Skip to Content

6 Kleine Dingen Die Hij Zal Doen Als Hij Denkt Dat Je Onvervangbaar Bent

6 Kleine Dingen Die Hij Zal Doen Als Hij Denkt Dat Je Onvervangbaar Bent

Mannen zijn niet zo uitgesproken als vrouwen als het om het uiten van hun liefde gaat. Je denkt misschien dat je een groot gebaar of een openbare liefdesverklaring nodig hebt om echt te geloven dat hij gevoelens voor je heeft, maar… het zijn altijd de kleine dingen die bewijzen dat hij denkt dat je onvervangbaar bent.

“Hij houdt van me, Hij houdt niet van me…” je zou niet de eerste vrouw zijn die haar kostbare tijd spendeert aan het plukken van bloemblaadjes, zich afvragend of hij hetzelfde voelt voor jou als jij voor hem.

Je onzekerheden hebben de overhand gekregen en je moet jezelf er niet voor straffen. Gelukkig spreken we de taal van de gewone man en zijn we hier om je te helpen!

Geloof het of niet, maar er zijn zoveel kleine dingen die een man zal doen als hij denkt dat je onvervangbaar bent. Er zijn dingen die hem verraden, als het om zaken van het hart gaat, en het enige wat je hoeft te doen is op te letten en notities te maken. Dus, laten we erin duiken!

1. Hij zal tijd voor je maken

6 Kleine Dingen Die Hij Zal Doen Als Hij Denkt Dat Je Onvervangbaar Bent

Geloof me, als een man denkt dat je onvervangbaar bent, dan is er niets in deze wereld dat hem zal stoppen om je stem te horen.

Hij belt je om even gedag te zeggen, Hij komt bij je appartement langs om je een kus te geven, en hij stuurt je een appje als hij aan je denkt.

Weet je nog die Friends meme die hij je net stuurde? Hoeveel bewijs heb je nog nodig? Hij dacht op dat moment niet alleen aan je, maar hij heeft het zijn prioriteit gemaakt om je favoriete show te onthouden.

Je denkt misschien dat het een malle meme is, maar het is zijn manier om je te vertellen hoeveel hij om je geeft. Als een man de tijd neemt om door Instagram en TikTok te scrollen om je iets herkenbaars te sturen, dan is hij honderd procent voor je gevallen!

2. Hij zal naar je luisteren

Is er iets beters dan een man die een hint begrijpt? Een man die weet dat er iets mis is voordat je iets zegt?

Een man die denkt dat je onvervangbaar bent zal die haperingen in je stem opmerken en alles laten vallen wat hij doet om er voor je te zijn.

En hij zal luisteren! Hij zal niet doen alsof hij oplet terwijl hij naar de voetbalwedstrijd op het tv-scherm achter je kijkt.

Deze man zal alles doen wat nodig is om je je beter te laten voelen, zelfs als het enige wat je nodig hebt, is dat hij je in zijn armen houdt en je uit laat huilen.

Hij kan misschien je gedachten niet lezen, maar hij is zeker in staat om genoeg aandacht aan je te besteden om te leren wat er nodig is om je gelukkig te maken. Of op zijn minst om je je een beetje minder alleen in de wereld te laten voelen.

3. Hij lacht om je grappen

6 Kleine Dingen Die Hij Zal Doen Als Hij Denkt Dat Je Onvervangbaar Bent

Je vertelde hem een flauwe klop-klop grap en hij rolt over de vloer van het lachen?

Geloof me, hij kan niet verliefder op je zijn, zelfs niet als hij het zou proberen. Je toekomst in de stand-up comedy is misschien niet zo rooskleurig, maar je zult in hem altijd je grootste fan hebben.

Een man die denkt dat je onvervangbaar bent zal om je grappen lachen, want jou gelukkig zien is wat hem gelukkig maakt.

Je zou hem de stomste grap kunnen vertellen die hij al een miljoen keer eerder heeft gehoord, maar hij zal erom lachen, omdat hij weet dat het je blij zal maken. Is dat niet het schattigste wat je ooit hebt gehoord?

4. Hij zal iedereen over je vertellen

Iedereen weet dat vrienden en familie in een relatie betrekken de zaken rommelig kan maken. Je mag ze misschien niet, of ze mogen jou niet, of ze kunnen zelfs compleet gestoord blijken te zijn en je leven onmogelijk maken.

Maar een man die denkt dat je onvervangbaar bent, zal het niet erg vinden om het risico te nemen. Hij zal er alles op inzetten dat jullie twee de rest van jullie leven samen door kunnen brengen.

Betekent dat dat je eindelijk begrijpt waarom hij nooit over oom Richard praat? Ja, maar er is iets ongelooflijk romantisch aan je bagage aan iemand bloot te geven waar je van houdt.

5. Hij zal aandacht besteden aan kleine details

6 Kleine Dingen Die Hij Zal Doen Als Hij Denkt Dat Je Onvervangbaar Bent

Je zou denken dat hij niet luisterde toen je een tirade hield over de relatie problemen van je vriendin, maar hij zou je een dag later verrassen met een “Voelde Caitlin zich beter toen je haar had gebeld?”

Wees niet verbaasd, een man die denkt dat je onvervangbaar bent zal elk deel van je leven net zo interessant vinden.

Geloof me, hij gaat ervoor! Maak je klaar om hem op je stoep te betrappen met een pumpkin spice latte van Starbucks, omdat hij weet dat dat je favoriete manier is om de herfst te vieren.

Hij zou je zelfs kunnen verrassen en een romantische komedie filmavond uit de jaren 90 kunnen organiseren, omdat hij weet dat het je gelukkig zal maken.

Je hebt niks om je zorgen over te maken, want dit is zijn manier om je te vertellen dat hij wil dat je een belangrijk deel van zijn leven bent. Hij ziet je niet alleen zoals je bent, maar hij vindt je ook geweldig.

Meid, hij is zoeter dan die latte van je.

6. Hij zal je met kleine cadeautjes verrassen

De meest betekenisvolle dingen in het leven kunnen niet in een doosje worden gestopt en in glanzend papier ingepakt worden. Maar er is nauwelijks iets dat je meer opgewonden kan maken dan een spontaan geschenk van een man die denkt dat je onvervangbaar bent.

Je zou denken dat hij niet oplette toen je naar die talloze romantische komedies keek, maar hij zou je ongelijk weleens kunnen bewijzen.

Hoe kwam hij anders op het idee om je met een willekeurig boeket wortels te verrassen? Dat moet het meeste jij ding zijn waar iemand je ooit mee heeft verrast!

Geloof me, een man die verliefd op je wordt zal zijn best doen om je scherp te houden. Hij weet dat bloemen, chocolade en sieraden het hart van een vrouw sneller laten kloppen, maar…

Hij weet ook dat je anders bent dan elke andere vrouw waar hij ooit mee is geweest. Jij bent een van de gelukkigen!

PinFlight Image