Skip to Content

Ik Kan Erop Vertrouwen Dat Hij Trouw Is, Maar Ik Kan Er Niet Op Vertrouwen Dat Hij Op De Juiste Manier Van Me Houdt

Ik Kan Erop Vertrouwen Dat Hij Trouw Is, Maar Ik Kan Er Niet Op Vertrouwen Dat Hij Op De Juiste Manier Van Me Houdt

Helaas heb ik veel te veel vrouwen genoegen zien nemen met het absolute minimum. Ik heb vrienden gehad die over hun mannen opschepten dat hij hen trouw is alsof het niet iets is dat normaal zou moeten zijn. Na een tijdje beginnen ze zich echter allemaal af te vragen: is dit het echt? Is dit waar liefde over gaat?

Ik ben hier om je te vertellen dat het absoluut niet zo is. Mannen hebben een manier om je een rot gevoel te geven omdat je niet gelukkig bent in je relatie, en ze benadrukken dat hij je trouw is, maar dat het nog steeds niet genoeg voor je is. Nou, dat zou niet zo moeten zijn!

Dat is niet eens het absolute minimum, dat is niets meer dan een fatsoenlijk mens zijn. Het is alsof je opschept over het poetsen van je tanden of dat je elke dag een douche neemt. Is dat niet wat we allemaal zouden moeten doen?

Dus nee, voel je niet slecht omdat je niet tevreden bent dat je man je trouw is als dat de enige kwaliteit is die hij heeft. Jij bent ook trouw – is dat de enige kwaliteit die je hebt? Natuurlijk niet. Ik ben er vrij zeker van dat je er niet eens een big deal van maakt, omdat het gewoon iets is dat bij het hebben van een gezonde relatie hoort.

Ik Kan Erop Vertrouwen Dat Hij Trouw Is, Maar Ik Kan Er Niet Op Vertrouwen Dat Hij Op De Juiste Manier Van Me Houdt

Is dat hij trouw is genoeg in een relatie?

Met iemand daten gaat veel verder dan alleen trouw blijven aan elkaar. Trouw zijn staat niet gelijk aan liefde. Als je je dat eenmaal realiseert, dan zal het een stuk gemakkelijker voor je zijn om te vertrekken en iemand te vinden die je echt zal laten zien dat hij echt om je geeft.

Het is normaal dat je zijn gevoelens voor jou in twijfel trekt als het enige wat hij in de relatie brengt zijn loyaliteit is. Je verdient bloemen, dates, reizen, zijn familie ontmoeten en alles ervaren wat een gezonde relatie met zich meebrengt.

Wanneer was de laatste keer dat hij iets aardigs voor je deed? Verrast hij je met chocolaatjes en stuurt hij je liedjes die hem aan jou herinneren? Heeft hij ooit eten voor je gemaakt, je meegenomen op een date en je verteld hoe mooi je bent net nadat je wakker bent geworden?

Als trouw zijn zijn enige kwaliteit is, dan kun je net zo goed alleen zijn. In een relatie gaat het erom dat je je geliefd en gewaardeerd voelt. Als hij je niet dat gevoel geeft, dan is het misschien tijd om te vertrekken.

Accepteer niet het absolute minimum. Je verdient het om je als een godin naast hem te voelen, niet als iemand die blij zou moeten zijn dat ze niet bedrogen worden!

Als je niet zeker weet of je genoegen neemt met minder dan je verdient, laten we dan een aantal dingen doornemen waardoor je je misschien realiseert dat je relatie niet zo geweldig is als hij gelooft.

4 tekenen dat je genoegen neemt met minder dan je verdient

1. Jij bent zijn laatste optie

Als je met iemand bent die echt van je houdt, dan zul je je realiseren dat jullie allebei zoveel mogelijk tijd samen willen doorbrengen. Hij zal je vragen om dingen met hem te doen. Zelfs als hij andere vrienden heeft met wie hij tijd kan doorbrengen.

