Skip to Content

Boemerang Jongen: 9 Eigenschappen Van Een Man Die Je Altijd Moet Vermijden

Boemerang Jongen: 9 Eigenschappen Van Een Man Die Je Altijd Moet Vermijden

Ik geloof dat we als vrouwen allemaal op zoek zijn naar echte en ware liefde. Het soort liefde dat ons tegelijkertijd van onze voeten slaat en ons naar de zevende hemel optilt. Het soort liefde waar we al van dromen sinds we klein waren, en onze eerste romcoms op tv zagen.

Dat soort liefde is er, dat is zeker. Maar we zoeken het vaak op de verkeerde plaatsen. We geloven dat we dezelfde liefde zullen ontvangen die we zo onbaatzuchtig geven, maar helaas krijgen we vaak…nou ja, eigenlijk niets.

We struikelen over mannen die koppig weigeren om zich te binden, maar die er geen probleem mee hebben om ons te gebruiken en voor meer terug te komen.

Heb je ooit van boemerang jongens gehoord? Het zijn de mannen in je leven die op de ene dag zijn verdwenen, om vervolgens bij je terug te komen wanneer het hen het beste uitkomt.

Wil je weten hoe je hen kunt herkennen en veilig afstand van hen kunt nemen? Hier zijn 9 gemeenschappelijke kenmerken van een boemerang jongen die je altijd moet vermijden.

9 eigenschappen van een boemerang jongen

Boemerang Jongen 9 Eigenschappen Van Een Man Die Je Altijd Moet Vermijden

1. Hij haat labels

Het eerste teken dat je zou moeten vertellen om voor je leven te rennen, is wanneer een man met wie je uitgaat, weigert om een label op je relatie te plakken.

“Oh, ik heb gewoon wat tijd nodig om dingen uit te zoeken.” “Ik heb andere dingen waar ik me op moet concentreren.” En, “Laten we gewoon van onze tijd genieten en zien waar dit ons brengt.” Dit zijn slechts enkele van de vele slappe excuses die een klassieke boemerang jongen zal geven.

Deze excuses zijn handig voor hem, omdat ze als zijn gids terug naar jou dienen. Met deze slechte troeven in zijn mouw, is hij in staat om wanneer hij maar wil (en voor wat hij wil) terug te komen.

Maar een serieuze relatie tussen jullie zal nooit gebeuren.

2. Maar hij is een meester in charmante praatjes

Je weet dat de dingen die hij je aandoet op zoveel niveaus verkeerd zijn en dat je meer verdient. Hij heeft echter een manier om met je te praten die je gewoon niet kunt weerstaan. Ja, meid, dit is een eigenschap nummer 2 waar je bij uit de buurt moet blijven.

Wanneer het enige wat je krijgt lieve woorden zijn en geen serieuze acties en toewijding, dan weet je dat je met het verkeerde soort man te maken hebt.

3. Hij liegt voortdurend en vindt excuses voor zijn gedrag

Afgezien van het feit dat hij extreem goed kan praten, is een boemerang jongen meestal een meester in leugens en excuses.

“Weet je, ik heb je twee jaar geleden niet gebeld na onze eerste date, omdat ik toen met veel persoonlijk dingen te maken had. Maar wauw, ik ben zo blij dat ik je vanavond tegenkwam. We moeten onze date echt eens herhalen. Maar misschien kunnen we het diner deze keer overslaan en meteen met de leuke dingen verdergaan (knipoog knipoog).”

Met deze man krijg je het hele rode vlag-pakket: een hoop leugens, een handvol slappe excuses en een overvloed aan zoete praatjes. Wat wil je nog meer? Als rood je kleur is, natuurlijk, ga ervoor.

4. Hij weigert je aan zijn vrienden voor te stellen

Moet ik hier eigenlijk nog iets over zeggen?

Je ziet je boemerang jongen bijna nooit, laat staan zijn goede vrienden of, God verhoede, familieleden. Hij heeft ervoor gezorgd dat jullie geen vrienden zijn. Dus hij hoeft niet het risico te nemen om je aan iemand in zijn leven voor te stellen.

