Skip to Content

12 Keer Antwoord Op De Vraag: Hoe Krijg Je Een Vriendin?

12 Keer Antwoord Op De Vraag: Hoe Krijg Je Een Vriendin?

Vraag je jezelf wel eens af, hoe krijg je een vriendin? Omdat je echt geen idee hebt hoe je dat nu weer voor elkaar moet krijgen?

Het lijkt wel alsof iedereen in je omgeving maar met zijn vingers hoeft te knippen en alweer met een ander op de bank zit. Ondertussen doe jij echt je best (denk je), maar wil het je gewoon niet lukken om een leuk iemand te vinden.

Je hebt vrienden die nog geen drie dagen in hun leven single zijn geweest. Jij hebt nog geen drie weken wel een relatie gehad.

Dit kan erg frustrerend zijn, tot op het punt dat je eigenlijk nergens anders meer mee bezig kunt zijn. Het enige wat door je hoofd spookt is ‘Hoe krijg ik een vriendin?’. Tijdens iedere avond uit ligt jouw focus op de vrouwen die aanwezig zijn, in plaats van op het plezier hebben.

Ook wordt het vermoeiend en verdrietig als het iedere keer toch weer niet blijkt te lukken. Je denkt al snel dat er van alles mis met je is, alleen maar omdat je niet met een vriendin thuis bent gekomen.

Dit is natuurlijk belachelijk en het zal ook niet helpen om jouw zoektocht gemakkelijker te maken. Het is tijd dat jij uit deze sleur komt en alles weer eens van een positieve kant gaat bekijken.

Gelukkig zijn wij er om jou te helpen. Wij weten namelijk precies hoe je een vriendin krijgt en ja, het is veel gemakkelijker dan je denkt! Lees onze handige tips en de kans is groot dat je dit jaar met kerst niet alleen zit en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt!

1. Zorg dat je er altijd goed uit ziet

12 Keer Antwoord Op De Vraag: Hoe Krijg Je Een Vriendin?

Je kunt je nieuwe vriendin overal tegenkomen, dus ook op dat korte tripje naar de supermarkt. Voor de zekerheid moet je er dus altijd voor zorgen dat je er in ieder geval presentabel uitziet.

Dat zorgt er niet alleen voor dat je meer aandacht van de vrouwen zal krijgen, maar het is ook beter voor jezelf. Je zal je veel beter voelen als je elke dag een beetje je best doet om er goed uit te zien.

Je zit veel lekkerder in je vel als je goed voor jezelf zorgt. Het is een beetje afhankelijk van hoe je er nu uitziet wat je allemaal moet doen.

Heb je jezelf de laatste tijd een beetje laten gaan? Dan is het misschien een goed idee om eens te kijken welke sportschool bij je in de buurt zit.

Kan je garderobe wel een update gebruiken? Vraag dan aan iemand uit je omgeving om wat advies over wat je moet dragen en wat vooral niet. Ook kun je via je kleding een beetje van je persoonlijkheid laten zien. Als je een sportfanaat bent is het bijvoorbeeld leuk om voor een sportieve look te gaan.

Als je al een meisje in je omgeving hebt die je leuk vindt, is de kans groot dat zij je opeens zal zien staan. Vrouwen (en meisjes) zijn namelijk al snel tevreden. We verwachten alleen dat iemand verzorgd is en lekker in zijn vel zit.

2. Hoe krijg je een vriendin? Twijfel niet zo aan jezelf

Zelfvertrouwen is voor vrouwen een hele belangrijke eigenschap in een man. Niks is zo leuk als iemand die niet zo onzeker is over alles.

Stel dus niet te hoge eisen aan jezelf. Iedere man ziet er weer anders uit en we zijn lang niet allemaal op zoek naar iemand die eruit ziet als Brad Pitt. Sterker nog, de meeste vrouwen juist niet.

Zoek iets in jezelf waarvan je weet dat het goed is. Misschien heb je een hele mooie lach, prachtige ogen of een goede bos haar.

Probeer zo veel mogelijk om daar de focus op te leggen. Kies bijvoorbeeld kleuren in je kleding die je ogen complimenteren of lach lekker veel.

Op het moment dat jij ervoor kiest om in jezelf te geloven, zullen anderen daar gewoon in meegaan. Soms is het echt zo simpel. Het is een trucje waar vrouwen heel gemakkelijk in trappen, wat je weinig moeite kost.

Wat dit betreft is het gewoon heel erg fake it till you make it. Doe alsof je blaakt van het zelfvertrouwen en op een dag zal je er ook echt mee wakker worden!

