Skip to Content

Zal Hij Ooit Terugkomen? 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Zal Hij Ooit Terugkomen? 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Als je vriendje, van wie je nog steeds houdt, je verlaat, dan is het enige wat door je hoofd gaat of hij terug zal komen. Nou, hier zijn 5 stappen die je moet nemen om dit te laten gebeuren zonder dat je er wanhopig uitziet.

1. Denk na over dingen

Zal Hij Ooit Terugkomen 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Voordat je iets doet om je ex terug te krijgen, moet je eerst goed over de dingen nadenken.

Ik weet dat je nog steeds van hem houdt en dat je op dit moment alles zou doen om hem naar je toe te laten kruipen. Maar je moet echt proberen om de dingen realistisch te bekijken en om je emoties tijdens deze fase uit te schakelen.

Dat betekent dat je moet beslissen of dit de man is die je in de liefde echt wilt. Is alles wat er tussen jullie gebeurd is, iets waar aan gewerkt kan worden?

Is dit de relatie die je voor jezelf wilt? Als dat zo is, is het dan echt het gevecht waard?

Hou je echt van hem of is dit gewoon je ego die praat?

Dit zijn alle vragen die je eerlijk moet beantwoorden en als je dat doet en als je hem nog steeds terug wilt, dan ben je klaar voor de tweede stap.

2. Neem geen contact met hem op

Zal Hij Ooit Terugkomen 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Als je je echt hebt gerealiseerd dat je deze man terug wil en dat bij hem zijn de beste optie voor je is, dan is de volgende stap om geen contact met hem op te nemen. En ik bedoel echt op geen enkele manier contact met hem zoeken.

Ik weet dat dit het laatste is wat je wilt doen en dat je waarschijnlijk de drang hebt om deze man te bellen en misschien zelfs om hem te smeken bij je terug te komen. Maar geloof me—dit zou alleen maar contraproductief zijn en het zou hem wegjagen.

Volg in plaats daarvan de geen-contact-regel en geef hem genoeg ruimte om dingen voor zichzelf uit te denken en te beseffen wat hij heeft verloren. Het zal onmogelijk voor hem zijn om je te missen als je altijd op zijn radar zit.

Op die manier zou hij weten dat hij je kon krijgen wanneer hij maar wilde en hij zou denken dat hij niets hoefde te doen om je terug te krijgen.

3. Werk aan jezelf

Zal Hij Ooit Terugkomen 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Terwijl je de geen-contact-regel toepast, is het het beste om je volledig op jezelf te concentreren.

Ik weet dat je aan niets anders dan aan deze man kunt denken en om weer met hem samen te komen, maar geloof me — mannen hebben een manier om wanhoop te voelen en dit is precies wat je moet vermijden als je hem terug wilt.

Daarom moet je alles doen wat in je macht ligt om hem uit je gedachten te houden. Doe de dingen waar je niet de kans voor had om te doen toen je bij hem was en verwen jezelf in het proces.

Er is niets mis mee om met andere jongens te praten of zelfs om met sommige op een date te gaan. Vergeet niet – je bent vrijgezel en je bedriegt niemand.

Niemand vraagt je om een serieuze relatie te beginnen, want dat zou in dit stadium het meest schadelijke ding voor je zijn en het zou een potentiële nieuwe man in je leven kunnen kwetsen, omdat niemand graag een rebound wil zijn. Maar flirten of daten zal je met je gevoel van eigenwaarde helpen en dit is precies wat je nu nodig hebt.

4. Plaag hem om contact met je op te nemen

Zal Hij Ooit Terugkomen 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

De volgende stap is om deze man te plagen om degene te zijn die contact met jou opneemt en er zijn verschillende manieren om dat te bereiken.

Je zou op kunnen dagen op een plek waarvan je weet dat hij die bezoekt of als jullie elkaar nog steeds op social media volgen, dan kun je een foto met een interessant en plagend bijschrift plaatsen waardoor je niet wanhopig zal lijken, maar hem wel aan je laat denken.

Je zou hem ook bij de vrienden die jullie gemeen hebben kunnen benoemen, om hem te laten zien dat hij nog niet uit je hoofd is. Doe wat nodig is om hem zich te laten beseffen dat hij je nodig heeft en je mist.

Wees voorzichtig om het niet te overdrijven terwijl je dit doet. Doe alsof hij niet je prioriteit is en doe alles nonchalant tenzij je wilt dat hij je als een stalker ziet. Zelfs als je contact met hem opneemt, zorg er dan voor dat je het zonder enige druk doet, maar gewoon om hem eraan te herinneren dat je aan hem dacht.

5. Wees klaar om dingen uit te praten

Zal Hij Ooit Terugkomen 5 Dingen Die Je Kunt Doen Om Het Te Laten Gebeuren

Als je eindelijk alles hebt bereikt wat hierboven vermeld staat, dan is het tijd voor de laatste stap.

Wanneer jij en deze man eindelijk contact hebben, dan moet je ‘het gesprek’ voeren. Het is belangrijk voor je om niet overweldigd te raken met het idee om weer samen te komen of om alle dingen te vergeten die tussen jullie fout gingen.

Ondanks alle gevoelens die jullie voor elkaar zouden kunnen hebben, is de waarheid dat jullie het met een reden hebben uitgemaakt en die reden moet worden opgelost voordat jullie met jullie relatie verder kunnen gaan.

PinFlight Image