Skip to Content

Hoe Krijg Je Een Man Geïnteresseerd Nadat Je Hem Te Veel Achterna Hebt Gezeten

Hoe Krijg Je Een Man Geïnteresseerd Nadat Je Hem Te Veel Achterna Hebt Gezeten

Hoe krijg je een man geïnteresseerd als je hem te veel achterna hebt gezeten?

Soms maken vrouwen de fout om achter een man aan te gaan in plaats van hem eerst achter hen aan te laten gaan. Je weet dat mannen de jacht leuk vinden, maar je dacht niet dat het zo ver ging.

Je wilde bewijzen dat iedereen het mis had, maar het werkte averechts. Hij toonde interesse tot het moment dat je hem achterna begon te zitten. Jij appte hem eerst, appte hem nog een keer, nodigde hem uit en nu is hij je volledig aan het ghosten.

Maak je geen zorgen, dat gebeurt zelfs met de beste van ons. Het is niet de eerste keer dat dit iemand overkomt, dus er is een manier om de dingen weer om te draaien. Je kunt hem je in een paar stappen achterna laten zitten.

1. Stop volledig met hem achterna te zitten

Hoe Krijg Je Een Man Geïnteresseerd Nadat Je Hem Te Veel Achterna Hebt Gezeten

Voordat je iets anders doet, stop met hem achterna te zitten. Negeer hem, app hem niet, ga niet naar plaatsen waar je weet dat je hem tegenkomt. Doe geen van die dingen die je eerder hebt gedaan om zijn aandacht te krijgen.

Praat niet eens met hem als je in dezelfde vriendengroep zit. Je moet beleefd tegen hem zijn, maar hem laten zien dat je geen andere interesse in hem hebt dan dat.

Hij zal zich af gaan vragen wat er veranderd is. Hij zal denken dat hij iets verkeerd heeft gedaan of dat je iemand anders hebt gevonden. Dit is het moment dat hij elke dag meer aan je zal denken. Hij zal door je geobsedeerd worden en willen zien of je nog steeds verliefd op hem bent.

Je hebt hem hard achterna gezeten, maar nu ben je er abrupt mee gestopt. Hij zal het niet verwachten en het zal hem gek maken.

2. Toon interesse in hem als een gewone vriendin

Als je van hem achternazitten naar een maatje voor hem zijn gaat, dan zal het hem zowat een whiplash geven. Hij zal denken dat je gewoon een spel speelt, maar als je het lang genoeg volhoudt, dan zal hij na gaan denken.

Wat is er aan de hand waardoor je je zo gedraagt?

Laat hem zien dat je interesse niet romantisch is als je stopt met flirten en geef hem alleen aandacht wanneer iedereen dat doet. Verder praat je meer met anderen dan met hem. Kijk niet eens in zijn richting tenzij iedereen dat doet, omdat hij een verhaal vertelt.

Je kunt zijn maatje zijn en nog steeds niet te veel interesse in hem tonen. Doe alsof hij net als iedereen is, alleen een beetje minder speciaal.

Je zult hem gek maken als je meer aandacht aan anderen dan aan hem besteedt. En dat is precies wat je wilt bereiken.

3. Krijg het drukker

Hoe Krijg Je Een Man Geïnteresseerd Nadat Je Hem Te Veel Achterna Hebt Gezeten

Dit is het perfecte moment om je op jezelf te concentreren. Je kunt zoveel doen om niet aan hem te denken.

Als je echt een man in je geïnteresseerd wilt krijgen, ondanks dat je hem tevergeefs achterna hebt gezeten, stop volledig met hem achterna te jagen en focus je op je leven. Als je je op jezelf richt, dan word je voor elke man onweerstaanbaar – vooral voor degene die dacht dat je geen andere interesses dan hem had.

Je kunt dit doen door hem te vertellen dat je niet beschikbaar bent om wat te chillen, omdat je wat werk te doen hebt. Ruil je tijd met hem in voor tijd met jezelf.

Doe de dingen waar je in je leven het meest van houdt. Dit werkt als een tierelier, omdat je zo afgeleid zult zijn, dat je niet te veel aan hem zult denken of in de verleiding zal komen om hem te appen.

Als je hem obsessief achternazit, dan heb je niets anders om je geest mee bezig te houden. Dit is het perfecte moment om een nieuwe hobby te zoeken en er meer tijd aan te besteden.

Hij zal je aantrekkelijker vinden en tegelijkertijd ook het gevoel hebben dat er iets ontbreekt, omdat je hem niet al je aandacht meer geeft.

4. Fysiek en mentaal aantrekkelijker worden

Een man moet de persoon aanbidden die je bent.

Als je er echter niet in slaagt om een man geïnteresseerd te krijgen, zelfs na hem hard achterna te hebben gezeten, dan moet je je spel opvoeren. Je hebt misschien iets gedaan om hem volledig af te weren, omdat mannen over het algemeen niet van eenvoudige vrouwen houden.

Nu is het jouw tijd om aantrekkelijker te worden – zowel fysiek als mentaal.

Steek meer moeite in je uiterlijk, ruik goed, doe een beetje make-up op en kleed je mooi aan. Mentaal moet je positiever en bewuster worden.

Toon je empathie en probeer altijd iets nieuws dat je iets kan leren. Lees boeken en luister naar podcasts over de dingen die je wilt leren.

Dus hou je niet in. Dit is de perfecte tijd om met de mooie persoon te pronken die je van binnen en van buiten bent.

5. Flirt met hem, maar maak het niet duidelijk

Hoe Krijg Je Een Man Geïnteresseerd Nadat Je Hem Te Veel Achterna Hebt Gezeten

Flirt niet openlijk met hem. Er is geen noodzaak voor je om alles uit de kast te trekken en hem met je lichaamstaal en met je woorden te laten zien dat je hem wilt.

Hij zal denken dat je te makkelijk bent en gewoon verdergaan naar een interessantere, intrigerende vrouw. Wat je wilt doen is op zijn geflirt reageren, maar het nooit zelf initiëren.

Je kunt met hem flirten door hem een compliment te geven. Dit kan iets zijn wat hij heeft gedaan of hoe hij eruitziet. Maar overdrijf het nooit. Eén compliment is meer dan genoeg.

Laat hem al het flirten doen, je kunt op een zeer klein niveau antwoord geven, maar laat hem altijd leiden. Dit zal je onschuldig doen lijken en net responsief genoeg om hem te motiveren om harder zijn best te doen.

Dit is hoe je een man geïnteresseerd kunt krijgen nadat je hem te veel achterna hebt gezeten – het is de sleutel om net genoeg interesse te tonen. Hij zal snel genoeg achter je aan rennen.

PinFlight Image