Skip to Content

10 Tips Voor Een Speelse Relatie Waar Elke Man Naar Op Zoek Is

10 Tips Voor Een Speelse Relatie Waar Elke Man Naar Op Zoek Is

Als we een relatie met iemand hebben, raken we soms verstrikt in het net van de dagelijkse verantwoordelijkheden van een volwassene. We proberen een evenwicht te vinden tussen ons werk, ons privéleven, fitness en financiële doelen, gezinsverplichtingen en relatieverplichtingen, en uiteindelijk raken we geïrriteerd, gestrest en volkomen opgebrand. Er is totaal geen sprake van een speelse relatie.

Hierdoor lijdt onze relatie eronder en raakt onze partner (en wijzelf ook) ontevreden.

Maar weet je dat een ontsnappingsticket uit deze situatie is om het gewoon allemaal los te laten en je weer als een kind te gedragen?

Ja, het is waar. Speels zijn kan erg gunstig zijn voor je relatie. Het houdt niet alleen je partner tevreden, maar het komt ook je welzijn en fysieke en mentale gezondheid ten goede.

Dus, hier is hoe je de speelse relatie kunt hebben waar je partner naar op zoek is.

1. Flirt schaamteloos met je partner om een speelse relatie te behouden

10 Tips Voor Een Speelse Relatie Waar Elke Man Naar Op Zoek Is

Als er één ding is waar alle jongens dol op zijn, dan is het wanneer hun vriendin veel met hen flirt. Geen schaamte, nee, “Het is niet het juiste moment of de juiste plaats.” excuses – gewoon duidelijk en schaamteloos flirterig.

Dit hoeft niets bijzonders te zijn. Een simpele hand op zijn knie als je aan het praten bent (bij voorkeur ergens in het openbaar), een veelbetekenende blik of een suggestieve opgetrokken wenkbrauw kan al voldoende zijn.

2. Doe eens gek met je partner

Jongens houden ervan om gek te zijn met hun beste maatjes. Dus je vriendje zou het natuurlijk ook leuk vinden om gek met je te doen.

Dus als je een leuke en speelse relatie met je partner wilt, probeer dan niet de hele tijd zo gespannen te zijn. Leer dingen los te laten, wees onzorgvuldig en gek, in ieder geval af en toe. Het zal je goed doen, en het zal je man gek op je maken.

3. Omarm je kinderlijke kant om een speelse relatie te behouden

Net als hierboven, is kinderachtig zijn een andere manier om een speelse relatie te koesteren.

Weet je hoe we als kinderen allemaal een bijzondere tijd hadden om te spelen, slapen, studeren, eten, enz.? Je kunt dat patroon in je relatie nabootsen door speciaal geplande spelsessies te houden.

Je kunt bijvoorbeeld op donderdagavonden puzzelavonden of Monopoly-avonden hebben, of elk ander spel dat je graag speelt. Ook kunnen jullie een dag in het park doorbrengen, volleyballen, verstoppertje spelen, of eigenlijk alles wat je maar wilt.

Wat je ook kunt doen, is samen dingen creëren. We weten allemaal dat kinderen altijd iets aan het tekenen of bouwen zijn, dus jij en je partner kunnen het ook. Dit kan een leuke manier voor je zijn om speels te zijn en wat tijd samen door te brengen, en contact te maken op een ander, meer artistiek niveau.

4. Dans, dans, dans

Je man houdt misschien niet van dansen, maar je kunt hem zeker laten doen.

De volgende keer dat jullie tweeën in elkaars appartement zijn, zet je in plaats van eindeloos scrollen op je telefoon of Netflix te kijken, muziek op waar jullie twee van houden en nodig je hem uit op je geïmproviseerde dansvloer. Ik garandeer je dat je partner er uiteindelijk dol op zal zijn.

5. Behoud een speelse relatie door uit je comfortzone te komen

Uit je comfortzone komen en dingen doen die je normaal niet doet, kan in het begin eng lijken. Maar dit kan een geweldige manier zijn voor jou en je partner om een vleugje speelsheid aan jullie relatie toe te voegen.

Ben je bang voor bungeejumpen? Of paragliden? Of kajakken? Misschien is karaoke zingen iets waar je tegenop ziet? Zoek uit waar je het meest bang of ongemakkelijk voor bent en doe het samen met je partner. Geloof me, het zal jullie dichter bij elkaar brengen en het zullen de beste herinneringen worden die jullie hebben.

