Skip to Content

Waarom Is Je Ex Teruggekomen? 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Waarom Is Je Ex Teruggekomen? 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Ik denk dat dit voor alle meisjes een bekend verhaal is. Exen die terugkomen in ons leven. Net als je na de breuk je innerlijke rust hebt gevonden, komt hij terug om weer met je te rotzooien.

Hij was degene die besloot om te vertrekken en nu is hij teruggekomen en wil hij verdergaan alsof er niets gebeurd is.

Misschien hou je nog steeds van hem en heb je nog steeds het gevoel dat hij je zielsverwant is. Misschien ben je over hem heen en is het enige wat je nu voor hem voelt woede of teleurstelling.

Hoe dan ook, je bent verbaasd en je weet niet wat te doen of hoe je je moet gedragen.

Je bent in de war, omdat je niet weet of hij terug is, omdat hij van je houdt of dat er iets anders achter zijn nieuwe beslissing zit.

Helaas heb je alle recht om aan zijn aandacht te twijfelen.

Soms komt een ex terug voor alle verkeerde redenen en ze kunnen je weer pijn doen, zelfs meer dan de eerste keer.

Alleen jij weet hoe pijnlijk je genezing was. Wees voorzichtig, laat hem je niet voor de gek houden en je hart een tweede keer breken.

1. Hij wil bewijzen dat hij bij je kan zijn wanneer hij maar wil

Waarom Is Je Ex Teruggekomen 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Hij denkt dat je meer van hem houdt dan van het leven zelf. Hij denkt dat hij je kan verlaten wanneer hij dat wil en dat je altijd op hem zal wachten.

Wat hij ook doet, hij denkt dat je er zal zijn om hem te vergeven en hem terug te nemen, omdat je liefde blind is. Hij denkt dat je liefde onvoorwaardelijk is en dat je niet zult stoppen met van hem te houden, wat er ook gebeurt.

Nou, dat is alleen wat hij denkt. Laat hem zien dat hij het mis heeft. Laat hem zien dat je meer van jezelf houdt dan van hem en dat je geen genoegen neemt met minder dan je verdient.

Als hij midden in de nacht aan je voordeur verschijnt, laat hem dan niet binnen. Gooi de deur in zijn gezicht dicht. Sluit alle deuren naar je hart voor hem.

Het zal moeilijk zijn, maar het is noodzakelijk. Laat hem zien dat het niet uitmaakt hoeveel je van hem houdt, dat je er niet altijd voor hem als een optie zult zijn. Je verdient het om een prioriteit te zijn.

2. Jij was zijn back-upplan

Hij had een ander ontmoet terwijl jullie aan het daten waren en dat is de echte reden waarom hij het met je had uitgemaakt. Hij wilde met die andere persoon uitgaan, maar hij liet ook wat onafgemaakte zaken tussen jullie achter.

Hij deed dat omdat hij bij jou terug wilde kunnen komen als zijn relatie met de andere vrouw faalde. En nu hij terug is verwacht hij dat je hem nog een kans geeft.

Hij zal proberen om je met wat lieve woorden voor de gek te houden. Hij zal je vertellen dat jouw liefde het beste was dat hem ooit is overkomen.

Natuurlijk, maar hij had geen andere vrouw nodig om hem dat te laten beseffen.

Geloof me schat, degene die zich gedraagt alsof jij de enige vrouw op aarde bent zal komen en hij zal alles zijn wat je ooit nodig hebt.

3. Hij is eenzaam

Waarom Is Je Ex Teruggekomen 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Al zijn vrienden zijn bezig met hun banen en hun partners en hij beseft al snel dat jij de enige was die altijd tijd voor hem had, dat is de reden waarom hij besluit om terug te komen naar jou.

Wees voorzichtig, hij is niet teruggekomen omdat hij besefte dat hij van je houdt, de enige reden daarvoor is dat hij het gevoel van eenzaamheid niet prettig vindt en hij weet dat jij de enige was die er altijd voor hem was.

Hij zal je waarschijnlijk vertellen dat je de enige persoon bent die hem begrijpt of hem gelukkig kan maken, maar trap daar niet in. Die eenzaamheid is zijn schuld en laat hem er nu maar mee dealen.

4. Hij mist de fysieke intimiteit

Ook al is hij niet meer verliefd op je, hij mist de intieme kant van de relatie.

Ik bedoel niet dat hij alleen seks met je wil hebben, maar hij mist jullie nachtelijke knuffels, je welterusten en goedemorgen kussen. Hij mist het om zijn hoofd op je schoot te leggen tijdens het spelen van spelletjes.

Hij mist zelfs het vasthouden van elkaars handen in het openbaar, iets wat hij het meest haatte toen jullie iets hadden.

Je liet hem zich speciaal voelen en niemand anders kan hem dat laten voelen, dat is wat hij het meest mist.

