Skip to Content

11 Tekenen Dat Hij Gewoon Een Leegte In Zijn Leven Opvult Door Bij Je Te Zijn

11 Tekenen Dat Hij Gewoon Een Leegte In Zijn Leven Opvult Door Bij Je Te Zijn

Als je het gevoel hebt dat jij degene bent die al het werk in je relatie doet, en je partner er geen vinger voor uitsteekt, dan vindt hij je waarschijnlijk niet zo leuk als je denkt.

En dan gebruikt hij je gewoon als een geweldige manier om zijn tijd door te brengen. En je vult een leegte in zijn leven op.

Auw. Wetende dat iemand je alleen maar gebruikt om een leegte in zijn leven op te vullen, is nooit leuk om je bewust van te worden.

Het is echter iets dat je absoluut moet weten als je wilt stoppen met het verspillen van je kostbare tijd aan iemand die je niet waardeert zoals je verdient.

Hier zijn 11 tekenen die je partner kan afgeven als hij je in feite alleen maar voor zijn eigen voordeel gebruikt. En je een leegte in zijn leven opvult.

11 tekenen dat je alleen maar een leegte in zijn leven opvult

11 Tekenen Dat Hij Gewoon Een Leegte In Zijn Leven Opvult Door Bij Je Te Zijn

1. Hij is op zichzelf gefocust

Als je partner alleen maar over zichzelf praat – zijn baan, carrière, hobby’s, doelen, vrienden en familie – en zelden of zelfs nooit naar jou vraagt, dan is hij zeker niet zo in je geïnteresseerd.

Hetzelfde principe kan worden toegepast op hoe hij zijn vrije tijd doorbrengt. Als hij het alleen voor zichzelf en zijn interesse gebruikt.

En heel zelden zijn tijd met jou doorbrengt, dan gebruikt hij je gewoon om een leegte in zijn leven op te vullen.

2. Hij volgt zijn woorden niet met daden

Je kent die virale video op TikTok, waar vrouwen gekscherend alle valse beloften van hun partners opsommen, terwijl een achtergrondstem zegt, “Oh, ik hou gewoon van de smaak van niets!”

Nou, dat is hoe woorden zonder actie smaken – als niets! Als je man de neiging heeft om beloftes te doen als, “We gaan dit en dat doen” of, “Ik zal er altijd voor je zijn.”

Zonder de intentie te hebben om zich eraan te houden, dan gebruikt hij je zeker alleen om zichzelf te vermaken wanneer dat nodig is.

3. Je vult alleen een leegte in zijn leven als hij zeer zelden fysieke intimiteit in het openbaar toont

Begrijp me niet verkeerd, een te grote hoeveelheid PDA kan een beetje vervelend en onsmakelijk zijn. Maar als hij weigert om je hand vast te houden, of je af en toe te kussen, zelfs op de wang, dan wil hij waarschijnlijk niet dat anderen denken dat hij met je uitgaat, maar dat hij gewoon als vrienden met je omgaat.

4. Er is geen inspanning van zijn kant

Veel vrouwen verwarren vaak het absolute minimum met inspanning. Dus uiteindelijk geloven ze dat de kleine dingen die hun partners doen in feite alles zijn wat hij te bieden heeft.

Neem het van mij aan. Ik was altijd betoverd door mijn ex die me altijd lieve “Goedemorgen” en “Welterusten” appjes stuurde.

We hadden veel problemen, vooral op de communicatieafdeling, maar ik dacht altijd, “Hij houdt vast van me. Anders zou hij me niet al die lieve berichten sturen.”

Dat was totdat mijn vriendin me vertelde dat die domme berichten een absoluut minimum zijn. Iets waar hij niet eens moeite voor hoeft te doen.

Ze vertelde me dat als hij echt om me gaf, hij aandachtig naar me zou luisteren als ik sprak. En zich de dingen zou herinneren die ik had gezegd.

