Skip to Content

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

De waarheid is dat deze vrouw kampioen piekeren is. Alle mogelijke situaties analyseren en uitpluizen zit in haar aard.

Ze spoelt alles terug wat er in het verleden is gebeurd en ze probeert zich te bedenken welke scenario’s er mogelijk te gebeuren staan.

Ze denkt aan alles wat zou kunnen, alles wat zo had moeten zijn en alles wat nog kan gebeuren.

De waarheid is dat haar gepieker ervoor zorgt dat ze mensen niet vertrouwt. Dat het ervoor zorgt dat ze altijd aan de bedoelingen en acties van anderen twijfelt.

Dat ze het moeilijk vindt om beloftes te geloven en dat iemand het beste met haar voorheeft, zelfs als zij dit bewijzen.

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

Ze gaat namelijk altijd van het ergste uit en ze denkt dat dit de enige manier is om zichzelf voor te bereiden op alle negatieve dingen die haar misschien zullen overkomen.

Deze vrouw is al zo vaak teleurgesteld en ze is bang om optimistisch te zijn. Ze is bang om met de stroom mee te gaan en ze is bang om de controle te verliezen.

Ja, ze zal letterlijk alle woorden die je zegt ontleden en onderzoeken, want ze is op zoek naar verborgen betekenissen. Ze zal alles wat je doet inspecteren en onderzoeken, want ze probeert te achterhalen wat er zich onder de oppervlakte afspeelt.

Deze vrouw zal constant twijfelen dat je om haar geeft en je zal haar altijd gerust moeten stellen dat je van haar houdt. Ze zal zich altijd afvragen of het allemaal lekker tussen jullie gaat en ze zal zich altijd afvragen of ze goed genoeg is. 

De waarheid is dat het moeilijk is om met deze vrouw om te gaan en dat een relatie met haar allesbehalve eenvoudig is. De waarheid is dat ze een complex brein heeft en dit haar uitdagend maakt.

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

Als je dit allemaal te weten komt is je eerste ingeving om zo hard mogelijk weg te rennen.

Natuurlijk ga je ervan uit dat deze vrouw te heftig voor je is en dat je haar niet eens een kans moet geven om deel van jouw leven uit te gaan maken, want ze bezorgt je alleen maar problemen.

Maar voordat je haar volledig opgeeft moet je één ding weten. Ondanks alles is ze alle problemen die ze met zich meeneemt waard.

Ja, ze piekert te veel, maar ze heeft ook te veel lief. En ze zal zo ontzettend veel van jou houden, dat kan ik je garanderen.

Als je gewoon moeite doet om deze vrouw te leren kennen zul je al haar kwaliteiten te zien krijgen. Je zal zien dat je eigenlijk een enorm, zorgzaam en liefdevol hart heeft, een hart dat verscholen zit achter haar gecompliceerde brein.

Je zal alle lagen van haar karakter te zien krijgen en je zal van al die lagen houden.

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

Je zal zien dat deze vrouw allesbehalve egoïstisch is. Je zal zien dat ze de hooggevoelige is die altijd jouw behoeftes op de eerste plaats zet.

Dat ze een geweldige vriend kan zijn, een schouder om op uit te huilen en je wind in de rug.

Je zal zien dat je graag voor de mensen zorgt van wie ze houdt. Dat ze het type is dat altijd achter je zal staan en die altijd voor je zal zorgen.

Het type dat je hand vasthoudt in de zwaarste tijden en het type dat je koste wat kost niet zal laten zitten. Een vrouw die je niet op zal geven, zelfs als anderen dat wel hebben gedaan. 

Een vrouw die je haar eindeloze steun geeft en die je altijd een duwtje in de rug geeft. Je zal zien dat ze de vrouw is die haar vertrouwen in jou niet kwijtraakt, zelfs als jij niet meer in jezelf gelooft.

En het beste is dat ze delen van zichzelf laat zien die ze aan niemand anders heeft laten zien, als jij gewoon moeite doet om haar ware gezicht te zien.

Related: Een Meisje Dat Te Veel Denkt Moet Met Een Begripvolle Man Daten

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief

Als je haar goed behandelt zal ze haar kwetsbare kant aan je laten zien en zal ze zich openstellen zoals ze nog niet eerder heeft gedaan.

Als je moeite doet voor deze vrouw en je haar van je laat houden zul jij het middelpunt van haar universum worden en de belangrijkste persoon in haar wereld.

Nee, het betekent niet dat ze te aanhankelijk of behoeftig wordt zodra je haar toelaat.

Ze zal je gewoon laten zien wat onvoorwaardelijke liefde is en hoe een vrouw die echt van je houdt je hoort te behandelen.

Ze zal je alles geven wat je tekort bent gekomen en waarnaar je op zoek bent geweest, zonder dat zij dit weet.

Want ze is geen typische vrouw en ze heeft ook niet op de gebruikelijke manier lief.

Ze Piekert Te Veel, Maar Ze Heeft Ook Te Veel Lief