Skip to Content

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om de relatie een beetje nieuw leven in te blazen als jullie al een hele tijd bij elkaar zijn. Langdurige relaties kunnen een beetje saai worden. Je kunt in een sleur terechtkomen en als je het gevoel hebt dat jullie beiden je interesse in de relatie kwijt beginnen te raken kunnen onderstaande lieve teksten voor je vriend die je aan je vriend kunt sturen daar verandering in brengen!

Deze hartverwarmende en schattige berichtjes zorgen zelfs voor een vreugdevolle vonk in de relatie die je partner eraan herinnert dat je van hen houdt en dat je wilt dat ze hiervan op de hoogte zijn!

Soms is het niet genoeg om mensen te laten zien dat je van ze houdt. Mensen willen het horen. Het is gek hoe het menselijk brein werkt, maar dit is een feit. De een kan niet functioneren zonder de ander.

Als je met je daden laat zien dat je van je vriend houdt, maar je het niet zegt, kunnen er relatieproblemen ontstaan en hetzelfde geldt als je het andersom doet. 

Iedereen weet dat mannen niet zo emotioneel zijn en dat ze waarschijnlijk niet weten hoe ze moeten reageren als je op een directe manier iets liefs tegen ze zegt. Als je slechts een ‘dankjewel’ te horen krijgt, wees dan niet verbaasd. Dit is het beste wat ze zo snel konden verzinnen.

Daarom is het een fantastische keuze om lieve teksten voor je vriend te appen. Je mooie appje lezen zal hem de tijd geven om het echt te absorberen en je iets terug te appen wat net zo schattig is.

Ik zal je dus een lijst geven met erg schattige appjes die je op een willekeurig moment naar je partner kunt sturen, zodat hij weet dat je aan hem denkt, dat je hem mist en bovendien dat je van hem houdt.

Lieve teksten voor je vriend:

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

1. Wat deed ik in hemelsnaam voor ik jou kende? Het lijkt echt alsof ik alleen maar op jou heb gewacht.

2. Bedankt dat je bestaat en dat je in mijn leven bent. Je brengt me meer vreugde en geluk dan je ooit zou kunnen weten.

3. Ik hou meer van je dan je ooit zal weten. Telkens als ik naar je kijk, telkens als ik aan je denk stokt mijn adem en realiseer ik me dat je je nooit bewust zal zijn van de hartstochtelijke liefde die ik voor je voel. 

4. Mijn leven werd zoveel beter toen ik jou ontmoette. Je hebt me zoveel liefde, vriendelijkheid en geluk gegeven dat ik mijn leven helemaal niet meer wil voorstellen zonder jou.

5. De gedachte dat ik je kwijt zou raken maakt me telkens aan het huilen. Ik zal er alles aan doen om je gelukkig te maken, want je maakt me al gelukkig als je bij me bent.

6. Vergeet alsjeblieft niet dat ik altijd voor je klaar zal staan. Telkens als je me nodig hebt moet je onthouden dat er één vrouw is die staat te popelen om je stem te horen. Bel me gewoon op en ik zal er zijn om je al mijn genegenheid te geven.

7. Niets is heiliger in deze wereld dan de liefde die we delen.

8. Ik hoop dat je vannacht droomt over ons en over de onsterfelijke liefde die we voor elkaar voelen.

9. De sterren moeten wel jaloers zijn, want je bent sprankelender dan zij.

10. Ik wil je nooit zien huilen. Het zou dan lijken alsof ik iets verkeerd doe. Maar als dan toch huilt, onthoud dan dat ik altijd degene zal blijven die de tranen van je wangen veegt. 

11. Laat me de eerste vandaag zijn die zegt dat je razendknap bent!

12. FYI: ik hou oneindig veel van je!

13. Ik zal nooit in staat zijn om van een ander te houden. Ik weet dat dit belachelijk klinkt, maar het is de waarheid. Ik hou van je.

14. Bedankt voor alles. Bedankt dat je er voor me bent en dat je onvoorwaardelijk van me houdt. Ik heb het gevoel dat ik dat niet genoeg tegen je zeg. Ik hou van je.

