Skip to Content

Ik Ben Niet Iemand Waar Je Genoegen Mee Neemt

Ik Ben Niet Iemand Waar Je Genoegen Mee Neemt

Ik heb zo hard en zo lang gewerkt om de vrouw te worden die ik nu ben en daarom is het laatste wat ik nodig heb een man die me behandelt alsof ik niet goed genoeg ben.

Ik verdien meer dan aan het lijntje gehouden te worden. Ik verdien het om meer te zijn dan iemands back-up plan of tweede keus.

Daarom ben ik niet iemand met wie je genoegen neemt.

Ik wil de enige vrouw zijn waar je aan denkt. Ik wil de enige vrouw zijn die je ziet. Ik wil de enige zijn met wie je naar bed gaat. Ik wil de enige zijn waarvan je droomt.

Ik wil er niet achter komen dat je tegelijkertijd met mij en met iemand anders ging. Als je niet trouw bent, dan heb ik je niet nodig in mijn leven.

Ik wil weten dat je zo verliefd op me bent dat je er een hekel aan hebt om te veel tijd zonder mij door te brengen. Ik wil degene zijn voor wie je je schema en je plannen herschikt, want je kunt niet wachten om me te zien.

Ik wil dat je in je drukste week een paar uur reserveert om bij mij te zijn.

Ik Ben Niet Iemand Waar Je Genoegen Mee Neemt

Ik wil niet slechts een vriendin zijn als je me aan iemand voorstelt terwijl we allebei weten dat ik zoveel meer ben.

Ik wil labels. Ik wil je horen zeggen dat ik je vriendin ben. Ik wil niet met je angst voor toewijding en je onvolwassen manier van doen worstelen. Als je geen man kunt zijn, laat me dan met rust.

Je hoeft me niet 24/7 te appen of me te vertellen wat je allemaal doet. Je hebt je eigen leven om te leven zoals ik het mijne heb en dat respecteer ik.

Maar ik neem er geen genoegen mee om zes uur later een herhaling te krijgen of zelfs pas een paar dagen.

Ik wil niet het gevoel hebben dat je me vergeten was en dat ik niet zoveel voor je beteken. Als het je iets kan schelen… laat het me dan met daden zien, niet met woorden.

Ik wil dat je je voor me openstelt en overal eerlijk over bent. Ik wil niet dat je zonder met je ogen te knipperen tegen me liegt. Of het nieuws nu goed of slecht is, ik wil het allemaal weten.

Ik wil dat je op komt dagen. Ik ben er niet wanneer het jou uitkomt. Ik ben niet degene bij wie je op het laatste moment kunt annuleren, omdat je iets beters te doen hebt.

Ik weiger om je deurmat te zijn.

Ik Ben Niet Iemand Waar Je Genoegen Mee Neemt

Ik wil dat je afspraken vooruit plant. Ik wil zien dat je aan me dacht terwijl we weg waren en dat je iets aardigs voor me wilt doen.

Ik wil niet op mijn woorden hoeven letten en bedenken of iets wat ik zeg je af zal schrikken. Ik wil over mijn plannen voor de toekomst kunnen praten. Ik wil ook jouw plannen horen en ik wil dat ze mij erbij betrekken.

Ik wil niet dat je iemand bent die me niet kan vertellen of hij aanstaande zaterdag met me naar de film gaat, omdat hij niet van plan is om zo lang te blijven. Ik wil geen liefde die vluchtig is, ik wil de liefde die blijft.

Ik wil inspanningen, geen excuses, ik ben ze waardig. Ik verdien iemand die een stapje extra voor me doet.

Ik wil dat iemand me met loyaliteit verwent. Ik wil iemand die net zoveel geeft als dat hij neemt.

Ik wil iemand zijn bij wie je je kunt voorstellen dat je er lang bij blijft – misschien zelfs een heel leven. Wie weet halen we het en misschien niet, maar ik wil dat je ons een kans geeft, want ik ben bereid ons er een te geven.

Ik ben bereid je mijn hart toe te vertrouwen.

Daarom ben ik niet iemand met wie je genoegen neemt. Ik verdien het om iemands enige te zijn.

Ik verdien een volwassen man die klaar is voor een zinvolle relatie en alles wat daarbij komt kijken en ik hoop echt dat jij diegene bent.

PinFlight Image