Skip to Content

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

Zou je niet willen dat je in een tijdperk met die ouderwetse liefde was geboren? Het lijk wel alsof het toen allemaal gemakkelijker was. Het was in ieder geval oprechter en eerlijker.

Tegenwoordig is daten en het vinden van liefde rommelig. De kunst van verkering en lang daten is vervangen door samen relaxen en hier en daar een vrijpartij, wat een gigantische puinhoop van ons liefdesleven heeft gemaakt.

We komen in halfslachtige, middelmatige relatie-achtige situaties terecht in plaats van een echte relatie te hebben. En het is niet alsof we niets zinvols willen. Het is gewoon dat het moeilijk is om het te vinden.

Het is moeilijk, maar het is niet onmogelijk, vooral als we weten wat we moeten doen. Er zijn 5 krachtige moves die een vrouw kan doen als ze een echte relatie wil:

1. Verwijder onmiddellijk alle gratis dating-apps

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

Natuurlijk ken je wel iemand of ken je iemand die iemand kent, die liefde via datingapps heeft gevonden. Maar die mensen zijn echt zeldzaam. Het zijn uitzonderingen.

Als je Hinge, Tinder of iets dergelijks gebruikt, dan moet je alle griezels hebben opgemerkt die er zijn.

Als er al een fatsoenlijk iemand is, dan wordt hij door al diegenen overschaduwd die proberen om seks te krijgen of die gewoon hun tijd aan het doden zijn en in het proces de jouwe verspillen.

Dus als je echt echte relatie wilt vinden, dan is de kans groot dat deze apps je niet zullen helpen. Ze zullen je tijd verspillen en je inspanningen uitputten.

2. Neem geen genoegen met neppe, last-minute, middelmatige dates

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

“Ik heb niets beters te doen, dus ik kan net zo goed iets met haar gaan doen.” is niet de date waarop je zou moeten gaan. Je hebt niet iemand nodig die je uit het niets belt, alleen omdat het hen uitkomt.

Zorg ervoor dat je ze vertelt dat het je niet uitkomt en dat ze het je eerder hadden moeten vragen. Je bent niet iemand die bij de telefoon gaat zitten wachten en op springt zodra hij overgaat – dat zou je tenminste niet moeten doen.

Een date moet vooraf worden gepland, bedacht en je iets geven om naar uit te kijken. Een date hoeft niet luxueus of duur te zijn – daar gaat het niet om.

Het punt is dat je ziet dat hij erover heeft nagedacht en dat hij niet kan wachten om je te zien. Alleen een man die moeite doet, is je tijd waard.

Zijn inspanningen voor de eerste date zullen je veel vertellen.

3. Laat hem niet te snel over de drempel van je huis komen

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

Ga ook niet naar zijn huis. Het is een valstrik. De meesten van ons zijn geneigd om te relaxen en tijd in het comfort van ons huis door te brengen.

De meesten van ons maken de fout om iemand te snel in die comfortzone uit te nodigen.

Hierdoor denken mensen onbewust dat we door dat te doen toe zijn aan een meer relaxte en informele relatie. Het gaat er niet alleen om dat je niet te snel seks hebt. Het gaat erom dat je van een date naar relaxen gaat.

Geef niet alle vriendjesvoordelen aan iemand die niet je vriendje is.

Het is beter om hem de eerste paar weken weg te houden van je bank, totdat je hem beter leert kennen. Er is genoeg tijd voor bankhangen, knuffelen, Netflix en later chillen.

4. Wijs hem voorzichtig af als hij spelletjes begint te spelen

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

Inmiddels kun je een versierder van een kilometer afstand zien. Hij zal spelletjes via de app spelen. Het ene moment zal hij er zijn en het volgende moment is hij nergens te vinden. Hij zal je op alle mogelijke manieren aan het lijntje houden.

Dat pik je natuurlijk niet. Dat hebben we al meegemaakt, dus dat kennen we al. Het heeft geen zin om er nog een keer doorheen te gaan.

Daarom moet je het bericht verzenden die je niet echt wilt verzenden, maar je weet dat je dat wel moet.

Het kan ongeveer zo gaan:

“Hoi. Ik hou er niet van om er omheen te draaien, dus ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik hou niet van losse afspraakjes om seks te hebben. Ik hou van echte dates en ik geloof dat mannen die zich inspannen extreem lekker zijn.

Ik heb tijd nodig om iemand beter te leren kennen, voordat ik met hem naar bed ga en dat zal alleen met zo iemand zijn. Als je mijn mening niet deelt, dan is dat oké. Ik laat mensen graag weten waar ze aan toe zijn.”

5. Weet wat je wilt en wees niet bang om het te zeggen

5 Krachtige Moves Die Een Vrouw Moet Doen Als Ze Een Echte Relatie Wil

We liegen meestal tegen onszelf. We komen met iemand in iets terecht die geen enkele verplichting inhoudt om te voorkomen dat we in het begin als te behoeftig overkomen.

Op de een of andere manier wordt dat begin langer en eindigen we in een bijna relatie zonder dat we het willen. En het enige wat we doen is ons hart beschadigen en onze tijd verspillen.

Laat niemand woorden in je mond leggen die niet van jou zijn. Zeg niet dat je niet van labels houdt en dat je het niet erg vindt om dingen informeel te houden als je in plaats daarvan echt iemands vriendin wilt zijn.

Wees dus eerst eerlijk tegen jezelf en wees eerlijk tegen de persoon met wie je aan het daten bent. Bepaal je grenzen en dwaal niet te ver van je normen af.

Als je een echte relatie met iemand wilt die niet bang is om er in één te zitten en die bereid is om al je inspanningen te evenaren, neem dan geen genoegen met minder.

PinFlight Image