Skip to Content

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige vrouwen het hart van een man lijken te veroveren zonder zelfs maar een beetje hun best te doen?

Als je denkt dat dit komt, omdat ze eruit zien als modellen op een catwalk of omdat ze gewoon geluk hebben, dan moet ik je zeggen dat je het fout hebt.

Deze vrouwen kennen de geheimen van hoe ze een man verliefd op hen kunnen laten worden en dit heeft niet veel met hun uiterlijk te maken.

Ze gaan nooit achter hun mannen aan en ze doen ook nooit hun best om hun aandacht te trekken. In plaats daarvan laten ze de mannen al het werk doen!

En dit is precies waar elke echte man naar verlangt.

Echte mannen willen voor je vechten en je waardig zijn en je moet ze de kans geven om te laten zien dat ze in staat zijn om je te winnen.

Dus als je wilt leren hoe je een man binnen de kortste keren verliefd op je kunt laten worden, dan is hier het geheim om dit te bereiken!

Vrouwen die het onder de knie hebben gekregen om mannen gek op hen te laten worden, weten dat het geheim in deze 5 kleine dingen zit!

1. Ze laten mannen hen achternazitten

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

De vrouwen die weten hoe ze mannen gek op hun kunnen laten worden, zijn zich bewust van het feit dat zij degenen moeten zijn die door mannen achternagezeten moeten worden in plaats van hen achterna te zitten.

Het is tenslotte de fundamentele wet van man-vrouwrelaties die niet vergeten zal worden, zelfs in deze moderne tijd waarin veel vrouwen worden gedwongen om degenen te zijn die in een relatie de broek aan heeft.

Echte mannen worden gek op vrouwen die hen de kans geven om hen achterna te zitten, omdat het in hun aard ligt om te ‘jagen’ en moeite doen om jou te winnen.

Het is een van de belangrijkste dingen om te onthouden als je de kunst wilt leren om ze verliefd op je te laten worden.

Zie je, vrouwen doen dit, omdat ze weten dat mannen niet verliefd worden als ze iets krijgen – ze worden verliefd op je als ze geven.

En daarom moet je hem altijd de ruimte geven om hard te blijven werken om je gelukkig te maken en als hij voelt dat het hem lukt, dan zal hij gek op je worden.

2. Ze laten mannen bewijzen dat ze waardig zijn

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Een vrouw die weet hoe ze een man hard voor zich moet laten vallen, gaat geen moeite doen om hem te bewijzen dat ze het waard is om bij hem te zijn.

In plaats daarvan laat ze hem zich tegenover haar bewijzen!

En dat doet ze door niet te laten zien dat ze gek op hem is, ook al heeft hij nog niets gedaan om haar genegenheid te verdienen.

Ze geeft hem de tijd om haar te bewijzen dat hij het waard is en gedurende die tijd is ze geduldig.

Vrouwen die weten hoe ze mannen gek op hen kunnen maken, zitten niet naast hun telefoon op hun telefoontje te wachten, ze smeken niet om een app terug te krijgen en ze denken er niet teveel over na.

In plaats daarvan houden ze zich met andere dingen bezig en als ze terugbellen en appen, dan handelen ze daarnaar.

Ze laten mannen altijd bewijzen dat ze waardig zijn, omdat het concept van hofmakerij volgens het principe van jagen werkt en door te bewijzen dat je waardig bent (en het enige wat je hoeft te doen is afwachten en het laten gebeuren).

3. Ze uiten hun gevoelens

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Een vrouw die het geheim van het veroveren van het hart van een man kent, maakt nooit ruzie met hem over hoe ze wordt behandeld.

Ze erkent naar hem gewoon wat goed voor haar voelt en wat niet.

De truc is hier om niet te klagen en in plaats daarvan te praten, want alleen over de manier waarop je wordt behandeld klagen zal je niets goeds opleveren.

In plaats daarvan hoef je hem alleen maar te vertellen hoe je je over zijn acties voelt.

En als het hem interesseert hoe jij je voelt, dan zal hij er altijd voor zorgen dat hij het juiste doet.

Maar als hij dat niet doet, dan weet je dat hij het niet waard is om deel van je leven uit te maken.

Als hij een echte, kwaliteitsvolle man is, dan zal hem vertellen hoe je je voelt, hem ook inspireren om vastbesloten te zijn om meer moeite te doen en harder te proberen om je gelukkig te maken, wat weer nauw in verband staat met alles wat hierboven al is gezegd.

4. Ze tolereren geen enkele onzin

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Ja, vrouwen die weten hoe ze een echte man verliefd op ze kunnen laten worden, accepteren hun onzin nooit.

In plaats daarvan laten ze ze vanaf het begin weten dat ze bepaalde soorten gedrag niet tolereren.

Dit is buitengewoon belangrijk om te onthouden, want een man laten weten dat je niet graag naar zijn pijpen wilt dansen, is een eerste vereiste om hem hard voor je te laten vallen.

Hij zal onmiddellijk weten dat je geen gemakkelijk doelwit bent. Hij zal je classificeren als iemand die meer inspanning vereist, omdat jij de ultieme vangst bent.

Hoe laat je ze dan weten dat je hun onzin niet toestaat?

Je doet het door hem te vertellen wat je echt bedoelt en hoe je je echt voelt en dat je geen enkele vorm van onzin tolereert, wat hem zal motiveren om harder te proberen als hij je niet wil verliezen.

5. Ze maken ze niet tot hun prioriteit

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen

Een ander geheim om het hart van een man te veroveren, is hem nooit tot je prioriteit te maken (althans niet in het begin), want als je dat doet, dan kan hij zijn interesse verliezen om je achterna te zitten.

Wat betekent dat nu?

Het betekent dat je je leven niet moet opgeven alleen omdat je hals over kop verliefd op hem bent geworden.

Als hij je bijvoorbeeld voor een date uitnodigt, maar je had al iets met je vriendinnen gepland, verander dan nooit je plannen om met hem mee te gaan, want als je dat doet, dan zal hij je tijd als vanzelfsprekend beschouwen en zul je de chronologie van achternazitten verprutsen.

Het recept voor succes is dus dat hij jou achterna moet zitten, hem zijn waarde moet laten bewijzen, je geen onzin tolereert en hem niet tot jouw prioriteit maakt totdat hij je bewijst dat hij het waard is om een deel van je leven te zijn.

Houd in gedachten dat hoe gek je ook op hem bent, je altijd jezelf moet beheersen en hem de ruimte moet geven om je voor zich te winnen en als je hierin slaagt, dan zal hij zeker waanzinnig, gek en zwaar verliefd op je zijn!

Mannen Worden Gek Op Vrouwen Die Deze 5 Kleine Dingen Doen