Skip to Content

3 Vrouwen Onthullen Hoe Het Voelt Als Hun Mannelijke Bestie Zijn Gevoelens Toegeeft

3 Vrouwen Onthullen Hoe Het Voelt Als Hun Mannelijke Bestie Zijn Gevoelens Toegeeft

Een mannelijke bestie kan echt geweldig zijn. Hij kan ons een eerlijke mening geven vanuit een mannelijk perspectief, ons adviseren over de gemakkelijkste manier om onze verliefdheid te verleiden en soms een echte realiteitsklap zijn.

Maar wat gebeurt er als onze mannelijke bestie toegeeft dat hij je leuk vindt en meer wil zijn dan een vriend? Hoe moeten we ons dan voelen?

Hoe het voelt als je mannelijke bestie toegeeft iets voor je te voelen

3 Vrouwen Onthullen Hoe Het Voelt Als Hun Mannelijke Bestie Zijn Gevoelens Toegeeft

Eva, 30: Ik ben in de war! Moet ik hem nu ook leuk vinden?

Oh jeetje. Dit is een van mijn niet-zo-aangename herinneringen, dat is zeker. Maar ik zal het graag met je delen.

Ik en deze man, Stefan, waren studievrienden. We zaten samen in een grote vriendengroep en we brachten vrijwel elke dag samen door.

Onze vriendengroep bestond uit 5 meiden en 9 jongens. Ik hield echt van hen allemaal, en tegenwoordig herinner ik me liefdevol al onze momenten samen. Ik ben erg dankbaar dat ik de kans heb gehad om met zulke geweldige mensen te studeren.

Vanaf het eerste jaar van de universiteit was Stefan een man met wie ik nooit echt volledig klikte. Tuurlijk, we konden met elkaar opschieten, maar we hadden nooit ‘ons eigen ding’. Ik dacht altijd dat ik niet eens met hem zou omgaan als we geen gemeenschappelijke vrienden hadden.

Kortom, Stefan was altijd op zichzelf omdat, zoals hij me op een dag vertelde, hij me vanaf de eerste dag dat hij me ontmoette leuk had gevonden. Hij bekende hoe moeilijk het voor hem was om een hechtere vriendschap met me te hebben, omdat hij nooit zeker wist of ik hem ook leuk vond.

Maar sinds ons laatste jaar op de universiteit, zei hij dat hij de moed had om zijn gevoelens toe te geven.

Zijn bekentenis heeft me echt verrast, om eerlijk te zijn. Ik was echt in de war en ik wist niet wat ik hem moest vertellen. Ik vroeg hem om me een paar dagen de tijd te geven om over alles na te denken.

In die periode gingen er een miljoen dingen door mijn hoofd. Dat ik hem ook altijd leuk had gevonden, dat ik altijd een speciale band had gevoeld en dat ik gewoon op hem zat te wachten om de eerste stap te zetten.

Maar toen ik er wat meer over nadacht, realiseerde ik me dat het allemaal het resultaat was van mijn verrassing en het feit dat ik al heel lang geen serieuze relatie had gehad (en dat ik het een beetje miste).

Dus moest ik hem vertellen dat ik hem niet op dezelfde manier leuk vond en dat ik ons liever als vrienden zie. Hij had moeite om die pil door te slikken. Hij begon ons zelfs een tijdje te ontwijken. Maar hij kwam al snel weer terug.

Ik was verdrietig omdat ik dacht dat ik zijn hart had gebroken, maar in feite was ik de realiteitsklap die hij nodig had. Na ons gesprek ging Stefan naar de sportschool en ontmoette daar een meisje met wie hij vandaag is getrouwd. Al met al was het maar goed dat ik hem afwees, ha-ha.

Monique, 25: Oh, nee! Jij ook, Brutus?

Ik zeg dit niet om op te scheppen of zoiets, maar ik heb altijd dit ‘probleem’ gehad. Letterlijk, sinds het begin der tijden! Sinds ik op de kleuterschool zat, heeft elke jongen met wie ik bevriend ben geraakt uiteindelijk toegegeven dat hij me leuk vond.

Of op de basisschool. Ik ontmoette een jongen en voetbalde met hem en de andere jongens op ons schoolplein (en ik hield van voetbal, dat je het even weet), om vervolgens met Valentijnsdag chocolade en een kaart te krijgen.

Dan moest ik vriendelijk, “Nee, dank je” zeggen. En een nieuwe mannelijke bestie vinden.

Maar wat me het meest pijn deed, was toen mijn echte mannelijke bestie, Tom, toegaf dat hij me leuk vond. Misschien denk je dat ik overdrijf als ik zeg dat het me pijn deed, maar ik voel me echt zo.

Ik wilde altijd een mannelijke bestie vriend, iemand met wie ik niet romantisch betrokken was, maar die me advies kon geven vanuit een mannelijk oogpunt. Misschien is dit omdat ik nooit een broer heb gehad, en ik er altijd een heb gewild.

Tom vroeg me twee maanden geleden mee uit voor een kop koffie. Ik vermoedde natuurlijk niets en wist niet wat er ging gebeuren.

Hij vertelde me dat hij me al heel, heel lang leuk vond. Hij zei dat hij zich realiseerde dat hij niet naar het juiste meisje hoefde te zoeken omdat hij er zeker van was dat ‘de ware’ recht voor hem stond.

Het enige wat uit mijn mond kwam was, “Maak je een grapje?” gevolgd door een luide lach.

Hij lachte ook en zei, “Gefopt!” maar ik denk dat hij helemaal geen grapje maakte. Je kon in zijn ogen zien dat mijn reactie hem pijn deed.

Dat is waar het hele ‘ik vind je leuk‘ verhaal voor ons eindigde. We vermijden elkaar tegenwoordig en onze vriendschap is niet hetzelfde. Jasses!

Samantha, 27: Alles wat ik ooit heb willen horen!

3 Vrouwen Onthullen Hoe Het Voelt Als Hun Mannelijke Bestie Zijn Gevoelens Toegeeft

Ik hoop dat je dit niet klef vindt, maar mijn verhaal is een film-waardig verhaal. Om te voorkomen dat ik saai word, zal ik proberen het kort en simpel te houden.

Hoe dan ook, mijn beste vriend, Matt, en ik waren ons hele leven buren. Er was geen enkele vakantie, speciale gebeurtenis of gewone gelegenheid die onze families niet samen vierden.

Hoewel we samen naar dezelfde basisschool en middelbare school gingen, scheiden we onze wegen op de universiteit. We hielden echter altijd contact en keerden tegelijkertijd terug naar onze geboortestad.

Op een avond, op onze favoriete kinderplek, vertelde Matt me dat hij me leuk vond. Ik wou dat ik je woord voor woord kon vertellen wat hij zei, maar het ging ongeveer zo:

“Sam, je weet dat ik je altijd leuk heb gevonden, toch? Je bent al zo lang als ik me kan herinneren mijn favoriete persoon. Ik heb altijd geweten dat we samen zouden eindigen, maar ik wilde het nooit voor ons verpesten. Ik wilde dat we eerst ons eigen verhaal hadden, zodat we er later geen spijt van zouden krijgen dat we iets niet hebben meegemaakt.”

Lang verhaal kort, de volgende grote speciale gebeurtenis die onze families vierden was onze bruiloft. Dus ja, ik ben met mijn mannelijke bestie getrouwd!