Skip to Content

Hoe Het ‘Meisje Te Zijn Dat Het Niets Kan Schelen’ En Zijn Hart Voor Zich Wint

Hoe Het ‘Meisje Te Zijn Dat Het Niets Kan Schelen’ En Zijn Hart Voor Zich Wint

Wat ze je ook vertellen, mannen hebben een zwak voor vrouwen die eruitzien alsof het ze niets kan schelen. Het is vaak zo, dat hard to get spelen, de manier is hoe je zijn hart voor je wint. Dat zou niet zo moeilijk moeten zijn, toch?

Nou, als je hem echt leuk vindt, dan kan het een uitdaging zijn om te doen alsof het je niets kan schelen. Je wilt waarschijnlijk elk moment van je dag met hem doorbrengen, maar je moet geduld hebben.

Als je hem laat zien dat je te veel om hem geeft, dan kan het hem afschrikken, of hij kan zijn interesse verliezen. Jongens houden ervan om een beetje achter iemand aan te zitten, dus zorg ervoor dat je dat aan hen geeft.

Je bent waarschijnlijk bang dat doen alsof het je niets kan schelen, hem een reden kan geven om te geloven dat hij het niet eens zou moeten proberen.

Maak je geen zorgen. Hij houdt van een uitdaging, en jij zult er ook van genieten om achternagezeten te worden. Op deze manier maak je het voor jullie beiden leuk en, als je eindelijk samen bent, zal het het beste gevoel ooit zijn!

Er is echter één ding dat je in gedachten moet houden – overdrijf het niet. Heb wat plezier, laat hem je een beetje achternazitten en begin dan wat hints te geven dat je hem leuk vindt.

Als je te lang doet alsof het je niets kan schelen, dan begint hij je misschien te geloven! Hier zijn enkele dingen die je kunt doen als je op de juiste manier hard to get wilt spelen.

Hoe het meisje te zijn dat het niets kan schelen zodat je zijn hart wint

Hoe Het 'Meisje Te Zijn Dat Het Niets Kan Schelen' En Zijn Hart Voor Zich Wint

1. Laat hem de eerste zet doen

Ja, een vrouw die de eerste stap zet is erg aantrekkelijk. Het laat zien dat je niet bang bent om het heft in eigen handen te nemen.

Sommige mannen kunnen daar echter te geïntimideerd door zijn, wat hen zou kunnen afschrikken of hen het gevoel geven dat ze minder mannelijk zijn. Het mannelijke ego is vrij fragiel.

Hoewel je misschien vindt dat het een beetje ouderwets is om hem de eerste stap te laten zetten, zul je ook merken dat de meeste ouderwetse trucs vrij goed werken!

In feite zou je kunnen beseffen dat je niet altijd degene moet zijn die de controle heeft. Geniet van zijn aandacht en doe alsof het niet iets was dat je al die tijd al in gedachten had.

Laat hem moeite doen en bewijzen dat hij je wil. Aan de andere kant moet je hem laten zien dat hij zijn plaats in je leven moet verdienen en dat hij dankbaar moet zijn als je hem er deel van laat uitmaken. Laat hem hard werken om je te krijgen, en hij zal je nog meer willen.

2. Maak jezelf niet te beschikbaar

Luister, ik weet dat je elke uitnodiging wilt accepteren en met hem uit wilt gaan, maar je moet kalm blijven.

Als je jezelf constant beschikbaar stelt, dan denkt hij misschien dat je geen andere interesses in je leven hebt! Het maakt niet uit hoe graag je het wilt, maak hem niet je topprioriteit.

Houd jezelf bezig! Mannen houden niet van vrouwen die aanhankelijk zijn, vooral niet in het begin. Als je naast je relatie een leven hebt, dan geeft het hem ook meer vrijheid om zijn ding te doen.

Geloof me, na een tijdje zul je blij zijn dat je vanaf het begin grenzen hebt gesteld.

Dus, de volgende keer dat hij je uitnodigt, wees niet bang om zijn uitnodiging af te wijzen. Het zal hem waarschijnlijk nog meer geïnteresseerd in je maken.

In plaats van er te zijn wanneer hij je nodig heeft, zorg je ervoor dat je doet alsof het je niets kan schelen en laat je hem weten dat je andere prioriteiten hebt. Hij zal niets liever willen dan deel uitmaken van je drukke leven.

3. Houd een aantal dingen voor jezelf

Het maakt niet uit hoe graag je elk aspect van je leven met hem wilt delen, je moet een stap terug doen en beseffen wat je doet.

Ten eerste, het maakt niet uit hoe leuk je hem vindt, hij is nog steeds een vreemde. Wees voorzichtig voordat je je diepste geheimen met hem deelt.

Hij is tenslotte nog steeds een man, en we weten allemaal dat sommigen van hen het leuk vinden om je angsten tegen je te gebruiken.

Voorzichtig zijn is niet de enige reden waarom je je leven privé moet houden. De andere reden is dat mannen van een beetje mysterie houden.

Als je vanaf het eerste moment dat hij je ontmoet een open boek bent, dan zal hij zich vrij snel vervelen. Deel een beetje over jezelf, maar blijf bij de basis.

Er zijn vrouwen die geloven dat een goede relatie vereist dat je volledig open bent over je vorige relaties en ervaringen.

Hoewel het misschien nuttig is om een deel ervan later in de relatie te delen, is het waarschijnlijk geen goed idee om het meteen te doen.

Laat hem geleidelijk, na verloop van tijd, meer over je leren. Laat hem ervoor werken, want hij moet je vertrouwen verdienen. En ook omdat je mysterieus wil blijven, maar dat hoeft hij niet te weten, toch?

4. Maak ruimte voor jezelf

Wanneer je iemand voor het eerst leuk begint te vinden, kan het vrij gemakkelijk voor je zijn om je dagen om hem heen te plannen.

Hoe belangrijk het ook is om jezelf bezig te houden, het is ook belangrijk om gewoon wat tijd voor jezelf te maken. Niet voor andere mensen of andere plannen, maar gewoon voor wat ik-tijd.

Hard to get spelen is een geweldige manier om je grenzen te stellen. Je moet je nooit slecht voelen als je ervoor kiest om de avond met je vriendinnen door te brengen of gewoon thuis van je eigen gezelschap te genieten.

Ik-tijd is net zo belangrijk als tijd doorbrengen met je partner.

5. Haast je niet om hem terug te appen, laat hem denken dat het je niets kan schelen

Hoe Het 'Meisje Te Zijn Dat Het Niets Kan Schelen' En Zijn Hart Voor Zich Wint

Misschien hang je de hele tijd boven je telefoon, maar dat hoeft hij niet te weten! Als je op een antwoord hebt gewacht, laat hem dan ook wachten. Misschien zelfs langer!

Laat hem weten dat je betere dingen te doen hebt dan je tijd door te brengen met hem te appen.

Als je merkt dat jij hem altijd appt, doe dan een stap terug en laat hem een beetje wachten. Dit is de gemakkelijkste manier om hard to get te spelen en je krijgt ook een beetje een pauze. Dat klinkt niet zo slecht, of wel?