en gedaan is en het landschap niet verandert, dan is het soms het enige wat je kunt doen. Hier is de reden waarom het tijd is om die man op te geven die gewoon niet in je geïnteresseerd is – in ieder geval niet op de manier waarop hij dat zou moeten zijn.

1. JE HEBT AL VEEL TE VEEL MOEITE IN HEM GESTOKEN

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Je hebt van alles gedaan om de dingen met hem te laten werken, maar het probleem is dat hij niet hetzelfde voor jou doet. Er is een grens, en jij bent de enige die hem kan trekken.

2. JE VERDIENT ECHT BETER

Op dit moment is het moeilijk om je voor te stellen dat er een man is die net zo heet, slim en lief is als het huidige object van je genegenheid, laat staan iemand die je helemaal zal aanbidden. Die is er, maar je zult hem niet vinden totdat je verder gaat.

3. HIJ HOUDT JE WEG VAN DE VOLGENDE MAN

Je denkt dat je (niet-) relatie helemaal is uitgedokterd en dat als je iemand anders zou ontmoeten, je in een seconde uit deze slechte situatie zou kunnen springen en de betere man kan pakken, maar dat is niet hoe het werkt. Er is nog steeds een band, en als hij niet zo geïnteresseerd is, dan zou die er zeker niet moeten zijn.

4. HET ZUIGT JE ENERGIE OP

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Je denkt graag dat deze situatie niet overdreven dramatisch is, want het is niet alsof jullie ruzie maken of zo. Maar om de een of andere reden lijken je emoties over hem toch uit te stromen, zoals een trieste magische bron die zich elk uur bijvult. Hoe kun je ooit nog iets te geven hebben als je het allemaal aan iemand verspilt die het niks kan schelen?

5. JE HEBT ALLE MOGELIJKE LESSEN AL GELEERD

Elke relatie is er om ons lessen te leren en om ons te laten groeien, maar op een gegeven moment zijn beide partijen nodig om vooruitgang te boeken. Als je banden blijven draaien, dan is het tijd om gas te geven, te pakken wat je hebt geleerd en verder te rijden.

6. JE VINDT JEZELF NIET BELANGRIJK GENOEG

Niemand in de wereld zou zich op zijn gemak moeten voelen bij iemand waarbij je maar een halfbakken iets ontvangt. Als je je goed over jezelf voelt, dan moet hij zich ook goed voelen over jou. Je bent een slimme, grappige, mooie vrouw, en je hebt iemand nodig die die kwaliteiten in je ziet en die ze waardeert.

7. ALS HIJ ECHT IN JE GEÏNTERESSEERD IS, DAN ZOU JE HET WETEN

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Het zit zo: als je ineens het besef krijgt, weet dat hij je tijd niet waard is en je besluit dat genoeg, genoeg is, dan zal het hem wel of niet iets doen. Je zou niet weg hoeven te gaan om hem zich te laten beseffen wat hij had kunnen hebben, maar soms zijn mannen een beetje dom, of gewoon sukkels.

8. EEN LOSSE RELATIE IS NIET DUURZAAM

Veel vrouwen zeggen tegen zichzelf dat ze het prima vinden om casual te daten, maar ze liegen compleet tegen zichzelf in een poging om te voorkomen dat ze de man verliezen. En zelfs als je het er nu mee eens bent, dan is het waarschijnlijk niet je levensdoel op de lange termijn, dus vergeet dat niet.

9. HET IS BETER OM ALLEEN TE ZIJN DAN EEN ‘SOORT VAN’ SAMEN TE ZIJN

Na een bepaald punt krijgt hij gewoon al je aandacht en energie, maar als je er niet tevreden mee bent, ben je beter af met conservatiever te zijn met rantsoeneren en in plaats daarvan aan al dat zelfbekrachtigingsgedoe te werken.

10. HIJ MAAKT JE BEHOEFTIG EN/OF WANHOPIG

Het Is Tijd Om Eindelijk Die Man Op Te Geven Die Niet In Je Geïnteresseerd Is

Je bent misschien niet met zo’n wanhopig gevoel begonnen, maar iets aan zijn ongrijpbaarheid heeft je achter hem aan laten gaan alsof hij de laatste man op aarde is. Maar dat is hij niet, en dat weet je, en die behoeftige meid is toch niet de echte jij.

11. JE WIL DE BEST MOGELIJKE ZIJN

Die vent die niet in je geïnteresseerd is, doet je geen plezier door in je leven te zijn, en je verdient het om bij mensen te zijn die dat wel zijn.

PinFlight Image