3. Belicht de beste kanten van je karakter

Na het uiterlijk komt natuurlijk het innerlijk. Er zijn meer dan genoeg mannen die er niet uit zien alsof ze uit een tijdschrift komen, maar dat betekent niet dat ze geen vriendin hebben.

Hoe je een vriendin krijgt is ook met een mooie binnenkant. Het zal de dames zeker opvallen als jij bijvoorbeeld heel lief en behulpzaam bent.

Wij weten namelijk allemaal dat je daar aan het einde van de dag veel meer aan hebt dan aan goede looks. Een man die lief voor je is, is veel waardevoller dan een man die er goed uitziet.

Doe dus zo veel mogelijk je best om altijd attent te zijn als je interactie hebt met een vrouw. Dat zal namelijk zeker gewaardeerd worden.

Let wel op, als het nep is, dan hebben wij dat ook meteen door. Iedere vrouw kan moeiteloos het verschil zien tussen een man die oprecht goed is en een man die doet alsof hij dat is.

Wij zien meteen dat jij maar op één ding uit bent en dat jouw act klaar is op het moment dat je hebt gekregen wat je wilde. Het heeft dus geen zin om je aan deze tip te houden als je het niet meent. In dat geval is het tijd om eens te kijken naar welke verbeterpunten je hebt.

4. Hoe krijg je een vriendin? Zoek een hobby

Als je ervoor zorgt dat je interessant wordt, zullen vrouwen ook echt veel sneller interesse in je hebben. Het is niet voor niks dat lelijke mannen die in bands zitten altijd worden omringd door de mooiste vrouwen.

Er is gewoon iets in ons wat aan gaat op het moment dat iemand iets echt goed kan. Het laat zien dat je toegewijd bent en veel discipline hebt. De perfecte eigenschappen voor een partner.

Daarbij is de kans ook groot dat je via je nieuwe hobby weer nieuwe mensen (en dus meisjes) ontmoet. Hier zou zomaar je nieuwe vriendin tussen kunnen zitten!

Jullie hebben dan meteen een gezamenlijke interesse, wat natuurlijk het perfecte voer is voor een opbloeiende romance. Je kunt gaan sporten, muziek maken, een cursus volgen of je aansluiten bij een theatergezelschap.

Wanneer je dan een keer met een vrouw aan de praat raakt, heb je in ieder geval genoeg om over te vertellen. Ook als het onderwerp haar niet direct aanspreekt, zal ze het toch leuk vinden dat jij zo’n passie hebt voor iets.

Niks is zo aantrekkelijk als een man die niet de hele dag thuis op de bank zit. Wij willen gewoon iemand die levensvreugde heeft en dingen doet wat hij leuk vindt. Wat hij dan precies doet, maakt helemaal niet uit.

5. Wees ook gewoon blij in je eentje

12 Keer Antwoord Op De Vraag: Hoe Krijg Je Een Vriendin?

Inmiddels heb je een beetje door wat zo goed als alle vrouwen aantrekkelijk vinden. Dan is het nu tijd om bekend te maken wat wij echt totaal niet aantrekkelijk vinden.

Een man die echt hopeloos op zoek is naar een relatie, wordt meteen afgeschreven. Dat zit zo. Wij vrouwen willen ons namelijk speciaal voelen, als is het maar een klein beetje.

Dat betekent dat we er niet op zitten te wachten om de zoveelste in jouw lijstje te zijn. Het voelt dan alsof je alleen met ons bent omdat wij ook met jou willen zijn, niet omdat je ons nu zo ontzettend leuk vindt.

Wees dus gelukkig met jezelf en met je eigen leven. Mensen zullen zich over het algemeen veel meer tot je aangetrokken voelen als je niet per se iemand in je leven nodig hebt.

Je moet een relatie willen omdat het je leven kan verrijken, niet omdat het je leven moet redden. Wij willen niet nodig zijn op die manier. Dat geeft al vanaf het begin af aan te veel stress en verwachtingen.

Besteed dus lekker veel tijd aan je vrienden, hobby’s, werk en familie. In de tijd die jij bezig bent, zal je vanzelf merken dat er opeens een vrouw is die wel heel veel aandacht aan jou geeft.

6. Hoe krijg je een vriendin? Leer meer meisjes kennen

Om een vriendin te krijgen, moet je natuurlijk wel een aantal kandidaten op je lijstje hebben staan. Het zal je namelijk niet zomaar gebeuren dat een leuke vrouw bij je aanbelt om te vragen of je haar vriend wil zijn.

Stap dus tijdens het uitgaan wat vaker op meisjes af, ook als je niet de intentie hebt om specifiek met deze meisjes uit te gaan. Zij hebben namelijk altijd weer vriendinnen en de kans is groot dat daar wat tussen zit.

