Skip to Content

Wees Niet Bang Om Zonder Man Te Leven

Wees Niet Bang Om Zonder Man Te Leven

Hoe kan een geweldige vrouw als jij gaan geloven dat een leven zonder man een ellendig leven is?

Hoe ben je door je kracht en de manier waarop je naar onafhankelijk zijn kijkt gaan geloven dat je je leven alleen kunt leiden met een partner?

We zouden allen onszelf deze vragen moeten stellen en wanneer we ons beginnen te realiseren dat we geen man nodig hebben zullen we boven alle stereotypes en alles wat ons is aangeleerd uitstijgen.

Je hebt relatie gehad die nooit goed genoeg waren omdat je goed wilt worden behandeld!

Je wilde naar iemand kijken en weten dat ze bij je horen, maar juist daarom ben je bijna je hele leven alleen geweest.

Wees Niet Bang Om Zonder Man Te Leven

Laat me je vertellen dat daar niets mis mee is!

We zijn opgevoed met het idee dat een leven zonder man niet waardevol is en dat we dan hebben gefaald als vrouw.

En hoe hard het ook klinkt, het is gewoon de waarheid. Niemand heeft ons geleerd om het waardevolle en de liefde in onszelf te vinden.

Mensen gaan ervan uit dat je op een bepaalde leeftijd trouwt en kinderen krijgt, ze beginnen altijd een gesprek met je en proberen altijd om een manier te vinden om je ervan te overtuigen dat het de juiste beslissing is.

Ze vertellen je dat vrouwen ‘het leven geven’ omdat je nieuw leven ter wereld kunt brengen en dat is ook zo, maar alleen als jij hier zelf voor kiest.

Je hele leven lang was er geen man die op je wachtte toen je gekwetst en verdrietig thuiskwam, maar je had wel jezelf!

Je kwam voor jezelf op, je stond voor jezelf klaar om lange gesprekken met jezelf te voeren, toen je je afvroeg of je het allemaal wel op de juiste manier aanpakte.

Maar je had niemand nodig om je een peptalk te geven zodat je verder kon, er was niemand om je door de zware tijden heen te helpen!

En wil je weten waarom? Omdat je daar niemand bij nodig had!

Weet dat het prima is om je leven zonder partner te leiden!

Als je echt iemand vindt die van je houdt zoals jij dat verdient en op wie je ook echt verliefd wordt, ook prima!

Jaag de liefde van je leven na en laat hem niet verdwijnen.

Maar als je denkt dat je alleen maar verslagen zal zijn en je je ellendig zal voelen omdat je single bent, dan moet je echt meer vertrouwen hebben in jezelf en in je leven.

Je hoeft echt nergens bang voor te zijn! Je zal niet ‘alleen sterven’, je zal geen saai en zielig leventje hebben omdat je single bent.

Er liggen zoveel fantastische dingen voor je in het verschiet die veel leuker zijn om alleen te doen dan samen met een ander.

Wees Niet Bang Om Zonder Man Te Leven

Er zijn zoveel geweldige plekken om te zien en mensen om te ontmoeten, alles wat je op veel verschillende manieren zal inspireren die je niet voor mogelijk hield.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om je leven in eigen handen te nemen en om het tot iets te maken dat het waard is om voor te leven.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om voor jezelf te zorgen en om jezelf te laten zien dat je geliefd bent.

Geen man zal dit voor je kunnen betekenen.

Ga de uitdaging aan om de wereld te laten zien wat een vrouw met haar eigen handen kan opbouwen, zonder dat ze hulp nodig heeft van een man.

Leer dat het niet slecht is om egoïstisch te zijn en om al je tijd en energie toewijdt aan het opbouwen van het beste leven dat je zou kunnen hebben.

Het is niet slechts om zelf te bepalen of je je leven met iemand wilt delen, want er zijn zoveel voor- en nadelen waar mensen niet bij stilstaan.

Denk gewoon aan alle geweldige vrouwen die spijt hebben van hun keuze.

Ze hebben mannen gevonden die hen nooit teder hebben aangeraakt en die hen nooit echte liefde hebben gegeven.

Daar zit je niet op te wachten!

Als je verliefd wordt moet je daar zeker trots op zijn, maar je kunt het niet dwingen, alleen maar omdat iemand anders heeft gezegd dat het de juiste keuze is.

Het enige dat op dit moment voor jou het juiste is (en ik kan dit vol vertrouwen zeggen) om van jezelf te houden. Puur. Onvoorwaardelijk.

Wees Niet Bang Om Zonder Man Te Leven