Skip to Content

Lees Dit Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Zijn Tweede Keuze Bent

Lees Dit Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Zijn Tweede Keuze Bent

Ben je ooit met iemand samen geweest die nooit het fatsoen had om voor jou te kiezen en bij wie je altijd zijn tweede keuze was?

Ik bedoel iemand die echt voor jou kiest? Met iemand die je nooit het gevoel heeft gegeven dat je geliefd of gewild bent?

Met iemand die je nooit heeft laten zien dat hij liever alleen is dan met iemand anders dan jou naast zich te hebben?

Ben je met iemand geweest die er nooit klaar voor was om je het gevoel te geven dat je zijn prioriteit was? En die jou nooit op de eerste plaats wilde zetten?

Met iemand die je constant onderaan zijn prioriteitenlijst had gezet? Met iemand die je altijd het gevoel heeft gegeven dat je zijn tweede keuze bent?

Lees Dit Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Zijn Tweede Keuze Bent

Als je dat zo is, dan weet je hoe pijnlijk dit is. Als je ooit zoiets hebt meegemaakt, dan weet je hoe vernederd en onwaardig je je hierdoor kan voelen.

Het laat je aan je waarde en aan jezelf twijfelen. Het geeft je het gevoel dat je niet genoeg bent voor deze man om je zijn liefde en aandacht te geven.

Maar de waarheid is heel anders. De waarheid is dat niets van dit alles jouw schuld is. Deze man geeft je niet zijn hele zelf en dat is helemaal zijn verlies.

Omdat je veel te bieden hebt. Je hebt veel kwaliteiten en je bent het waard, ongeacht wat hij je probeert te laten denken.

Dus kom alsjeblieft tot bezinning en loop weg van deze man die met je hoofd en met je eigenwaarde speelt. Omdat je niets minder verdient dan iemands eerste keuze en iemands prioriteit te zijn.

Je verdient het om een man te hebben die je nooit met andere vrouwen zal vergelijken. En een man die je je nooit zal laten afvragen of je genoeg bent.

Een man die trots je hand zal vasthouden waar zijn vrienden en familie bij zijn.

Je verdient het om met een man te zijn die geen twijfels over jou of jullie relatie heeft.

Die geen twijfels zal hebben over de vraag of hij zich aan je moet verbinden.

Een man die zeker zal zijn van zijn gevoelens en die een toekomst met je wil. Iemand die je niet als zijn tweede keuze ziet.

Je verdient een man die je niet belt als hij je nodig heeft of als iedereen het te druk heeft. Je hebt iemand nodig die altijd de tijd en energie voor je heeft.

Iemand die je zal missen en die aan je zal denken, zelfs als hij op de meest drukke plek is. Een man die meer dan blij zal zijn om zijn gedachten en diepste angsten met je te delen.

Een man die geïnteresseerd zal zijn in alles wat je te zeggen hebt. En die altijd wil weten hoe je dag is geweest.

Aan de andere kant zal je vriend altijd de man blijven die je alleen belt als hij je nodig heeft. De man die je gebruikt, de man die van je neemt wat hij wil en je aan het lijntje houdt.

Hij zal altijd de man blijven die denkt dat je handig bent en meer niet.

Dus waar wacht je precies op om weg te lopen van iemand zoals dit? Van iemand die je duidelijk niet verdient?

Wacht je tot hij verandert? Dat hij eindelijk je waarde ziet? Blijf je wachten tot hij je niet meer voor lief neemt en jou op de eerste plaats zet?

Ik haat het om degene te zijn die het aan je moet vertellen, maar de waarheid is dat je op iets wacht dat nooit zal gebeuren.

Hij zal altijd dezelfde egoïstische rotzak blijven die hij altijd is geweest. En je kunt er niets aan doen.

Eigenlijk moet je er niets aan doen. Je moet stoppen met hem meer van je tijd en energie te geven.

Je moet stoppen met hem eindeloze kansen te geven en je moet stoppen met moeite te doen in een relatie die gedoemd is om te mislukken.

Lees Dit Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Zijn Tweede Keuze Bent

En je moet hem de rug toekeren, zonder er zelfs maar aan te denken of dit het juiste is om te doen.

Je moet van hem weglopen zonder ooit achterom te kijken en op een man wachten die geen moeite zal hebben om jou op de eerste plaats te zetten en je alles te geven wat je verdient.

Ik weet dat je dit nu niet denkt, maar geloof me, deze man ZAL KOMEN. Je moet gewoon geduldig genoeg zijn en je van deze man ontdoen die je alleen maar naar beneden haalt en voorkomt dat je helemaal gelukkig bent.