Als je niet betrokken bent bij zijn persoonlijke leven, dan kun je niet een van zijn vrienden bellen en zeggen, “Hé, Brian. Ik heb al heel lang niets meer van Steven gehoord. Wat is er met hem aan de hand?”

Het is tien keer handiger voor hem als je geen van zijn vrienden kent. Hij kan dan gemakkelijk verdwijnen en weer verschijnen wanneer het hem uitkomt.

5. Hij is ongelooflijk egoïstisch

Nee, duh! Natuurlijk is hij egoïstisch. Hij denkt alleen maar aan zichzelf en aan zijn eigen egoïstische behoeften.

Vooral als het om de slaapkamer gaat. Als je een intieme relatie hebt met je boemerang jongen, dan weet je dat hij altijd op zijn eigen genot gefocust is. Wat een schande, eigenlijk.

6. Hij is niet betrouwbaar of verantwoordelijk

We geven nu in principe de algemene kennis weer, nietwaar? Een boemerang jongen is op geen enkele manier betrouwbaar of verantwoordelijk. Tenminste als het om jou en de relatie die jullie hebben gaat.

Als je merkt dat hij voortdurend een discussie met je vermijdt over jullie ‘status’, tussen aardig en gemeen tegen je zijn schommelt, onvermurwbaar is om dingen casual te houden, af en toe vergeet dat hij een date met je heeft – hij is geen relatiemateriaal, en hij probeert superhard om je dat te laten geloven.

7. Onvolwassenheid is zijn tweede naam

Boemerang Jongen 9 Eigenschappen Van Een Man Die Je Altijd Moet Vermijden

Word ik Kapitein Duidelijk? Een klassieke boemerang jongen is meestal ongelooflijk onvolwassen voor zijn leeftijd.

En ik heb het er niet over dat hij nog steeds posters van zijn favoriete band aan de muur van zijn slaapkamer heeft hangen of videogames speelt (hoewel dat ook niet uitgesloten is). Ik heb het erover dat hij letterlijk een man-kind is.

Hij heeft een soort universiteits-vibe bij zich. Het is alsof hij nooit uit zijn studentenfase is gegroeid en nog steeds voor eindeloze feesten, katers, meisjes, meisjes en algemene onvoorzichtigheid leeft.

Meid, je hebt dit niet nodig in je leven. Geloof me.

8. Hij is een echte player

Toen deze in mijn hoofd klikte, herinnerde ik me dat het een van de grootste openbaringen in mijn leven was. Wat ik nu natuurlijk als een ander voor de hand liggend feit beschouw.

Boemerang jongens zijn players. Ze hebben niet één meisje waar ze bij terugkomen, maar meerdere meisjes waar ze tussenin bewegen. Wanneer iemand bezig is of een ‘attitude’ heeft, dan heeft hij altijd een reserve.

Wanneer zal deze kerel zich eindelijk gaan settelen (als hij dat ooit zal doen), en met wie, weet niemand. Maar ik kan je één ding zeggen: het zal waarschijnlijk niet jij of een van zijn andere vrouwen zijn. Geloof me.

9. Hij komt altijd voor één ding terug

Wanneer een boemerang jongen opnieuw in je leven verschijnt, dan is hij er niet om opnieuw contact met je te maken. Het maakt niet uit hoe lief zijn woorden zijn, geloof me. Hij wil niet bijpraten, over zijn oma praten, hoe goed je was op de middelbare school, of wat dan ook.

Hij is voor één ding, en slechts voor één ding terug. En jij en ik weten allebei wat dat ene ding is.

Dus, wanneer dit soort man-kind besluit om je een bericht te sturen met, “Hé, wil je afspreken?” na dagen of maanden van afwezigheid, verwijder dan gewoon zijn nummer.

In je hoofd klinkt het waarschijnlijk als een wrede zaak om te doen, en je hebt je kostbare afsluiting nodig, maar nee. Het is het beste om alle banden met een boemerang jongen te verbreken als je op een dag een serieuze relatie met iemand wilt hebben.

Pak die boemerang en gooi hem niet terug. In feite, breek hem liever in tweeën.