15. Het spijt me als ik er ooit voor heb gezorgd dat je je ongeliefd voelde. Het breekt mijn hart om te denken dat er misschien een moment is geweest dat je aan mijn liefde twijfelde.

16. Ik hou van alles aan jou. Van je hoofd tot je tenen. Van de manier waarop je lacht als je blij bent tot de manier waarop je stem verandert als je verdrietig bent. Ik hou volledig van alles wat je bent.

17. Voor het geval dat je het niet wist: ik zal tot het einde der tijden van je houden!

18. Je bent meer dan alleen mijn man. Je bent mijn beste vriend, het beste luisterende oor en de beste lover. Je bent alles wat mij een veilig en zeker gevoel geeft.

19. Als ik dit leven een keer over mocht doen zou ik niet willen dat het hetzelfde zou zijn als nu. Ik zou je eerder vinden zodat ik meer tijd met je zou hebben.

20. Elke dag heb ik het gevoel dat ik weer helemaal opnieuw verliefd op je ben geworden en ik heb steeds het gevoel dat mijn liefde voor jou sterker is dan de dag ervoor.

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

21. In een kamer vol kunstwerken zou ik nog steeds naar jou staren.

22. Er zal nooit iemand zijn die perfecter is dan jij.

23. Niets kan het gevoel wegnemen dat ik ervaar wanneer je naar me toe loopt. Soms wil ik in tranen uitbarsten omdat het gelukkige, liefdevolle en vreugdevolle gevoel overweldigend is.

24. Als ik zeg hoeveel ik van je hou, zeg ik dit niet uit gewoonte of om je aandacht te trekken. Ik zeg het om je eraan te herinneren dat je het beste bent wat me ooit is overkomen en dat ik elke dag weer opnieuw verliefd op je wordt.

25. Ik ben sprakeloos als ik naar je kijk, want ik kijk naar mijn geluk, liefde en toekomst.

26. Je bent alles wat ik ooit heb gewild. Wie had ooit gedacht dat ik succesvol zou zijn omdat ik de liefde zou vinden waarnaar ik op zoek was?

27. Ik zou ons zo graag samen oud zien worden.

28. Hé knapperd, heb je vanavond al plannen?

29. Ik zou graag nu een kus van je krijgen.

30. Ik doe me altijd anders voor bij anderen omdat ze altijd verwachtingen van me hebben. Maar bij jou? Ik ben nooit meer mezelf dan wanneer ik bij jou ben.

31. Mijn leven is perfect zolang ik jou heb.

32. Elke dag dat ik je niet zie is een verspilde dag.

33. Zoveel mensen nemen hun liefde voor lief, maar laten we voor onze liefde zorgen, zodat deze enorm hoog zal opbloeien.

34. Jij was degene die me het gevoel gaf dat ik ergens bij hoorde – een gevoel dat ik nooit helemaal ben vergeten.

35. Er is geen taal, zelfs geen teken, in deze wereld om te omschrijven hoeveel ik van je hou.

36. Woorden zijn gewoon niet voldoende. Woorden zouden onrecht doen aan de emoties die ik voor je voel.

37. Ik wil nooit meer in slaap vallen zonder jou!

38. Ik kijk uit naar het moment dat ik je weer zal zoenen! Ik hou zoveel van je!

39. De liefde die ik voor je voel vreet niet aan mijn energie; het geeft me juist levensvreugde. 

40. Bedankt dat je me de kans hebt gegeven om zoveel van je te houden!

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

41. Je glimlach is altijd een reden voor me om het beste van mijn dagen te maken.

42. Je bent mijn goede afloop. 

43. Ik weet nog wanneer ik verliefd op je werd. Het was precies toen je me in de ogen keek en ik wist dat je mijn hele wereld zou gaan veranderen.

44. Er komt geen einde aan dit vreugdevolle en gelukkige gevoel zolang ik jou in mijn leven heb.

45. Bedankt dat je mijn licht aan het einde van de tunnel bent. 

46. Het enige wat echt is in deze wereld is onze liefde! Niets geeft me meer het gevoel dat ik leef dan de gedachte aan jou.