Weten dat je zijn eerste optie bent, zal ervoor zorgen dat je je geliefd en gewaardeerd voelt. Als je vriend je het gevoel geeft dat je zijn laatste optie bent, dan ga je aan jezelf twijfelen. Ben je niet goed genoeg? Moet je leuker zijn?

Je weet dat hij je niet bedriegt – dat heeft hij heel duidelijk gemaakt. Dus waarom geeft hij je het gevoel dat hij geen tijd met je wil doorbrengen? Het is normaal om zijn emoties in twijfel te trekken wanneer deze dingen gebeuren. En je moet hem niet toestaan om je een rot gevoel te geven omdat je je zo voelt.

2. Hij is je trouw, maar verrast je nooit

Laten we eerlijk zijn – elk meisje houdt van verrassingen, hoe klein ze ook zijn. Er is iets zo lief aan kleine geschenken dat je hart een slag overslaat. Zelfs als het je favoriete chocoladereep is, weet je dat hij het heeft gekocht omdat hij het bij het benzinestation zag en het hem aan jou deed denken.

Die kleine dingen zijn belangrijk. Ze laten je zien dat je niet alleen een bijpersonage in zijn leven bent, maar iemand waar hij aan denkt. Het laat zien dat hij de kleine details over jou opmerkt en onthoudt omdat hij in elk deel van je geïnteresseerd is.

Het krijgen van bloemen, chocolade of zelfs papieren ringen is soms genoeg om je te laten zien dat hij om je geeft. Daarom is het normaal om je gefrustreerd te voelen als je vriend je nooit verrast. Je begint je af te vragen of hij überhaupt aan je denkt als jullie niet samen zijn.

Je verdient iemand die altijd op zoek is naar manieren om je te laten glimlachen. En die niet verwacht dat je gelukkig bent, simpelweg omdat hij je nooit heeft bedrogen. Een man die je waarde ziet, zal er alles aan doen om je gelukkig te zien en je aan zijn zijde te houden.

3. Je kunt je de laatste keer herinneren dat jullie samen plannen hadden

Ik Kan Erop Vertrouwen Dat Hij Trouw Is, Maar Ik Kan Er Niet Op Vertrouwen Dat Hij Op De Juiste Manier Van Me Houdt

Ik kan het me gewoon voorstellen: jullie beiden in je kamer, scrollend door jullie telefoons en jullie zeggen geen woord. Dag na dag niets doen. Er is geen vonk, geen plezier, geen opwinding. Laat me je iets vertellen: je kunt net zo goed een plant hebben. Het zou geen verschil maken.

Je zit daar en vraagt je af wanneer jullie voor het laatst samen uitgingen. Naarmate de tijd verstreek en hij zich meer op zijn gemak voelde, stopte hij met te proberen om indruk op je te maken. Ik bedoel, hij is loyaal aan jou – natuurlijk blijf je bij hem. Wat moet hij nog meer doen?

Er is niets mis mee om op zijn minst een beetje inspanning van je partner te verwachten. Er is niets mooiers dan te zien hoe je man probeert goed voor je te zijn, omdat hij weet dat je iemand verdient die er alles aan doet om je te houden.

4. Hij waardeert je niet om wie je echt bent

Je bent zo opgewonden om je nieuwe jurk te dragen en het aan hem te laten zien. Je voelt je mooi en klaar om hem helemaal opnieuw voor je te laten vallen, alleen om een opmerking van hem te ontvangen die je hart doet sluiten.

Als je erover nadenkt, kun je je de laatste keer niet herinneren dat hij iets aardigs tegen je heeft gezegd. Hij maakt grapjes over dingen die je leuk vindt, hij maakt onbeleefde opmerkingen over hoe je eruit ziet en hij beoordeelt vrijwel alles wat je doet. Het is normaal om je af te vragen of hij je wel leuk vindt als persoon.

Doe jezelf een plezier en ga weg. Het kan in het begin een beetje pijn doen omdat je gewend bent om hem in de buurt te hebben, maar geloof me als ik zeg dat je iemand zult vinden die je zal laten zien waar ware liefde over gaat.