Vraag ook eens aan je bezette vrienden of zij nog iemand kennen. Misschien loopt er wel iemand rond bij ze op de werkvloer of heeft hun vriendin juist weer een leuke vrijgezelle vriendin.

Vaak hebben de mensen in je omgeving niet altijd door dat je op zoek bent, waardoor ze zelf die link niet leggen. Geef ze dus een duwtje in de juiste richting, zodat je de machine in werking zet.

Ben je een beetje verlegen? Dan kun je meisjes ook via sociale media benaderen. Hierbij moet je wel oppassen dat je niet creepy overkomt.

Het is bijvoorbeeld niet echt aantrekkelijk om een fire-emoji te plaatsen onder alle selfies die een meisje post. Wel kun je een leuk berichtje sturen waarin je zegt dat je haar profiel tegenkwam en dat ze er prachtig uitziet, waardoor het je leuk lijkt om haar eens beter te leren kennen. Dit werkt wel het beste als jullie al een gemeenschappelijke connectie hebben.

7. Ga naar evenementen voor singles

Zeker in de grote steden is het heel normaal dat er evenementen speciaal voor singles worden georganiseerd. Hier is het namelijk extra moeilijk om zomaar spontaan te ontmoeten. In de stad leef je toch wat vaker in de anonimiteit.

Sommigen zijn echt opgezet als een soort speeddate, maar er zijn er ook die veel meer casual zijn. Ze zijn perfect als je bang bent om meisjes aan te spreken die al bezet zijn.

Vaak moet je een activiteit doen, zo kan bijvoorbeeld een cursus Thais koken worden gecombineerd met het bij elkaar brengen van singles. Hierdoor word je een beetje afgeleid van het feit dat jullie allemaal op zoek zijn naar een partner.

Het feit dat het een singles event is, is heel handig. Je weet namelijk dat alle meisjes die daar aanwezig zijn, ook interesse hebben om een relatie te beginnen. De kans dat je een vriendin vindt is dus wat hoger dan gemiddeld.

In het begin moet je misschien even zoeken naar de beschikbare evenementen, maar na een tijdje zal je door hebben waar je ze kunt vinden.

Wees niet teleurgesteld als je niet meteen succes hebt. Zeker de eerste keer moet je echt nog even wennen aan het hele gebeuren, waardoor je waarschijnlijk zonder resultaat weer naar huis gaat. Dit is echt zo iets dat je een paar keer moet proberen om er handig in te worden.

8. Hoe vind je een vriendin? Ga op de apps

Misschien geloof je het niet, maar je kunt zeker een vriendin vinden via dating apps. Het voordeel is ook dat je dit gewoon kunt doen vanuit het comfort van je eigen huis, waardoor je je nog een beetje kunt verschuilen.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende apps beschikbaar, dus het is belangrijk dat je ze allemaal test. Het eindresultaat is bij de meesten hetzelfde, maar de weg er naartoe kan wel per app verschillen.

Bij de ene app moet bijvoorbeeld de vrouw het eerste bericht sturen, maar er is ook een app waarbij je na een match meteen allebei een kalender invult om een eerste date in te plannen.

Ook als het niet lukt om een vriendin te vinden via de apps, is het nog steeds een goede ervaring. Met meerdere meisjes op date gaan, laat je inzien waar je naar op zoek bent en vooral ook waar je totaal niet op zit te wachten.

De vraag: hoe vind je een vriendin? wordt steeds een beetje meer beantwoord naarmate je meer inzicht in de wereld van het daten krijgt.

Aan het daten via apps zit alleen wel een nadeel. De kans is namelijk groot dat je contact met meerdere vrouwen tegelijk hebt, waardoor je jezelf in een lastige positie kunt werken.

9. Wil vooral niet te snel

12 Keer Antwoord Op De Vraag: Hoe Krijg Je Een Vriendin?

Als je een soort van potentiële vriendin hebt gevonden, is het vooral belangrijk dat je niet te snel wil gaan. Een gezonde relatie heeft voldoende tijd nodig om te kunnen ontwikkelen, dat kan zeker maanden duren.

Die tijd heb je echt nodig om ervoor te zorgen dat jullie voor een langere tijd samen kunnen blijven. Je moet je eigen leven voor een deel loslaten en zij ook.

In die periode maken jullie ruimte in je eigen leven om de ander toe te staan. Doe dit vooral niet te snel, want dit is eigenlijk de leukste tijd van allemaal. Jullie hebben nog genoeg de tijd om de hele dag met elkaar op de bank te zitten, dat komt echt wel.