47. Als ik je in de ogen kijk zie ik een reflectie van een gelukkig vrouw die slechts één levensdoel heeft: voor altijd van je houden.

48. Hier ben ik: ik koester het enige wat me dierbaar is in mijn hart: jou! 

49. Het leven heeft me zoveel keuzes geboden. Ik ben blij dat ik de keuzes heb gemaakt die me regelrecht naar jou hebben geleid!

50. Als je me zou vragen om alles op te geven wat ik heb om je te laten zien hoeveel ik van je hou dan zou ik dat doen.

Meer lieve teksten voor je vriend

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

51. Ik heb je niet nodig. Maar ik wil je zeer zeker in mijn leven. Ik wil zo graag elke ochtend je gezicht zien als ik ontwaak en vlak voordat ik ’s avonds in slaap val.

52. Ik zie mezelf graag als een sterke vrouw! Maar jij doet de vloer onder mijn voeten smelten en je geeft me knikkende knieën. 

53. Hoe zelfstandig ik ook ben, ik zal je altijd om hulp vragen. Ik geloof namelijk dat jij de enige bent die mij kan redden.

54. Geen liefdesliedje zal ooit de liefde kunnen beschrijven die tussen ons groeit, want ze hebben het gewoon niet ervaren.

55. Zelfs het zingen van de nachtegaal is niet te vergelijken met de schoonheid van jouw stem!

56. Ik zal je nooit kwetsen, want één hart klopt in twee lichamen. Ik zou kapotgaan als ik je ooit aan het huilen kreeg.

57. Ik val graag in slaap met de melodie van onze kloppende harten. Niets is vrediger dan de wetenschap dat je leeft en dat je hier bij mij bent, in dit vredige moment.

58. Je bent de trotse eigenaar van mijn hart en dat zul je altijd blijven.

59. Toen je zei dat je van me hield sloeg mijn hart een slag over. Het moet hebben gedacht dat ik nooit gelukkiger zou kunnen zijn dan op dat moment.

60. Ik ben de jouwe. Ik zal voor altijd de jouwe blijven. Alleen de jouwe.

61. Ik hou van je. Dit zijn voor mij niet alleen woorden, het is een belofte die ik doe om voor altijd aan je zijde te blijven.

62. Je de mijne noemen is het meest intense gelukkige gevoel.

63. Ik zou nooit een ander leven willen. Want in een ander leven zou ik misschien niet met jou samenleven en dat is mijn grootste angst. Dus laat deze nachtmerrie alsjeblieft geen werkelijkheid worden – ik wil geen dag zonder jou leven.

64. Zie me alsjeblieft voor wie ik ben. Ik ben de jouwe.

65. Heb het lef niet om te vergeten hoeveel ik van je hou! Want mijn hart breekt bij de gedachte dat je aan mijn gevoelens twijfelt.

66. Ik zou maar al te graag aan jouw zijde blijven, want niets geeft me zoveel plezier.

67. Je begrijpt me. Je steunt me. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb. O, waar heb ik jou ooit aan verdiend?

68. Ik wilde je er slechts aan herinneren dat ik van je hou. Je weet dat allang, maar ik wilde het gewoon opnoemen.

69. Je doet elke dag zoveel kleine dingen die me vreugde geven. Dankjewel daarvoor.

70. Ik kan eindelijk zien dat een goede afloop bestaat, want dat ben jij voor mij.

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

71. Ik vind het fantastisch om toevallig te zien dat je naar me kijkt. Het geeft me altijd het gevoel dat ik erg bijzonder ben.

72. Mijn favoriete muziek is de klank van je stem.

73. Als je toch eens wist hoeveel vreugde er in me naar boven komt wanneer ik naar je kijk, dan zou je je afvragen of mensen werkelijk zulke sterke gevoelens kunnen ervaren.