Het heeft me wat tijd gekost om me die harde waarheid te realiseren. Mijn ex gaf niet genoeg om me om echt moeite te doen. Ik was er gewoon om de leegte in zijn leven te vullen.

5. Het kan hem niet schelen wat je te zeggen hebt

Haat je het niet als je iemand in vertrouwen neemt. Je diepste trauma’s vertelt, en die persoon je gewoon onderbreekt door te zeggen, “Oh, dat is niets vergeleken met mijn trauma!”

En vervolgens hun verhaal vertellen alsof je niet in het midden van het jouwe zat?

Ja, als je partner dit doet, dan is hij helemaal niet in je geïnteresseerd. En ben je er gewoon om zijn trouwe luisteraar te zijn.

6. Je vult alleen een leegte in zijn leven als hij je op de meest subtiele manieren bekritiseert

Je zult weten dat je partner niet echt van je houdt als je goed let op de manier waarop hij tegen je praat. Als hij elke kans aangrijpt om je te bekritiseren, zelfs door humor, en alles wat je doet ondermijnt – dan is daar je antwoord!

Let ook op de manier en hoeveelheid sarcasme die hij gebruikt. Sarcasme kan een belangrijke rode vlag zijn als het te veel wordt gebruikt.

7. Hij neemt beslissingen zonder jou

11 Tekenen Dat Hij Gewoon Een Leegte In Zijn Leven Opvult Door Bij Je Te Zijn

Oh, ik haat dit! Als je partner de neiging heeft om plannen te maken zonder jou eerst te raadplegen.

Dan geloof ik echt dat hij stiekem hoopt dat je niet naar hem toe kunt komen, zodat hij alleen kan gaan.

8. Jullie twee gaan nooit serieuzere gesprekken aan (hoe hard je het ook probeert)

Naarmate je relatie vordert, moet je communicatie dat ook doen. Het is echt verkeerd en zelfs gênant om een aantal maanden met iemand samen te zijn en je alleen bezig te houden met oppervlakkige onderwerpen zoals muziek, films, sport en dergelijke.

Jij en je partner moeten ook enkele diepere onderwerpen bespreken, zoals jeugdtrauma’s, angsten, geestelijke gezondheid, enzovoort. Als hij die regelmatig vermijdt en het gesprek terugbrengt naar de basis – dan is hij niet zo gek op je en wil hij daarom niet delen.

9. Hij praat niet graag met je over de toekomst

Dezelfde regel kan hier worden toegepast. Als hij vermijdt om met jou over de toekomst te praten, zoals een aantal toekomstplannen die je met hem probeert te maken. Dan ziet hij je op de lange termijn zeker niet als een deel van zijn leven.

Voor hem ben je slechts een tijdelijke affaire. Iemand met wie hij fysiek intiem kan zijn en af en toe wat leuke tijd met hem kan doorbrengen.

10. Zijn ex is op de een of andere manier nog steeds in beeld

Nou, als hij zijn ex niet voor je verborgen houdt, maar haar nogal vaak en heel liefdevol noemt, dan is ze waarschijnlijk toch niet slechts een ex.

Misschien is zij voor hem “degene die is ontsnapt“. En is hij gewoon aan het daten om het gat te vullen dat zij heeft achtergelaten.

Misschien moest ze om zakelijke redenen verhuizen, dus moesten ze uit elkaar. Ze zal echter snel terugkomen, wat betekent dat hij van plan is om je te dumpen en bij haar terug te gaan.

Hoe dan ook, dat meisje is nog steeds in beeld, en om een zeer verdachte reden.

11. Je vult alleen een leegte in zijn leven als je onderbuikgevoel je vertelt dat hij je niet echt leuk vindt

En tot slot, het fenomeen dat nooit liegt en nooit verkeerd is – je onderbuikgevoel. Als je in je lichaam het gevoel hebt dat de relatie met je partner niet echt is.

En dat hij er niet volledig en emotioneel in zit. Dan is er een mogelijkheid dat dit niet alleen een gevoel is, maar ook een realiteit.