Daarbij vinden meisjes het ook echt creepy als jij veel te snel gaat. Vergis je niet door te denken dat we juist denken dat het schattig is.

Hier kun je best een gesprek over hebben. Sommige meisjes vinden het na de eerste date al prima om bij je te blijven slapen, maar sommige meisjes hebben liever dat je wat langer wacht.

Respecteer de keuzes van de ander en ga nooit grenzen over. Een meisje dat weet dat je respect voor haar hebt, zal zich bij jou op haar gemak voelen en veel sneller je vriendin worden.

10. Hoe krijg je een vriendin? Probeer niet voor meisjes te denken

Zeker als je veel bezig bent met de vraag: hoe krijg je een vriendin? Zie je iedere vrouw als een potentiële kandidaat. Dit kan ertoe leiden dat je je bij allemaal afvraagt of zij interesse zouden hebben om jouw vriendin te zijn.

De kans is groot dat je dat antwoord daarop voor iedere vrouw al invult en dat het antwoord niet positief zal zijn. Je denkt al snel dat ze jou niet knap genoeg vinden en dat ze zwaar boven jouw niveau zijn.

Weet je wat? Daar zul je nooit achter komen als je het niet probeert. Je bent zo bang om afgewezen te worden, dat je het risico niet eens durft te nemen.

Wat je eigenlijk doet, is jezelf afwijzen. Je ontneemt jezelf de kans om een vriendin te ontmoeten en de reden slaat helemaal nergens op.

Het feit dat je misschien nog nooit een vriendin hebt gehad, betekent niet dat dat is omdat ze jou allemaal niet goed genoeg vinden. Er kunnen tal van redenen zijn dat het je eerder nog niet is gelukt.

Doe jezelf dus eens een plezier en laat de volgende vrouw zelf invullen of ze jou wel of niet leuk vindt. Je zal vanzelf zien dat je in je hele leven misschien wel tientallen vrouwen hebt laten lopen door je eigen domheid!

11. Neem niet te snel genoegen met de eerste

Als je heel erg bezig bent met de vraag: ‘Hoe krijg je een vriendin?’, dan is de kans groot dat je gewoon heel graag een relatie wil.

Het gevaar daarvan is dat je zal settelen voor een vrouw die niet de juiste voor je is. Iemand die bijvoorbeeld gewoon niet zo heel goed bij je past, waarmee je waarschijnlijk geen langdurige relatie zal hebben.

Dit zal ertoe leiden dat jullie geen leuke relatie hebben, of veel te snel uit elkaar gaan. Hierdoor ben je minder gemotiveerd om daarna weer een nieuwe relatie te zoeken.

Je hebt namelijk het idee dat een relatie helemaal niet leuk is, omdat jullie de hele tijd ruzie en onenigheid hadden. Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Een relatie is heel leuk, maar alleen met de juiste persoon.

Neem dus goed de tijd om een meisje te leren kennen. Heb het met elkaar over wat jullie van een relatie verwachten, wat echt wel en wat absoluut niet kan en hoe jullie in het leven staan.

Je kunt er maar beter nu achter komen dat jullie totaal geen toekomst hebben samen, dan over zes maanden. Nu hebben jullie nog de tijd om er een punt achter te zetten, zonder dat jullie beiden gekwetst worden.

12. Hoe vind je een vriendin? Vermijd de friendzone

In de bovenstaande tips heb je een aantal handige punten gevonden die je kunnen helpen bij het vinden van een leuke vriendin. Nu is er echter nog één ding waar je voor moet opletten en dat is de friendzone.

Dit betekent dat je zo lang met een meisje bezig bent, dat de hele potentie voor een romance verdwijnt. Zij is jou inmiddels namelijk al als een vriend gaan zien, omdat jij al die tijd veel te voorzichtig was.

Geef daarom altijd op tijd aan dat je romantische interesse in haar hebt. Natuurlijk niet meteen vanaf het eerste moment dat je haar ontmoet, je wil niet dat ze denkt dat je maar op één ding uit bent.

Een goed moment is vanaf het moment dat je ongeveer realiseert dat je haar echt leuk vindt. Je kunt dan beginnen met subtiele hints geven dat je uit bent op meer dan alleen een vriendschap.

Dan kun je ook een beetje gaan pijlen hoe zij erin zit. Het is misschien niet leuk, maar wel goed om meteen te weten dat zij geen interesse in je heeft. Jij kunt dan je aandacht weer naar iets of iemand anders verschuiven, zonder dat je al helemaal tot over je oren verliefd bent.

Maar vrees niet, als je het toch zo ver hebt laten komen, is er altijd nog hoop. Er zijn zeker wel verhalen bekend van mannen die zich uit de friendzone terug gevochten hebben.