74. Net wanneer ik denk dat ik niet nog meer van je zou kunnen houden bewijs je het tegendeel.

75. Ik wil dat je weet dat je onvervangbaar bent.

76. Ik ben zo dolverliefd op je.

77. Ik staar alleen naar mijn telefoon als ik op een appje van jou wacht. 

78. Duizend zonnen zouden zelfs niet helderder zijn dan jouw glimlach. Je geeft mijn leven vreugde in ieder opzicht. Blijf daar altijd mee doorgaan!

79. Je hebt geen idee hoe hard mijn hart tekeergaat als ik je zie.

80. Je bent het liefste begin van een oneindig liefdesverhaal. Jij bent de droomprins en ik ben de prinses.

81. Tot nu toe zijn alle momenten die we samen hebben doorgebracht geweldig geweest. Maar ik beloof je dat het beste nog komen gaat.

82. Alleen jij kan me duizend keer per dag zoenen en elke zoen voelt als de eerste kus ooit.

83. Sinds ik jou heb ontmoet heb ik minder gehuild, harder gelachen en meer geglimlacht. Alleen maar omdat ik jou heb is mijn leven beter geworden.

84. Telkens als ik mijn hart bij je weg probeer te houden komt het in opstand en vlucht het. Mijn hart vindt je en wil voor altijd gevangen zitten in jou!

85. Je bent mijn paradijs en ik zou graag eeuwig op je stranden.

86. Sinds ik jou heb leren kennen heb ik geen enkel moment niet aan je gedacht. Je leeft altijd in mijn hoofd en in mijn hart.

87. Ik glimlach alleen stom naar mijn telefoon wanneer ik appjes van jou krijg.

88. In jouw armen heb ik mijn perfecte verstopplek gevonden. Ik kan de rest van de wereld ontlopen en nog steeds het gevoel hebben dat ik alles heb, in jouw armen.

89. De volgende keer dat ik je omhels zal ik je waarschijnlijk een hele tijd niet loslaten.

90. Ik was niemand en ik ging nergens heen. Maar je gaf me het gevoel dat ik zoveel geluk had. Jouw liefde is wat ik nodig heb en wat ik de rest van mijn leven wil.

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend

91. Ik kan niet kiezen of het beste uit mijn dag het ontwaken naast jou is of samen in slaap vallen. Kom snel naar huis, zodat ik deze twee weer met elkaar kan vergelijken.

92. Je hebt het onmogelijke gedaan om mij in je leven toe te laten. Nu dat ik er ben beloof ik je zal ik er alles aan zal doen om er te blijven!

93. Iedereen heeft zijn eigen drijfveer om ’s ochtends op te staan en de dag onder ogen te zien. Jij bent de mijne.

94. Het voelt als gisteren dat ik droomde om de rest van mijn leven jouw partner te zijn. Nu word ik elke dag wakker in de wetenschap dat jij deel uitmaakt van mijn leven.

95. Als ik zeg hoeveel ik van je hou, zeg ik dit niet uit gewoonte of om gewoon met je te praten. Ik zeg het om je eraan te herinneren dat je het beste bent wat me ooit is overkomen.

96. Telkens als je mijn hand vasthoudt zegt iets in mij dat we elkaar nooit los zullen laten, wat ook op ons pad komt.

97. In een wereld van chaos, pijn en lijden, kijk ik ernaar uit dat ik je weer zal zien en maakt dit mijn beproevingen minder hectisch omdat ik weet dat er een licht aan het einde van de tunnel is. Uiteindelijk zal ik jou weer zien.

98. Ik heb geweldige dingen gezien. Ik heb fantastische mensen gekend, maar ik heb nooit een mooiere ziel gekend die zo diepzinnig en oprecht van een ander kan houden.

99. Het is grappig dat je door het leven kan gaan met het idee dat je compleet was totdat je verliefd wordt. Nu voel ik me niet compleet als we niet bij elkaar zijn, mijn wederhelft. Ik hou van je.

100. Jij bent de chocolade die zoeter wordt bij elk hapje. Jij bent die zoete geur die sterker wordt bij elke ademhaling!

100 Lieve Teksten Voor Je Vriend