6. Ga samen in bad

Elke keer dat ik met mijn mannelijke vrienden sprak over wat ze in hun relaties wilden doen, was een bad nemen met hun vriendinnen. Ik weet niet waar hun verliefdheid op bubbelbaden met hun partners vandaan komt, maar ze vinden het geweldig en dat is alles.

Dus als je op zoek bent naar een speelse relatie en iets wilt doen dat je partner zich tot het einde van zijn leven zal herinneren, verras hem dan met een bad. Je kunt alles voorbereiden voordat hij thuiskomt, een bericht voor hem achterlaten en zeggen: “Ik ben in de badkamer.” en wacht daar op zijn onvermijdelijke zucht van verrukking.

7. Wees spontaan en behoud je speelse relatie

10 Tips Voor Een Speelse Relatie Waar Elke Man Naar Op Zoek Is

Als we een langdurige relatie hebben, kan het leven soms een saaie en voorspelbare sleur worden. In zo’n leven is natuurlijk geen plaats voor enige vorm van speelsheid.

Een manier om dat te veranderen is door spontaan te zijn. Mannen houden ervan als hun meisjes iets doen wat ze niet hadden verwacht, omdat het hen geïnteresseerd en speels houdt.

Dus ga naar dat pas geopende restaurant en probeer wat nieuw eten. Plan je weekendje weg naar een locatie waar jullie nog nooit zijn geweest. En wees over het algemeen niet overdreven gespannen en streng in je relatie.

Niet alles hoeft foto-perfect en Instagram-waardig te zijn. Ontspan gewoon en geniet van je relatie.

8. Houd een wedstrijd waarbij jullie grappen vertellen

Ik kreeg dit idee eigenlijk van mijn vrienden die al 6 jaar een gezonde en zeer speelse relatie hebben.

Een keer vroeg ik ze wat het geheim van hun liefde is, waarop ze zeiden: “Oh, ik weet het niet zeker. We lachen gewoon veel samen. We geven echt prioriteit aan de humoristische kant van onze relatie.”

Dit zette me echt aan het denken: hoe vaak heb ik lachen met een van mijn ex-partners de prioriteit van onze relatie gemaakt? En het antwoord was – nul. Al het andere was belangrijker dan oprecht gelukkig zijn.

Ik vroeg mijn vrienden hoe ze het doen, en ze zeiden: “Eerlijk gezegd, we hebben af en toe een wedstrijd om moppen te vertellen.

We plannen het meestal van tevoren, zodat we ons kunnen voorbereiden. We spreken bijvoorbeeld op maandag af dat onze de volgende wedstrijd wordt aanstaande zondag gehouden, en we zijn de hele week bezig met het online onderzoeken van verschillende grappen.

En we doen het – wat er ook gebeurt! Zelfs als we ruzie hebben, ontmoeten we elkaar op een afgesproken plaats en afgesproken tijd, en we doen het. Het is eigenlijk beter als we boos op elkaar zijn, want dat maakt de hele situatie tien keer leuker.”

Ze zeggen dat dit hen enorm heeft geholpen. Deze dwaze competitie heeft ze dichter bij elkaar gebracht, hen geholpen om te ontstressen van werk en het dagelijks leven, en heeft er in het algemeen voor gezorgd dat ze meer plezier hebben samen.

Neem dus gerust een pagina uit hun eigen boek en doe dit samen met je partner.

9. Maak samen video’s om een speelse relatie te behouden

Een andere geweldige manier om dingen speels te houden, is door alles wat je doet op de video te documenteren. Het hoeft niet de slaapkamergerelateerde inhoud te zijn, maar eigenlijk die gekke dingen die je in je dagelijks leven doet.

Aan het einde van de maand kun je deze clips in één video invoegen en heb je je eigen gepersonaliseerde maandelijkse check-in. Alle bloopers van je relatie op één plek. Hoe leuk is dat?

10. Samen sporten

En tot slot, een andere geweldige manier om een speelse relatie te hebben, is door samen te sporten. Het maakt niet uit hoe goed of slecht je erin bent – doe het gewoon. Je zult zoveel plezier hebben met je partner en enkele van de beste herinneringen ooit creëren.