Skip to Content

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Herinner je je die heerlijke gevoelens van adrenaline en euforie die je voelt als je iemand ontmoet die je onmiddellijk van binnenuit laat bloeien?

Soms ontmoet je iemand die op dat moment een virtuele vreemdeling is, maar iemand die je van alles laat voelen en de aanraking van zijn huid op de jouwe geeft je dat heerlijke gevoel dat kippenvel over je hele lichaam veroorzaakt.

Het is alsof je deze persoon al jaren kent, maar je ziet hem voor het eerst.

Tot dat moment leefde je alleen maar, maar vanaf dat moment is het alsof je hebt gevonden waar je naar verlangde en hij staat recht voor je, zich niet bewust van de adrenaline die je nu door je hele lichaam voelt.

Maar hoe weet je zeker dat hij de juiste voor je is?

Natuurlijk zet hij je hele wereld op zijn kop (op de best mogelijke manier), maar hoe kun je er zeker van zijn dat het niet alleen een gekke verliefdheid waar een tijdslimiet op gestempeld zit?

Door naar je gevoel te luisteren!

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan alle signalen die je lichaam afgeeft en te leren herkennen wat ze je proberen te laten zien.

Luister altijd naar wat je hoofd je vertelt, maar als je lichaam deze signalen afgeeft, dan is hij misschien degene naar wie je op zoek was.

1. Bij hem zijn voelt als een echte zegen

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Elke keer dat je in zijn ogen kijkt, voel je dit ongelooflijke gevoel van geluk en vrede.

Je kunt niet geloven dat je zoveel geluk hebt gehad en je ontbrekende puzzelstukje hebt gevonden.

Hij heeft je ogen geopend voor een hele nieuwe wereld en je voelt je ongelooflijk gelukkig en dankbaar om dit allemaal met hem mee te maken.

Er is niemand anders in je hart dan hij en je weet dat hij hetzelfde voelt. Jullie hebben samen een geweldig leven.

2. Je hebt het gevoel dat er niets is dat je met hem aan je zijde niet kunt bereiken

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Dit is niet een kwestie van afhankelijk zijn van hem, maar meer weten dat je met zijn eeuwige steun en aanmoediging gemotiveerd bent om elke ambitie te verwezenlijken die je die van binnen voelt.

Je voelt je niet beperkt en je hebt je nog nooit zo gemotiveerd gevoeld om de dingen na te jagen waar je gepassioneerd over bent.

Hij geeft je bijna het gevoel dat je kunt vliegen en je optimisme en je vermogen om te handelen naar je passies zijn sinds je hem hebt ontmoet door het dak gegaan.

3. Als je bij hem bent, dan komt er een gevoel van sereniteit over je heen

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Hij is je veilige zone en je veiligheidsdeken. Weten dat je hem hebt om bij thuis te komen, is het veiligste gevoel ter wereld dat je nooit als vanzelfsprekend zult beschouwen.

Je wordt door vreugde en vrede overweldigd, wetende dat zijn liefdevolle omhelzing is wat je na een lange werkdag te wachten staat. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je je direct beter voelt.

En dat waardeer je meer dan wat dan ook. Een gevoel van sereniteit en vrede is alles waarnaar je kunt streven in dit onvoorspelbare leven dat je leidt.

4. Je wordt door zijn natuurlijke geur aangetrokken

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Hij hoeft niet eens deodorant of aftershave te dragen.

Als hij onder de douche vandaan komt en naast je op de bank gaat liggen, kun je op dat moment gewoon wel in hem kruipen.

Je wordt door zijn verleidelijke geur opgeslokt en er is niets sexyer dan zijn exacte natuurlijke geur.

Je voelt je er enorm door aangetrokken en niets is er echt mee te vergelijken.

5. Als je aan je herinneringen denkt, krijg je een stralende glimlach op je gezicht

Alle Manieren Waarop Je Lichaam Je Laat Weten Dat Hij De Juiste Voor Je Is

Jullie hebben zoveel geweldige, vervullende momenten met elkaar gedeeld en alleen al nadenken over wat jullie hebben meegemaakt en de dingen die jullie nog te wachten staan, doet je van oor tot oor glimlachen.

Als je automatisch een glimlach op je gezicht tovert, door alleen maar aan die persoon te denken, dan weet je dat je in de juiste relatie zit.

Dit is een verbinding die slechts enkelen het geluk hebben om te delen, dus doe je best om deze te behouden en laat hem nooit vervagen.

Luister naar wat je lichaam je vertelt als je gedachten gaan twijfelen en je zult je altijd gerustgesteld voelen dat je echt je enige echte hebt gevonden.

PinFlight Image