Skip to Content

De Lelijke Waarheid Over Het Overheenkomen Van Je Gevoelens Voor Iemand Waarmee Je Nooit Een Relatie Hebt Gehad

De Lelijke Waarheid Over Het Overheenkomen Van Je Gevoelens Voor Iemand Waarmee Je Nooit Een Relatie Hebt Gehad

Hartzeer maakt geen onderscheid. Het vraagt niet of je tijd hebt en het zegt niet hoe lang het duurt. Heartbreak geeft niet om labels.

Het voelt niet minder echt omdat ze niet je vriendje of vriendinnetje waren. Soms doet het pijn, zelfs meer, om iemand te overtuigen waar je nooit mee bent geweest, alleen omdat er een factor is die erin speelt.

Wanneer relaties labels hebben, ben je of samen of niet. Je bent een vrijgezel of hebt een relatie.

Maar als je emotioneel verbonden bent in iemand die je niet zal geven wat je nodig hebt, zoek je voortdurend naar validatie via lijnen die keer op keer wazig zijn en herschreven worden.

Je houdt vast aan de hoop dat het op een dag iets zal zijn.

Maar dan wordt je geraakt door een koude realiteit dat dit ding waar je zo emotioneel in geïnvesteerd hebt, een dood spoor heeft bereikt.

Het moeilijke deel over eindes is wanneer er geen begin was om het te vergelijken. Plotseling werd je gewoon emotioneel geïnvesteerd in deze persoon zonder terug te gaan.

Dan is het voorbij en er wordt verwacht dat alles in orde is.

Je moet blijven rouwen om een relatie die niet echt was, maar je hield van hen alsof het echt was.
Gevoelens zijn echt en je hebt geen label nodig om dat te rechtvaardigen.

Laat iemand je niet schuldig maken voor dit liefdesverdriet. Soms houden we van mensen die we niet dieper hebben verteld dan wie dan ook.

11 Dingen Die Je Alleen Begrijpt Als Je Emotioneel Gebroken Bent

Je slaapt niet ‘s nachts. Je merkt dat je om drie uur ‘s nachts huilt. Je wordt moe wakker terwijl je naar je telefoon kijkt en herinnert aan de tekst of melding die je wakker maakte.

Nu is je telefoon iets zwijgzamer. Je mist ze, maar je mist ook de mogelijkheid en het geloof dat dit iets zou kunnen zijn.

Je kunt niet afbreken, want als je dat doet, zullen mensen proberen deze reactie te rechtvaardigen en iets zeggen als: “nou, je ging niet eens uit?”

Maar het moeilijkste is proberen om verder te gaan als ze zich niet realiseren dat je pijn hebt. Wanneer ze zich niet eens realiseren hoeveel van een emotionele tol je hebt aangenomen.

Dus je beantwoordt hun teksten. Je probeert en je bent sterk. Je doet alsof je de omstandigheden accepteert en je bent vriendelijk en hartelijk.

Bijna Relaties Lijken Veel Op Marteling

Maar het vernietigt je elke keer dat ze reiken naar iets wat je nooit zal zijn. En je verliest de slaap over iemand die waarschijnlijk met iemand anders slaapt.

Ik weet hoeveel pijn het doet. Ik weet hoe het is om alles in het verleden opnieuw af te spelen en vraag je af welke tekens je verkeerd leest.

Ik weet hoe het is om tijd met iemand door te brengen dat je misschien niet eens een fysieke relatie hebt gehad, maar emotioneel had het niet alleen jij geweest kunnen zijn die het voelde.

En ik weet hoe het is om niet in staat te zijn om deze pijn die je consumeert duidelijk te verwoorden. Je hebt je hart gebroken door iemand die gemakkelijk over moet komen.

Maar als je van iemand houdt en je echt iets meer wilt zijn, is de pijn die je voelt iets dat de tijd kost om over te doen. En dat is oke.

Maar wat niet goed is, is dat je probeert sterk te zijn door ze in je leven te houden.

Misschien merken ze dat als je weggaat. Misschien beseffen ze dat je niet zoveel praat. Misschien roepen ze je erop af als er iets niet klopt.

En een deel van je wil schreeuwen. Ik ben gewond. Ik voel me volledig gebroken. Je hebt me vernietigd.

Maar je blijft stil omdat iets over rouwen om een einde als er niet echt een begin was, je eruitziet als een dwaas.

Maar het is niet alles voor jou. Deze persoon heeft je ertoe gebracht te geloven dat er iets was.

Als ze vanaf het begin helemaal eerlijk waren geweest, dan was je niet zo snel gevallen, maar dat deden ze niet.

In plaats daarvan wisten ze hoe je je voelde, misschien hebben ze brandstof toegevoegd aan het vuur.

Misschien was er een fysieke relatie daar zonder een label. Misschien hebben ze je alles verteld wat je wilde horen om je te beschermen omdat je aanwezigheid hun ego een boost gaf.

Voel je niet schuldig voor de pijn die je voelt dat je moet onderdrukken alleen omdat er geen etiket aan vast zat.

Huil zo hard als je dat nodig hebt. Voel de dingen zo diep. Trek weg zonder uitleg omdat je deze pijn niet verdient en ze je niet verdienen.

Maar wees er zeker van dat als je je gezondheid herstelt en je tranen drogen, je hen nooit toestaat je weer zo te laten voelen.

Want net zoals je een relatie verdiende in dit alles, verdien je ook tijd om te helen, zelfs als ze niet helemaal van jou waren.

De Lelijke Waarheid Over Het Overheenkomen Van Je Gevoelens Voor Iemand Waarmee Je Nooit Een Relatie Hebt Gehad