Skip to Content

6 Tekenen Dat Hij Een Ander Meisje Appt En Het Probeert Te Verbergen

6 Tekenen Dat Hij Een Ander Meisje Appt En Het Probeert Te Verbergen

Je zult verbijsterd zijn over hoe gemakkelijk het is om het vertrouwen in een persoon te verliezen. Je bent er zo zeker van dat je man een ander meisje appt en hij het probeert te verbergen, dat je ervoor moet zorgen dat je de juiste tekenen ziet.

Ik weet dat het soms erg frustrerend kan zijn, omdat je wilt geloven dat hij trouw is. Maar die glimlach op zijn gezicht als hij iemand appt, is gewoon te verdacht.

Noch jij, noch ik geloven dat zijn vriend Brad altijd zo grappig is. Je wordt naarmate de tijd verstrijkt steeds achterdochtiger, omdat je zeker weet dat er iemand anders in zijn leven is.

Je man blijft naar zijn telefoon glimlachen en je vraagt je af of je hem moet confronteren of moet blijven doen alsof er niets aan de hand is. Wat als ik je vertel dat er een manier is om precies te weten of hij iemand anders appt?

Hier zijn een paar tekenen waar je zeker op moet letten.

1. Hij laat je niet in de buurt van zijn telefoon

6 Tekenen Dat Hij Een Ander Meisje Appt En Het Probeert Te Verbergen

Wordt je partner extreem beschermend over zijn telefoon? Ik weet dat privacy moet worden gerespecteerd, zelfs in relaties, maar hij lijkt vastbesloten te zijn om je er niet bij in de buurt te laten komen.

Wanneer je hem vraagt om zijn telefoon te mogen gebruiken, geeft hij je het gevoel dat je hem net hebt gevraagd om je een van zijn nieren te geven. Je wilde gewoon je moeder bellen, maar hij zorgde ervoor dat hij haar nummer voor je belde. Hij doet er zo raar over dat je nog meer aan hem gaat twijfelen.

Het is zover gekomen dat hij zijn telefoon niet eens alleen met jou in de kamer laat. Wat verbergt hij? Is hij een soort SSA waardoor hij het de hele tijd bij zich moet houden? Ik betwijfel het ten zeerste.

Het is een van de tekenen dat hij een ander meisje appt terwijl hij het voor je probeert te verbergen. Een man die niets te verbergen heeft, vindt het geen probleem om je in de buurt van zijn telefoon te hebben en hij zal er altijd voor zorgen dat je weet hoe loyaal hij eigenlijk is.

2. Hij draait zijn telefoon van je weg wanneer hij appt

Heeft hij het over jou? Of praat hij met iemand met wie hij niet zou moeten praten?

Het slaat hoe dan ook nergens op. Hij mag zijn telefoon niet wegdraaien op een manier die je laat weten dat je aanwezigheid in de kamer niet welkom is. Waarom zou je partner dit doen als het niet is voor iets dat hem in de problemen kan brengen?

Je zou niet alleen boos worden, maar je zou het waarschijnlijk met hem uitmaken als je wist wat hij deed. Hij verbergt het nog steeds, ook al ben je geïntrigeerd door wie hij appt.

Het is raar als je partner je zo isoleert. Je wilt niet geloven dat hij een ander meisje appt, maar waarom zou hij anders dingen voor je verzwijgen? Dit is gewoon een van die kleine tekenen dat hij iets doet wat hij niet zou moeten doen.

3. Hij legt zijn telefoon altijd ondersteboven op de tafel

6 Tekenen Dat Hij Een Ander Meisje Appt En Het Probeert Te Verbergen

Dit is een van die tekenen dat hij een ander meisje appt en het verbergt, maar we kiezen er op de een of andere manier voor om het te negeren. Als hij met je gaat eten en zijn telefoon met het scherm naar beneden neerlegt, dan weet je dat er iets niet klopt.

Je weet waarom dat is, toch? Het is omdat hij niet wil dat je ziet wanneer er een melding op zijn telefoon verschijnt. De meeste telefoons lichten volledig op en de boodschap is voor iedereen te zien. Denk je niet dat jij het voor hem zou willen verbergen als je iets slechts van plan was?

Hij zorgt er alleen voor dat je ogen niet naar het scherm van zijn telefoon gaan, want er is iets dat je niet mag zien – zoals appjes van een ander meisje!

4. Hij wordt defensief als je hem vraagt wie hij appt

Ik wil graag geloven dat je partner vertellen die je appt een heel normaal iets is. Ik bedoel, er zouden geen geheimen tussen jullie twee moeten zijn en dit is een logisch iets om te vragen.

Vooral als je op een date bent en je partner door zijn telefoon blijft scrollen. Ten eerste is het onbeleefd. Ten tweede, wie is er belangrijker dan zijn partner?

Nou, een ander meisje zou met gemak het antwoord kunnen zijn. Hij wil je je hier duidelijk geen beter gevoel over geven, omdat hij blijft doen alsof jij de slechterik bent om hem er zelfs maar naar te vragen.

5. Hij noemt terloops een of ander meisje

6 Tekenen Dat Hij Een Ander Meisje Appt En Het Probeert Te Verbergen

Dit is zeker een rode vlag als hij een of ander meisje blijft noemen, zelfs als hij weet dat je je er ongemakkelijk door voelt. Telkens als hij haar naam zegt, is er iets vreemds in zijn stem dat je vertelt dat hij niet alles zegt wat er over deze vrouw te weten valt.

Als je hem iets meer over haar vraagt, dan kun je aan zijn uitdrukking zien dat hij geïrriteerd is. Dat gebeurt omdat hij het gevoel heeft dat hij zichzelf weggeeft voordat hij zeker weet of de dingen met die andere vrouw in de goede richting gaan. Hij wil je op dit moment niet achterdochtig maken.

Maar hij kan er niets aan doen. Hij denkt waarschijnlijk constant aan haar, dus haar naam zal over zijn lippen glippen voordat hij zichzelf volledig kan stoppen. Je kunt er zeker van zijn dat hij haar appt als hij haar meer dan eens in een paar dagen noemt.

6. Hij praat niet meer zo vaak met je als voorheen

Wanneer iemand de aandacht van iemand anders begint te krijgen, dan stoppen ze gewoon met praten met hun partner. Waarom zou hij je vertellen wat er in zijn leven aan de hand is als hij er al met iemand anders over heeft geappt?

Vooral als we het over de kleinste dingen hebben die hij normaal gesproken met je deelde. Hij hoeft ze niet twee keer te herhalen.

Je weet dat er iemand anders in zijn leven is als het voelt alsof hij zich in het algemeen vreemd gedraagt, maar de manier waarop hij zijn woorden voorzichtiger begint te kiezen of niet met je praat, is erg veelzeggend.

Het kan ook zijn dat hij iets zwaars in zijn leven doormaakt. Als je echter zeker weet dat er geen echt probleem is en het enige wat hij doet zwijgen is, dan moet je er waarschijnlijk iets beter naar kijken.

PinFlight Image