Skip to Content

Ik Ben Het Zat Om Steeds Een Gebroken Hart Te Hebben – Dit Zijn Mijn Regels

Ik Ben Het Zat Om Steeds Een Gebroken Hart Te Hebben – Dit Zijn Mijn Regels

Ik weet dat een gebroken hart krijgen bijna onvermijdelijk is, maar dat betekent niet dat ik me zomaar overgeef. Ik zal zo voorzichtig mogelijk zijn, zodat ik niet te vaak achter elkaar genaaid wordt.

Ik ben nu slimmer dan ooit en daarom zal ik je niet de kans geven om mijn hart te breken. 

IK BEN NIET BANG OM WEG TE LOPEN. 

Ik ben niet zo wanhopig op zoek naar liefde dat ik met minder genoegen zal nemen alleen maar om een relatie te krijgen. Als je me belabberd behandelt, dan vind ik het geen probleem om ermee te kappen. 

IK VAL NIET MEER OP LOSERS.   

Ik kan mezelf er niet van weerhouden om dol te zijn op losers, maar ik kan mezelf er wel van weerhouden om er een te daten. Ik heb al zo vaak een relatie gehad met een loser dat ik alle waarschuwingssignalen nu wel ken.

Dat houdt in dat er nihil kans is dat ik mijn tijd aan je zal verdoen zodra je je ware gezicht hebt laten zien.

IK BLIJF SINGLE ZOLANG DAT NODIG IS.

Ik vind het geen probleem om een paar maanden, of zelfs een aantal jaar te wachten tot ik een serieuze relatie krijg.

Ik heb geen haast om me te settelen. Het leven als single is tenslotte niet zo slecht als het hebben van een ongezonde relatie.

IK DOE NIETS MET GEMENGDE SIGNALEN.

Als je mijn leven meteen al ingewikkelder maakt als ik je date, dan is dat gewoon vragen om problemen. Daarom ben ik niet langer bereid om mannen te daten die spelletjes spelen.

Ik kan prima wachten tot ik iemand vind die echt de waarheid spreekt, in plaats van zich te verschuilen achter onzinnige regels wat betreft het daten.

IK ZAL LUST NIET VERWARREN MET LIEFDE.

In het verleden wist ik vaak niet echt wat liefde was, maar dat weet ik nu wel. Het is niet alleen maar dat je iemand vindt die aantrekkelijk is en die je wilt uitnodigen om te rollebollen. Het is zoveel meer dan dat alleen. 

IK DATE NIET MET IEMAND DIE IK NIET KAN VERTROUWEN.

Ik zal niet worden bedrogen. Weet je waarom?

Zodra je laat zien dat ik je niet kan vertrouwen zal ik weglopen zonder er nog eens over te peinzen, hoe lang we elkaar ook al kennen of hoeveel ik ook van je hou.

IK ZAL DE LIEFDE NIET ALS PRIORITEIT GAAN ZIEN.

Als ik geobsedeerd was, zou ik het gevoel hebben dat mijn hele wereld in was gestort als je het ooit uitmaakte met mij.

Maar als ik mijn liefdesleven combineer met een actief sociaal leven en carrière, dan zal gedumpt worden helemaal niet zo erg zijn.

Het zal nog steeds pijn doen, maar je zal die pijn kunnen verdragen. 

IK GEEF MIJN HART NIET MAKKELIJK WEG. 

Ik zal niet op de eerste man vallen die mij een beetje aandacht geeft. Ik zal wachten op iemand die werkelijk mijn liefde verdient.

Je zal mijn hart niet breken, want ik zal mijn hart alleen geven aan een man die het waard is.

IK HEB EEN HART VAN STAAL.

Je zal me misschien overstuur maken, maar je zal mijn hart niet breken. Ik ben al zo vaak gekwetst dat ik immuun ben voor pijn. Bovendien ben ik veel te sterk om een willekeurige man mijn leven te laten verwoesten.

Ik Ben Het Zat Om Steeds Een Gebroken Hart Te Hebben – Dit Zijn Mijn Regels