5. Zijn vrienden en familie vertelden hem dat hij een blijvertje had verloren

Waarom Is Je Ex Teruggekomen 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Terwijl jullie aan het daten waren, verdiende je het vertrouwen en respect van zijn familie en vrienden. Je geloofde dat je voor altijd bij elkaar zou blijven en je behandelde hen als je eigen familie.

Misschien ben je nog steeds in contact met een aantal van zijn vrienden en familieleden en staan ze nog steeds aan jouw kant, omdat ze weten dat hij geen andere vrouw als jij zal vinden.

Dat zijn de mensen die hij het meest liefheeft en vertrouwt en hun meningen zijn erg belangrijk voor hem.

Hij kan alleen terugkomen, omdat ze hem onder druk hebben gezet om dat te doen en hij kan daardoor verward zijn geraakt. Laat dat niet gebeuren. Je zult een relatie met hem hebben, niet met hen.

Hij houdt niet van je en dat gaat niet veranderen.

Vergeet niet, niets is het waard als geen van jullie gelukkig is in een relatie.

6. Het gevoel van schuld

Ik weet dat je pijn hebt, maar wees dapper, het is een deel van het genezingsproces. Misschien duurt het langer dan je had verwacht, maar hou vol.

Doe wat je voelt dat je moet doen. Huil, ga dagenlang het huis niet uit, maar claim nooit de rol van slachtoffer. Gebruik geen schuld om hem te manipuleren om bij je terug te komen.

Stuur hem geen berichten dat je erover nadenkt om jezelf iets aan te doen vanwege de breuk.

Hij komt misschien terug, maar hij vertrekt zodra hij begrijpt wat voor spelletje je speelt. Niemand houdt ervan om gemanipuleerd te worden.

7. Hij ziet dat je verder bent gegaan

Waarom Is Je Ex Teruggekomen 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

De minuut dat hij het met je uitmaakte ging hij verder en je hebt alle recht om hetzelfde te doen. Geef jezelf de tijd om te genezen en verder te gaan met je leven alsof er niets gebeurd is.

Hij zal verbaasd zijn als hij je weer gelukkig ziet, als hij begrijpt dat je van het leven zonder hem kunt genieten.

Hij dacht dat je nooit verder zou gaan, omdat je van hem zou blijven houden en eeuwig op hem zou wachten. En daarom kan hij het niet uitstaan dat je verder bent gegaan.

Nu wil hij je meer dan ooit. Mannen houden van sterke vrouwen en vooral van wat ze niet kunnen krijgen. En dat jij verder gaat betekent dat hij je niet meer kan hebben.

Hij zal proberen je weer voor zich te winnen, maar wees voorzichtig om hem een tweede kans te geven.

Hij doet het niet omdat hij van je houdt, hij doet het alleen omdat hij ziet dat je zonder hem kunt leven en omdat hij de ‘nieuwe’ jij leuk vindt.

8. Je hebt een nieuwe vriend

Dit is iets dat mannen elke keer na een breuk absoluut gek maakt. Hij kan er niet tegen om je met een andere man te zien.

Hij is weggegaan, maar hij had niet gedacht dat je weer verliefd zou worden.

Zien hoe gelukkig je met een nieuwe man bent, en die kleine vonken in je ogen als hij tegen je praat, is je ex langzaam aan het doden.

Hij wordt meteen nostalgisch en hij zal zich herinneren hoe je op dezelfde manier naar hem keek en hoe blij die man eigenlijk is dat iemand met zoveel liefde naar hem kijkt.

9. Hij mist je onzelfzuchtige liefde

Waarom Is Je Ex Teruggekomen 9 Dingen Die Hij Echt Van Je Wil

Hij is teruggekomen omdat hij zich bewust is van jullie liefde en hoe onzelfzuchtig en onvoorwaardelijk het was. Hij is zich nu bewust van al jouw genegenheid voor hem.

Misschien heeft hij geprobeerd na jullie breuk te daten, maar het deed hem alleen beseffen dat niemand ooit van hem zou houden zoals jij dat deed.

Hij mist iemand die er midden in de nacht voor hem was. Die hem in al zijn onrealistische plannen steunde. Die hoe dan ook van hem hield.

Nu dat hij jou kwijt is, heeft hij dat allemaal verloren en het deed hem beseffen dat je een meisje bent dat je één keer in je leven tegenkomt.

Laat de pijn je een lesje leren. Vergeet niet wie je pijn heeft gedaan. Laat de pijn je veranderen en je sterker maken.

Weet altijd wat je waard bent. Focus alleen op de toekomst en laat hem in het verleden. Jij bent het centrum van je wereld en de relatie met jezelf is de belangrijkste in je leven.

Hij moest je verliezen om te beseffen hoeveel je waard bent. Laat hem hier zijn hele leven spijt van hebben … omdat hij zo stom was om een unieke vrouw als jij te verlaten.

PinFlight Image